• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet şimdiye kadar yediklerimi yazayım:

sabah: 2 dilim wasanın arasına şekersiz çikolata + light süt

ara: çay

öğlen: çavdar ekmeğine salamlı sandviç + light ayran

aslında bu ölçü olayını da yapsak daha bi sıkı tutarız diyeti gibi geliyor bana ....önemli olan bi cesaret ölçüleri verebilmekte:27::9::49::53::52::16:şekilde de görüldüğü üzere ben şuan böyleyim...gerçi ölçü olayı kilo gibi olmaz haftada pek değişmez ama, en azından 15 günde bir yapabiliriz....

aslında kilo gittikçe bir yerlerden ölçü küçülecek. Ben daha çok bu şekilde beslenmeyle neremden incelicem onu merak ediyorum.

Hamilelik sonrası en çok fazlalık göbekte ama aslında ben daha çok basenli biriyimdir. Armut yani

Şimdiyse deveci armuduyum:1:

bugünkü menüm;
sabah:
1.5 saat yürüyüş+ 1 lt su
kahvaltı:
1 dilim t.ekmeği+1yeşil+1siyah zeytin+1domates+1biber+1salatalık+1yudum reçel+2 şekersiz çay+1/2kk peynir
ara:
1 elma
öğlen:
1 ton balıklı sandaviç(50 gr light ton balığı+1/2domates+1/2salatalık)+1 bardak diet kola
ara:2 bitter çiko+1 kupa 5'i bi arada yeşil çay
akşam:öğleden kalan domates+salatalık+30gr ton balığı(light)+1/2 dilim t. ekemeği+1 bardak diet kola

suyu 2 lt ye tamamlarım...kaç gündür 3 lt içmiyorum ya bunada sinir oluyorum .....
bu günde yeme faslı böylece biter.....
diyet kola geçen günde vardı sanki menünde. diyet olsun olmasın kola cısss

kızlar geçen hafta size ölçü alalım demiştim de kendiminkileri bile yazamamıştım. Hepinizde bir çekince vardı ya, ölçü gerçekleriyle yüzleşmekten.

Bu sabah bende bu acı gerçekle karşılaştım ve neden çekinceleriniz olduğunu anladım. Kiloyu daha bi kanıksamıştım ama ölçüler ölümcül çıktı:53::53::53:

Evet tüm cesaretimi toplayıp bildiriyorum şahane manken ölçülerimi

Bel : 77 cm (Bi de bana ince bellisin derler :60: )
Göbek : 90 cm (belle basen arası en geniş yer ) Bu ölçüde basen olması lazımdı dimi bi yanlışlık olmuş galiba:44:
Basen : 105 cm (off be 3 haneli rakamda pek yakışmış )
Baldır : 58 cm (mankenlerde bu ölçü onların beli oluyor)
Kol : 31 cm (Hilalcim senin için ölçtüm)

Bir de bunlara hedef koymak lazım yaa nasıl yapıcam bu işi:44:
cesaretini tebrik ediyorum canım. ben de o cesaret yok henüz.
aslında ben bi süre karatay diyeti uyguladım, oldukça sağlıklı bi diyet özellikle çok fazla kilosu olanları sağlığına kavuşturarak zayıflatıyo. yeme ve acıkma döngüsünden çıkarıyo insanı. neyse karatay diyetiyle 3 kilo verdiysem göbek ve bel çevrem 6-7 kilo vermiş gibi toparlanmıştı. karatayla 69 u görüp uzun bi ara verdim, şimdi de 69 um ve kilo aynı ama göbek çevresi daha geniş şimdi. sırf bu yüzden acaba diyorum yine mi ekmeksiz beslensem.

evet şimdiye kadar yediklerimi yazayım:

sabah: 2 dilim wasanın arasına şekersiz çikolata + light süt

ara: çay

öğlen: çavdar ekmeğine salamlı sandviç + light ayran

çikolata olarak ne yiyoyorsun fatoş:26::16:

aslında kilo gittikçe bir yerlerden ölçü küçülecek. Ben daha çok bu şekilde beslenmeyle neremden incelicem onu merak ediyorum.

Hamilelik sonrası en çok fazlalık göbekte ama aslında ben daha çok basenli biriyimdir. Armut yani

Şimdiyse deveci armuduyum:1:

ilahi sportie:9::9::9:...
kesinlikle kilo gittikçe ölçülerde küçülecek bu tartışmasız...ama bazen şişiyoruz falan ya hani o yüzden kilo kadar kesin olmaz diye düşündüm....
birde kendim de gördüğüm ;özellikle bel+basen+kalça da her 1 kg ekside 1 cm incelme oldu...ama bazen değişiyo kilo değişmesede....

diyet kola geçen günde vardı sanki menünde. diyet olsun olmasın kola cısss

evet buda benim zaafım:17:...ne yaptıysam vaz geçemedim:25:...en azından azaltım bu zamana kadar....:46::34:

cesaretini tebrik ediyorum canım. ben de o cesaret yok henüz.
aslında ben bi süre karatay diyeti uyguladım, oldukça sağlıklı bi diyet özellikle çok fazla kilosu olanları sağlığına kavuşturarak zayıflatıyo. yeme ve acıkma döngüsünden çıkarıyo insanı. neyse karatay diyetiyle 3 kilo verdiysem göbek ve bel çevrem 6-7 kilo vermiş gibi toparlanmıştı. karatayla 69 u görüp uzun bi ara verdim, şimdi de 69 um ve kilo aynı ama göbek çevresi daha geniş şimdi. sırf bu yüzden acaba diyorum yine mi ekmeksiz beslensem.

işte ben 15 kilo versem ölçülerden 15 cm incelse ne güzel dimi :9::9::9:

bi bardak su ver dercesine kolay söyledim 15 kilo vermeyi :9::9::9:

işte ben 15 kilo versem ölçülerden 15 cm incelse ne güzel dimi :9::9::9:

bi bardak su ver dercesine kolay söyledim 15 kilo vermeyi :9::9::9:

bir şekilde gidiyor kilolar şükürler olsun:nazar::21:....sipariş kadar kolay olmasada:32: :9:gidiyor ya önemli olan bu:34:
yine de dediğim gibi -1 kg = -1 cm :46::ssz:
(kişiye göre de değişebilir tabi :34: + yada- olarak)

selam kızlar
sabahtan beri koca kicim enson aklıma gelen
neyse çözdüm sayılır ama can sıkıntısı bana armağan kaldı
sabah ve öğle saçmaladim ama akşam yemiyorum bari dengelesin

Son düzenleme:
merhaba kızlar bu gün kızlarımla çıktık markete kadar gittik geldik
yediklerimin devamını yazayım

öğle
1 yum.sarısı
2 kaşık mantar kavurma

ara
3-4 kaşık yoğurt

akşam
8 kaşık pırasa yemeği
1 kk peynir
2 t.b.ekm.

ara
muhtemelen ananas ve elmalı tarçınlı yoğurt

ve yeşil çay içerim bu akşam

bu cuma 75 i ucundanda olsa yakalamak istiyorummmm

Sa 13.3.2013 menü:

Sabah: bir bardak light süt
Arada: light meyveli yoğurt
Öğlen: fırında kızarmış ve derisini tamamen sıyırarak yediğim tavuk bacağı 2 tane
Arada: dukan ekmeği ile somon fümeli tost
Akşam; yemedim yemeyi düşünmüyorum çook acıkırsam yumurta yiyeceğim.

menü

sabah:
1 dilim ekmek
1 yumurta, 4 zeytin
1 yk çökelek

öğle:
1 tabak yeşil mercimek
yoğurt

akşam:
yarım dilim ekmek
2 zeytin, 1 yumurta
yoğurt, 3 tk pekmez

spor: 30 dk koşubandı (3km)
su: 2 lt şimdilik

Çok acıkmayı beklemektense akşam yemeğimi 1 çay kaşığı sıvı yağda yaptığım omleti yedim.

Bugünkü menülerimden çok memnunum. Bu sabah tartı 76,3 göstermişti. Bakalım yarın sabah tartı ne gösterecek inşallah güzel sonuç verir. Yarında atak yapacağım.

Çok acıkmayı beklemektense akşam yemeğimi 1 çay kaşığı sıvı yağda yaptığım omleti yedim.

Bugünkü menülerimden çok memnunum. Bu sabah tartı 76,3 göstermişti. Bakalım yarın sabah tartı ne gösterecek inşallah güzel sonuç verir. Yarında atak yapacağım.

ben de bugün hiç memnun olmadım menümden. ekmek yemicem yarın, yediğim ekmekler göbeğime yapışıyo sanki öyle hissediyorum:50:
artık sıkıldım 68 olmam lazım bu cuma

kızlar geçen hafta size ölçü alalım demiştim de kendiminkileri bile yazamamıştım. Hepinizde bir çekince vardı ya, ölçü gerçekleriyle yüzleşmekten.

Bu sabah bende bu acı gerçekle karşılaştım ve neden çekinceleriniz olduğunu anladım. Kiloyu daha bi kanıksamıştım ama ölçüler ölümcül çıktı:53::53::53:

Evet tüm cesaretimi toplayıp bildiriyorum şahane manken ölçülerimi

Bel : 77 cm (Bi de bana ince bellisin derler :60: )
Göbek : 90 cm (belle basen arası en geniş yer ) Bu ölçüde basen olması lazımdı dimi bi yanlışlık olmuş galiba:44:
Basen : 105 cm (off be 3 haneli rakamda pek yakışmış )
Baldır : 58 cm (mankenlerde bu ölçü onların beli oluyor)
Kol : 31 cm (Hilalcim senin için ölçtüm)

Bir de bunlara hedef koymak lazım yaa nasıl yapıcam bu işi:44:

bacım benimki 37 cm di galiba :43:

kızlaaaaaarrrr sözümde giydiğim elbiseyi o gün nasıl cıkardıysam öyle duruyordu bugün denedim gördüğüm görüntüye inanamadııııııımmmmmmmmmm resmen 5 parmak kalınlığında incelmişim :16::16: tabi 75ten 67ye inmişim olsun o kadar aacık dimi :1::1::1: cokta mütevaziyim canım:1:

sözde giydiğim elbiseyi giydim ve nette sevdiceğimle konuşuyoduk cok şaşırdı 2 ayı gecti galiba görmeyeli aradaki farkı elbiseden anladı coookkk özledimmmmmmmmm :43::43::43:

ben de bugün hiç memnun olmadım menümden. ekmek yemicem yarın, yediğim ekmekler göbeğime yapışıyo sanki öyle hissediyorum:50:
artık sıkıldım 68 olmam lazım bu cuma

Ya ben farkettimde dukanı daha öncede yapmıştım bu atak evresinde hiç kaçamak yapmadım şimdiye kadar sanki bana en kolay diyetmiş gibi geliyor.

Yarın ekmek yememek senin için belkide detoks gibi olur.

Hernekadar diyette ekmek önemli olsada ölcüyü abartmamalıyız.

Dukan ekmeğini denedinmi hiç? Mikrodalgada yapılanı?

Onun dışında bugün marketteki ekmekleri inceledim dilimi 50 kalori olab bir ekmeğe baktım. Rengi oldukça koyu kahverengi. Daha önce hatırlıyorum denemiştim ve bir dilimi bike çok tok tutmuştu.

Ekmek yersem hep ondan yiyecem artık. Beyaz ekmeğin dilimi 129 kalori ve açıkçası 3-4 dilimle anca doyuyordum :(

menümü yazayım
dün yazamadım cünkü pizza yedim 2 gündür buraya girmek istemiyorum cünkü yiyorum :43::43:
bu arada hergün düzenli sporumu yapıyorum 5 gündür hiç aksatmadım şükür:nazar:

sabah
2 kuru kayısı
1 litre su

öğle
1 buçuk poaça

akşam
yarım ekmek arası tavuk döner :43::43:

sporumu yapcam birazdan:ssz:

Hilal tebrikler canımm ama böyle yemeye devam edersen tekrar alırsın canım aman bozma

yaa bu kuru kayısı ne kadar faydalı kızlar kansızlığa iyi geliyormuş
1 ay oldu galiba ben her sabah kuru kayısı yemeye başlayalı
bende kansızlık vardı galiba dr. ya gitmedim hiç cok başım dönüyordu üşüyordum yere düşecek gibi oluyordum ama bi aya yakındır artık başım hiç dönmüyo kuru kayısından oldu kanımca :53: ama hala üşüyorum bu vertiga bende de olmasın :53:

Back
X