• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar doğum gününü ince bir dilim pasta ve 5 parça cipsle atlattım ama yanında hemen light süt ve 2 bardak yeşil çay içtim.. bugün de böyle geçti herkese iyi geceleer

Günaydın kızlaarr.

menümü yazmaya nerden başlasam bilemedim

sabah
2 kuru kayısı

öğle
1 tbak sulu köfte
2 dilim kek
2 tane kurabiye
5 tane zeytinyağlı dolma
1 dilim börek
1 bardak kola
1 bardak meyve suyu :1:

akşam
yarım ekmeğe yakın ekmek
4 kaşık kıyma:43:

Canım sen naptın böyle ya 9 kilo verip fena salmışsın kendinii :( hoş bende 4 kg verince salmıştım ama dün istikrarlı olduğumu anladım :) önümde çikolatalar biskvler varken sadece 2 taneyle kestim kendmi. İnşallah bende mayısa kadar kilo veririm ya. artık düğünlerde elbise yada etek giymek istiyorum :(

Günaydın kızlar işe gitmeden önce beş dakika buraya ayıracağım dedim 3 dakika geçmişi okuyorum iki dakika buraya yazıyorum.

Şimdi enerjime gelince tşk ederim ama ben galiba yetersiz buluyorum her işe yetişmek istiyorum yaaa :1:

Almanya için isenys biz sınıra yakın oturuyoruz arabayla 40 dk falan e şuanki dövize göre almanya daha ucuz gidip ucuz olanları ordan alıyorum.

Pazartesi kilo bildirimi için olur yaaa belki bu sayede frenleriz haftasonu kendimizi :1:

günaydınlar herkese !!!

biraz geçmişi okudum da geldim, notlarımı aldım şimdi onlara yorumlarımı yazıyım

bu arada DÜN AKŞAM yediğimi bildireyim

AKŞAM
1 kase tarhana çorba
3 adet etli yaprak sarma
biraz kıvırcık salata

1 portakal + yarım muz

günaydın 22/03/2013 cuma mesaj sayı listesi

SA :7
SPORTİE : 11
HİLAL :7
GIRGIRINA :7
YAKAR:9
MATTİKA :9
BLUEDENİZ:8
PHOTO:6

EKİNO : 3
KARACA:1
NİDAH :1

AY NE GICIK Bİ İŞMİŞ BU SAYMA İŞİ YAA

Sportie maşallah kızzz sen dieti zevk alarak yapıyosun bellii peki merak ettiğim bişey var hiç bi oturuşta 1 ekmek yediğin 2 şer tabakk la doymadığın zmanların olmadımı yahuuu benmi anormalim yada sizmi çok kontrollüsünüz heeeee

canım aslında ben hayatımda bu kiloda olmamıştım, hala hamilelik öncesinde en yüksek olduğum kiloya bile inemedim, bu benim için çok değişik bir durum zaten. Ekmeğe gelince, ben hiç sevmem ekmeği, ama börek dersen o başka bi oturuşta 1 tepsi yiyebilirim, abur cubur, dondurma falan tamam, 1 litre dondurmayı da bitirebilirim, ama şimdi onlarla rüyalarda buluşuyoruz, çünkü bu aburcuburlardan daha da sevdiğim şey ise güzel vücut. :34:
Keyifle yaptığım da doğru, iyi tahlil etmişsin, bayılırım güzel sofraya, balık masası, mezeler falan acayip severim. kahvaltı aynı şekilde süslü olucak, renkli olucak, o zaman diyetin o sevimsiz tarafını ortadan kaldırmış oluyorum

bu günkü yediklerim;
sabah:1.5 saat yürüyüş+1 lt su
kahvaltı:1 dilim t.b. ekmeği+1domates+2fincan şekersiz çay+1 kk peynir+1yeşil+1siyah zeytin+1 yudum reçel
ara:2 kuru incir
öğle :1 tabak kısır+1 fincan şekersiz çay
ara:1 tadelle+1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam:1 kase çorba+tavuk sote+az pilav+salata
ara:meyve+2 şekersiz çay

2 lt su ,3 lt ye tamamlarmıyım bilmiyorum....bugünde yeme faslını böylece kapatırım....

canım afiyet olsun, güzel görünüyor, Ama akşam hepsinden az bile yesen, pilavı yemesen daha iyi olurdu, kilo vermeni hızlandırırsın

bu günkü yediklerim
sabah
1 kepekli sandviç ekmeğine yağsız peynirli ama booooool peynirli tost
domates
5 zeytin

ara
1 portakal
1 yeşil elma

öğle
5 yk mercimek yemeği
2 yk makarna
1 kase yoğurt

ara
1 sütlü nescafe olacak

akşama
1 kase tarçınlı elmalı yoğurt yemeyi planlıyoruym

kızlar hafta sonu atıştırmaya alışınca bünye baya zorlanıyor kan şekerim ne alemde acaba....:52::52::52:

afiyet olsun canım, öğlenki makarna da çok azmış zaten

bugün yediklerime gelirsem,

sabah çeyrek simit,
1 elma

öğlen
yarım kase çorba,
küçük kase salata,
et sote çok az pilav,

ara
şekersiz kahve
1 küçük çuku

ara 4 kuru kayısı 10 fındık.

heryerim ağrıyor, sanırım ben hasta olucam, birde regl şişkinliği var, nefes alamıyorum, su içmek istemiyor canım 2 lt yi zor bitirdim. gidip hemen yatmak istiyorum ama kayıp şehrin finali varmış :(

iyice bir dinlen canım, çuku yerine meyva falan yesen hem enerji hemde vitamin almış olursun, özledim seni

Kızlarr selamm bugün misafirlikteydim yazamadım işten çıkınca menümü yazıyorum.

Sabah yarım kepçe çok çok az çorba ekmek yok ( neden çorba derseniz çalışıyorum ve sabah kahvaltı niyetine çorba çıkıyo)

saat 10 gibi 2 bardak sıcak süt

Öğlen 3 yemek kaşığı kadar pilav ve nohut yemeği ekmek yok

akşam yok.. sadece 2 tane biskolata stars çikolata yedim ve 3 tane çizi tuzlu biskvi. ve çay

vede babam nefis et kavurmuş biraz ondan yedim ekmeksiz.. Vede kaçamağım 1 tane browni intense.. bu gün bukadar :)

yağmurcum afiyet olsun, kendine daha düzenli bir beslenme organize etmen lazım, bu şekilde değil kilo vermek alırsın. Sağlıklı beslenmeye çalışmalıyız, göze görünmeyen şu abur cuburlar en büyük düşmanımız unutma

noldu şimdi bu haftasonu yeme işini pazartesi de devam ettirdim.
tahin helvasının niye süt yaptığını anladım, için yanıyo yandıkça su içiyosun. o kadar suya süt olur tabi:27:
seve seve içiosun ama suyu yoksa için cılk olur asla içemezsin:27:
oğluşun dişi çıktı diş buğdayı yapcam. tarif bilenler var mı nasıl yapılıyo sizin orda?

diyet takımı değil de başka topik zannettim heralde şu yazdıklarıma bak:37:
yarından cumaya kadar aldıklarımızı vericez, üstüne bi 500 gr verirsek de seviniriz ezik olduk iyice:18:

oluşunun dişi hayırlı uğurlu olsun, bizde sabırsızlıkla bekliyoruz, ha çıktı ha çıkacak diye. Benim de hiç haberim yoktur diş buğdayı nedir ne değildir diye. Ben hediye alıcam oğluma dişi çıktığında.

menümü yazmaya nerden başlasam bilemedim

sabah
2 kuru kayısı

öğle
1 tbak sulu köfte
2 dilim kek
2 tane kurabiye
5 tane zeytinyağlı dolma
1 dilim börek
1 bardak kola
1 bardak meyve suyu :1:

akşam
yarım ekmeğe yakın ekmek
4 kaşık kıyma:43:

hilalcim bu hamur işi işlerine uzun bir süre ara vermelisin, geçen hafta iyi kilo verdin ama bu hafta aynısı olmayabilir :20:

menü

sabah:
2 dilim ekmek
1 yumurta beyazı
1 zeytin
2-3 kibrit kutusu helva
yoğurt

ara:
sütlü kahve
1 armut
2-3 kaşık yoğurt çorbası

akşam:
3 dilim ıspanaklı börek
helva
yoğurt

bol bol su

helva fena gözümü tırmalıyor, birde akşam ıspanak diye gördüm güzelmiş dedim, ama ıspanak böreğin içine saklanmış demekki :44:

kızlar doğum gününü ince bir dilim pasta ve 5 parça cipsle atlattım ama yanında hemen light süt ve 2 bardak yeşil çay içtim.. bugün de böyle geçti herkese iyi geceleer

phatosçum ucuz atlatmışsın, sulu sebze yemen lazım sulu sebzeeee, çok daha çabuk ve güzel sonuç alırsın

günaydın 22/03/2013 cuma mesaj sayı listesi

SA :7
SPORTİE : 11
HİLAL :7
GIRGIRINA :7
YAKAR:9
MATTİKA :9
BLUEDENİZ:8
PHOTO:6

EKİNO : 3
KARACA:1
NİDAH :1

AY NE GICIK Bİ İŞMİŞ BU SAYMA İŞİ YAA

pazartesi bildirim yapalım kilo alanlara mesaj saydırma işini verelim, ama kelimeleri de saysınlar iyice gıcık olsun :60::60::60:

Evet sportie kelimeleride saydıralım :1:

Bugün mesak sayma sırası yanılmıyorsam hilal de.

Benimde kilo çizelgem yok :43:

Ya hazırlaması kolayda sonra nasıl değiştireceğimi bilmiyorumkiii sinir oluyorumm

hilal in menü gözüme çarptı coşmuşsun bacım.ben de gerçi dün iyi sayılmazdım:(

mattika helva gerçekten acaip su içiriyor.ben de severim ama akşam değil sabah:1:

oğluşunun dişleri de hayırlı olsun:16: ben aile içinde :16:pmıştım,buğdayı haşlayıp çocuğun başından aşağı 1 avuç dökmüştk:))
önüne kitap-kalem ıvır zıvır koymuştuk ,hangisini alcak fln diye hehe:9:

Kilo çizlgesini hazırlmak için topik vardı yardımcı olması iin sende bi araştır canım baya zahmetli gelmişti ban zor becermiştim o yüzden 2 ci kez denemeiyom bile

$A.webp

nası ama tam benlik

günaydın kızlarrrrr

mattika
hayırlı olsun, oğluşunun dişleri, diş buğdayı nasıl yapılır bilmiyorum ama arkadaş getirmişti biraz kendi yaptığından, bildiğin haşlanmış aşurelik buğdaydıııı.....haaaa bu arada ammmmaaaannn memişlerin uçlarına dikkat az dişlerin arasından çekiştirmedim ilk kızda....hehehehe:1::1::1::1:

bence de pazartesi kilo bildirimi yapalım kesinlikle katılıyorum....

Back
X