Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlarrr bugün sabah pul biberi fazla kaçırdım çok fena açımmmbişey sorucam öğlende kabak dolması + makarna çıkıcakmış. sizce hangisini yiyim ?
kızlar yaa gırgırına bir gitti pir gitti bir kafasını uzatıp ce dese ya bize
belki o da heveslenir kimbilir
ben kesinlikle kabak dolması derim yağmurcum....yanında da yoğurt varsa süper olur....afiyet olsun![]()
ya kızlarrr bugün sabah pul biberi fazla kaçırdım çok fena açımmmbişey sorucam öğlende kabak dolması + makarna çıkıcakmış. sizce hangisini yiyim ?
Günaydın kızlar hala yatıyorum ben siz çalışın![]()
dün doktora gittim iğne yapmadılar aradan 3gün zaman geçmiş diye antibiyotik verdi tansiyonumu ölçtü 8e 4 çıktı tansiyonum hergün böyle çok düşük başım dönüyo yarın tahlil yaptırmaya gitcm büyük ihtimal kansizliktan oluyor bakalım hayirlisi..
@yelizcm bende çoğu zaman rüyamda bişeyler yediğimi görüyorum sabah kalktigimda pisman oluyorum
@cinarın annesi bacım bende önceden 31 beden pantolon sıkıyordu şimdi 29a düştü
@sportie bacım doğru diyorsun bu ay verelim kilolari ben karar verdim bu ay mezun olcm!
canım bencede kabak dolması yoğurtlu harika olur afiyet olsun
doymazsan en fazla 1 ince dilim ekmek yersin, makardan iyidir
kızın kaç yaşında :)
yoğurtta var canımtamam seni dinliycem benimde içimden böyle geçiyodu bol yoğurtlu
teşekkürler Bluedenizcim
![]()
![]()
Günaydın kızlar hala yatıyorum ben siz çalışın![]()
dün doktora gittim iğne yapmadılar aradan 3gün zaman geçmiş diye antibiyotik verdi tansiyonumu ölçtü 8e 4 çıktı tansiyonum hergün böyle çok düşük başım dönüyo yarın tahlil yaptırmaya gitcm büyük ihtimal kansizliktan oluyor bakalım hayirlisi..
@yelizcm bende çoğu zaman rüyamda bişeyler yediğimi görüyorum sabah kalktigimda pisman oluyorum
@cinarın annesi bacım bende önceden 31 beden pantolon sıkıyordu şimdi 29a düştü
@sportie bacım doğru diyorsun bu ay verelim kilolari ben karar verdim bu ay mezun olcm!
bencede kabak dolması ve yoğurt
hem yoğurt için göbek yağlarınıda eritir diyorlar:)
benimde ablamın kızı 4 yaşında oda aynı senin cimcime gibi. hiç uyku yok, hiç bana çekmemiş uyku konusunda tabi anne ve babasınadaramazan ayında sahura kadar oturup sabahta 8 olmadan kalkan bi afacan kendisi
![]()
Kızlar bu ay hepimizin hedefi en az 3 kilo vermek olsunmu ne dersiniz?
ayyyy çok zor oluyor yaavvv valla kırıştım uykusuzluktan
ben he derim![]()