- 14 Ekim 2011
- 4.043
- 2.015
- 248
haydaaaa bi sayfa dolusu yazdım yazım yok ALLAH ALLAH
hanımlar şimdi bidah yaz of diyorum
iyim çok şükür yemeklere saldırmam geçti kendime terapi yapmaya çalışyıorum int araştırmalrımla
eft yöntemi diye bişey var vücudunuzda akapuntur noktalrına vuruyosunuz dışardan siz gören deli sanıyo çeney göze burna başa yanlara vuruşalr yapıyon ban vuruşlarmı iyi geldi kendi halime gülmelrimi bilemicem iyiyim ama kendimi aşağılamayı kızmayı sinirlenmeyi öfkelenmeyi bırakıp kabulenmeyi deniyorum şimdi dün saçlrımı siyaha boyadım haftasonuda sevgilimin yanına gidicem 90 kg varsın beğenmesin sonuçta beni sevne herkesin görüntüme değil ban değer verdiğiini söyliyorum kendime iştahımla savaşmayı bırakıpp kaçmamyo deniyorum sanki ben kaçtıkça kovaladı şefersizz:) şimdi diyorum yerim lan istesem ama yemiyom gibi deli deli konuşuyom kendimle aceleye gerek yok kendimi yıpratmaya hiç gerek yok ama vazgeçmekte yokk dediğim gibi savaşı bıraktım daha sakin daha sağlam yol alıyorum sanki
insan kendini rahat bırakınca daha iyi oluyor yeme krizi yok mesela yiyebilirsin diyorsun ya kendine bir rahatlama geliyor insana
ne de olsa istediğim zaman yiyebilirim diyorsun
kafan böyle daha rahat demek ki ara ara uğra arayı açma