• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar

yarın için bugün son hazırlıkları yapalım, benden pek ümit yok 200-300 gram vermiş olucam sanırım. Ama olsun, dün sporuma gittim çok mutluyum 2 derse girdim harikaydı.

Yağmurcum bende o dediğin krakerlerden aldım hatta bu sabah kahvaltım oydu, fesleğenliden 2 paket yuvarladım çok lezzetli kesinlikle. Hiç suntalar gibi değil, bende tavsiye ederim

Yakarcım mekiklere devam et çok güzel 1000 mekik çekip hiç ağrın olmaması biraz enteresan geldi bana, bişeyleri yanlış yapıyor olabilirmisin acaba, naçizane önerim olucak sana, en güzel basit ve etkili mekik hareketi

*Sırt üstü yerde rahat bir şekilde yerde yat, gözler tavanda eller başın arkasında dirsekler yere tam paralel yattığında yere değer vaziyette
* Ayaklar kırık ve omuz hizası açıklığında tabanlar yere tam basıyor
* Omuzlar kulaklardan en aşağıda yere tam basıyor
*Kalça kemikleri yere tam basıyor
*Bel çukuru çok az boşluk var, ve karın sıkılı, nefes alsan da versende hep karın kasılı dursun
*Bu vaziyete yerdeyken hiçbir hareket daha yapmadan karnın sıkılı ve onu hisset, tamamen karna odaklan gözler tavanda sabit, dirsekler yere tam paralel burundan derin nefes al, yavaş yavaş ağızdan vererek, omuzlarından yarım olarak kalk ve karnını sıkmaya devam et, gözler sabit, çeneyle boyun arasında portakal varmş gibi açıyı kaybetme, bunu çok hızlı değil sakin ve hissederek yap, yukarı kalktığında nefesini tamamen boşaltmış ol, yavaşça burundan nefes alarak eski haline dön ve hareketi tekrarla. Bu şekilde 20-25 kadar tekrar yapabilirsin. Son tekrarında ise yukarda kal ve orada kısa kısa karnını sıkıştır, nefeslerde kısa kısa olsun hep kalkarken nefes ver, konsatrasyonunu bozma

* Bir sonraki kademe bacaklarını kalça hizasında kaldırıp dizden kırık masa şeklinde tam 90 derecede tutarak devam edebilirsin, bir sonraki kademe ise iki bacağınıda tam dik olarak kalçadan yukarıya kaldırarak yapabilirsin.

Püf noktaları;

*karın her daim sıkı olacak
*Omuzlardan kalkılacak ve dirsekler içe bükülmeyecek hep yere paralel kalacak
*Boyun baş arası sabit olacak
*Beyin tamamen karnında olup hareketi hissedecek
*Nefes düzeni de çok çok önemli

Eğer karnın yanmıyorsa ben bu işi hiç bilmiyorumdur.

hadi kolay gelsin canım

Sportie aynen canım ya bildiğin kraker ben domateslisini dahada çok sevdim biraz daha tuzlu ya :1: fesleğenlide güzel ama akşama bikaç paket alıcam :1:

Günaydııııınnn

Tartı beni 1 kilo eksik gösterdi naaaabeer :1:

SA süpersiiiin darısı başımıza inşallahhh :nazar:

günaydın kızlarr

yakar aynı benim de sorun göbekte.göbek hareketleri yapıyoruz hocamla salonda:)

benim bütün sıkıntı göbekte çek ince bacak ince koca bir göbek aynı gülazer gibiyim yani
böyle yaparak göbeğim baya şekle girmisti

günaydın kızlarr

yakar aynı benim de sorun göbekte.göbek hareketleri yapıyoruz hocamla salonda:)

kızlar benimde derdim totomla. yok anam kilo versemde pek fark olmuyo. belim incecik. kopyala yapıştır gibiyim.. geçenlerde mağazada bi ceket gibi bişey giydim üstüme M beden olduu .. ama altım 42 :1: kızlar bide dün geçen sene aldığım ve korseyle zar zor içine girdiğim kumaş pantolonumu denedim.. bacaklarımı tam sarmış zor hareket ediyodm ama modelini çok beğendiğim için almıştım korse giyerek.. dün giydim beli nerdeyse 1 beden büyük geliyo ve azıcık bacaklarımda bol geldii :1: çok sevindiiimm

17/4/2013 perşembe mesajları :

yağmur : 23 :65:
pembemavi : 13 :46:
çınarınannesi : 11 :16:

sportie: 9 :21:
Yakar: 8 :21:
yeliz: 7 :34:
Hilal : 7 :32:

:20::20::20:

nidah: 4 :6:
S_A : 3 hiç kaptana yakıştı mı
bludeniz :3
mattika: 2
ekino: 1 sadece bi tanecik :53:
phatosh : hiç yok :53:

17/4/2013 perşembe mesajları :

yağmur : 23 :65:
pembemavi : 13 :46:
çınarınannesi : 11 :16:

sportie: 9 :21:
Yakar: 8 :21:
yeliz: 7 :34:
Hilal : 7 :32:

:20::20::20:

nidah: 4 :6:
S_A : 3 hiç kaptana yakıştı mı
bludeniz :3
mattika: 2
ekino: 1 sadece bi tanecik :53:
phatosh : hiç yok :53:

23müü hey maşallah banaa :1:

günaydınlarrrr çıtır hatunlarrr nasılsınız ben süperim süperrrr dün 67.3 tüm bugünnnn 66.8 :46: :46: :46: dün bide ağlıyodum 66 ları görürmüyüm diyee gördüm gördüm ohhh oohh :32: :32: :32:

23müü hey maşallah banaa :1:[/QU

günlük yazdığımız mesajlardamı hesaplanıyoo :53: :53: bu arada tam arkandayımm en çok çene biz yapmışızz :1: :1: :1:

evet canım. günde en az 5 mesaj yazmak zorundasın, sürekli menü paylaşımı yapmalısın ancak öyle listeye giriyosun :1: ben fazla abarmışım şuraya bak 23 ne ya şaşırdım görünce abooooov :1:

yağmurcum valla 23 mesajla maşallah sana tabi :nazar:
hep böyle devam et, takımımız hep kanlı canlı olsun

pembemavicim sende gayet iyi giriştin mesajlara hadi kızlar süpersiniz, kilonda harika çıkmış, iyice motive olmuşsundur artık, haydi 3. takım şaha kalkıyor desenize :10:

yağmurcum valla 23 mesajla maşallah sana tabi :nazar:
hep böyle devam et, takımımız hep kanlı canlı olsun

pembemavicim sende gayet iyi giriştin mesajlara hadi kızlar süpersiniz, kilonda harika çıkmış, iyice motive olmuşsundur artık, haydi 3. takım şaha kalkıyor desenize :10:

1.liğe bukadar yaklaşmışken bu hafta bunu başarmalıyııııızz.. bakalım belki bende yarın bi sürpriz yapabilirim ama tam net değil :1:

Teşekkür ederim kızlar inşallah böyle devam eder :))

Bu sabah nasıl gaza geldim anlatamam evde ekmek eksik eşin kahvaltıd ekmeksiz yapamaz gidip ekmek aldım ama yürüyüşe çıkıyorum diye kendimi motive ettimm :))

En yakın market 15 dakika yürüme mesafesinde evden markete giderken neredeyse hep yokuş aşşağı yürüyorum ama sonra eve dönerken o yokuşları çıkmak insanı yoruyor baya terledim çok iyi geldii

Eve gelir gelmez 60 mekik cektim ( yakar bacımmmm ben bitek 60 çekebildim vücudum okadar hamlaşmışki bir kaç ay önve 400 çekiyodum, şimdi daha çekerken karnıma ağrılar girdi ya :43:)

Sonra 20 şer tanede yan mekik çektim. Şu jimnastik için olan lastik bantlardan en hafif olanıyla kollarım in hareket yaptımm

Oooooh mis :1:

Yürüyüş:

2228 adım
2,3 kilometre
161 kalori

Toplam 32 dakika :)

1.liğe bukadar yaklaşmışken bu hafta bunu başarmalıyııııızz.. bakalım belki bende yarın bi sürpriz yapabilirim ama tam net değil :1:

Bu sabah nasıl gaza geldim anlatamam evde ekmek eksik eşin kahvaltıd ekmeksiz yapamaz gidip ekmek aldım ama yürüyüşe çıkıyorum diye kendimi motive ettimm :))

En yakın market 15 dakika yürüme mesafesinde evden markete giderken neredeyse hep yokuş aşşağı yürüyorum ama sonra eve dönerken o yokuşları çıkmak insanı yoruyor baya terledim çok iyi geldii

Eve gelir gelmez 60 mekik cektim ( yakar bacımmmm ben bitek 60 çekebildim vücudum okadar hamlaşmışki bir kaç ay önve 400 çekiyodum, şimdi daha çekerken karnıma ağrılar girdi ya :43:)

Sonra 20 şer tanede yan mekik çektim. Şu jimnastik için olan lastik bantlardan en hafif olanıyla kollarım in hareket yaptımm

Yürüyüş:

2228 adım
2,3 kilometre
161 kalori

walla süper kaptan tebrik ederim :46::46: bu haftanın bombası sensin, bravo kaptanım

Yürüyüş:

2228 adım
2,3 kilometre
161 kalori

S_A cım süpersin kaptancım harika bir sonuç bekliyoruz yarın senden
korksunlar 3.takımdan yerlerde sürünme günleri çoook gerilerde kaldı hadi bakalım :62:

valla kızlar yarın 1.lik gelecek gibi baksanıza

bir kâse çorba
öğle menüsü bu adam olana çok bile diyorum

Selam kızlaar bugünki menümü yazıyorum

Sabah : 1 kepçe mercimek çorbası + 1 tatlı kaşığı pul biber (tepeleme oldu biraz) + 1 dilim kepek ekmeği

Ara : 1 yeşil elma + special K nın fesleğenli krakerinden 7 tane + 1 limonlu çay

Öğlen : 3 - 4 yemek kaşığı taze fasülye + 1 kase yoğurt + 1 ince dilim kepek ekmek.. şimdi böğürtlenli çay içip keyif yapıyorum karnım doydu :1: 3 tanede kraker attım ağzıma..

Şimdiye kadar 1,5 lt su içtim devamıda akşama kadarr..

Akşam : bol limonlu kıvırcık salatası + yarım dilim çavdar ekmeği olur..

Ara : elma yada kraker yerimm.. yeme faslım biteerr

Nasılıııım :118: :33: :60:

Selam kızlaar bugünki menümü yazıyorum

Sabah : 1 kepçe mercimek çorbası + 1 tatlı kaşığı pul biber (tepeleme oldu biraz) + 1 dilim kepek ekmeği

Ara : 1 yeşil elma + special K nın fesleğenli krakerinden 7 tane + 1 limonlu çay

Öğlen : 3 - 4 yemek kaşığı taze fasülye + 1 kase yoğurt + 1 ince dilim kepek ekmek.. şimdi böğürtlenli çay içip keyif yapıyorum karnım doydu :1: 3 tanede kraker attım ağzıma..

Şimdiye kadar 1,5 lt su içtim devamıda akşama kadarr..

Akşam : bol limonlu kıvırcık salatası + yarım dilim çavdar ekmeği olur..

Ara : elma yada kraker yerimm.. yeme faslım biteerr

Nasılıııım :118: :33: :60:

kuşmusun sen bu kadar az yenir mi? yeseydin bir şeyler daha :33::33:

ya ben bugün çok kaçırdım, ağlıcam walla

sabah, yarım litre su

tbe kaşarlı domatesli tost,
3 ceviz
türk kahvesi
çorba, bulgur pilavı, 1 parça ızgara tavuk, az salata,
soda :44:
türk kahvesi
arada çilek yicem o kadarrrrrr

ama bu gün çok kaçtı çok.

:47: yağmur menüme yorum yazma yolarım:47:

ya ben bugün çok kaçırdım, ağlıcam walla

sabah, yarım litre su

tbe kaşarlı domatesli tost,
3 ceviz
türk kahvesi
çorba, bulgur pilavı, 1 parça ızgara tavuk, az salata,
soda :44:
türk kahvesi
arada çilek yicem o kadarrrrrr

ama bu gün çok kaçtı çok.

:47: yağmur menüme yorum yazma yolarım:47:

:60: :60: :60 ayy ne güldüm yaa :60: tam okudukça içimden oh oh oh diyodum en alttakini gördüm gülme krizine girdim :60:

Back
X