• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar bugün sabahçıydım yeni geldim.
burda ders 06:40 da başlıyor ama ben 5:30 da kalktım koşa koşa gittim valla

allahtan diğer günler öğlenciyim ne zormuş bu kadar erken kalkmak.
bende bugün az yedim dikkat ettim dışarda daha dikkatliyim ama evde dayanmak daha zor sanki..
şimdide yürüyüş olsun diye kızımla pazara gitcez :)

çok aciktim 4 tane ceviz ve tarçın bazı ile yedim ama hala doymadım yarın kantar günü bir şey yemek istemiyorum en iyisi uyumak

kızlar bu ne istikrar bune irade :nazar:sporlar menüler eksi kilolar yürüyüşler helal vallahi:46:yarına birincilik kokusu buram buram kokmaya başladı sankim:9::52::12::10::51::16::21:

benim biraz moralim bozuldu bir haftaya regl oldum ....ağlıcam nerdeyse:43: ....rahatlamak adına bu ne şimdi anlamadımki:44::45::47:

bugün yine benim menü biraz acayip oldu....ben yedim takdir sizin artık.....
sabah:0.75 lt su
kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeğiyle fırında kıymalı ekmek( yumurta +kıyma +biber +domates +baharatla bir karışım yapıp hafif bayat ekmeklerin üzerine bu nda koyup fırınlıyorum )+2 fincan şekersiz çay
ara:1 elma
öğlen:1 dilim tam buğday ekmeğiyle fırında kıymalı ekmek+1 bardak diet cola+100 gr pirinç lapası
ara:1 küçük lokum (ikramdı reddedemedim)
1 şekersiz nescafe+3 eti yulaflı bisküvi
akşam :tavuklu kabak yemeği+yoğurt
ara:2 şekersiz çay+1 avuç badem ,fındık ,ceviz

selamlar oğlan hasta oldu mızmızların sebebi çıktı ortaya. mikrop kapmış ishal ateş. yamuldum gittim ha. bu hafta ben kilo bildirirsem takım batıp gider sanırım. ama bildircez kaçmak yok.
dünkü sporu da yaptım hala bacaklarım fena ağrıyo bugün de yapıcam kilo veremesem de toparlanırım belki.

selamlar oğlan hasta oldu mızmızların sebebi çıktı ortaya. mikrop kapmış ishal ateş. yamuldum gittim ha. bu hafta ben kilo bildirirsem takım batıp gider sanırım. ama bildircez kaçmak yok.
dünkü sporu da yaptım hala bacaklarım fena ağrıyo bugün de yapıcam kilo veremesem de toparlanırım belki.

çok geçmiş olsun inşallah oğlun iyidir şimdi

canım çok geçmiş olsun

geçmiş olsun ay çocuk hastalığı çok zordur hem onlar hem biz mahvoluyoruz işte..
ama çabukta iyileşiyorlar çok şükür biz bile ateşlenince dayanamıyoruz:2:

çok geçmiş olsun canım acil şifalar olsun inşallah

bende pazara gittim bol yeşillik aldım
artık bu akşam az yiyecez başka çare yok:1:

menü bildiriyim kızlar

BUGÜN
SABAH
2paket kelogs kraker
2 bardak çay

ÖĞLE
1 kase ezo gelin
yarım tabak nohut (3 yk)
yarım tabak pilav (2 yk)
yarım kase cacık

ARA
sunta, mısır pirinç patlağı ne varsa yedim bol bol da su

akşam pek bişey yemeyi düşünmüyorum yarın güzel bildirim yapıyım

menüm şöyle
sabah:kellogs (vakit yoktu)

ara: 2 kuru kayısı

öğle:
kuru patlıcan yemeği
çorba
ekmek

ara:yoğurt

akşam: aynı yemekler olacak büyük ihtimal

selamlar hatunlar bugünkü yediklerim sabah 2 bardak ılık limonlu su+ pirinç lapası
öğle pirinç lapası
akşam pirinç lapası 2 lt su içtim gün boyu yatana kadar 3 lt içerim bide 5i biyerde çayımı içerim akşam benden bu kadar

çok geçmiş olsun canım....allah acil şifalar versin inşallah:emir_bebek:

Back
X