Günaydinlar
Dün buraya sadece iki mesaj atip gidebildim. Pazar aksamindan beri bitmek bilmeyen bir bas agrim vardi. cok sükür bu sabah daha iyiyim. nedir su lanet bas agrisindan on yildir cektigim ya. geldimi gitmek bilmiyor agri kesici fayda etmiyor.
Dün annemgildeydim bütün aksam. Yattim uzandim. Ama bizimkilere allah anlayis vermemis. Hele o kardesim yokmu. Annem cay istiyor icerden yaa ablam versiiin diye aniriyor.
Sebzeli makarna yapacaklar annemin elleri dogru düzgün tutmuyor sebzeyi dograyamiyor. kardesimde solak iki saatte dograrsa yine iyi. tabi solak olmak bahane istese 10 kilo sebze dograr haberi yokkk!!! tabii bakislar benim üzerimde ablam yapsin der gibi. kalktim dogradim sebzesini. tekrar yattim. Dayanamadim agrisina artik.
Benim kardesim adama kriz gecirtir ya.
neyseeeee iyice icimi döktüm.
Artik diyet konusunda benim icin kirmizi alarm verildi. ne kaldi surda haziranin sonuna. ben haala yerimde sayiyorum.
dün güya dikkat edecektim.
Sabah: klasik kahvalti bir parca ekmek
öglen saatleri: 1 bitki cayi yarim dilim kek
ögle yemegi(saat 3tü): yagsiz pisirdigim sote, 4 yemek kasigi bulgur pilavi, salata
aksam: 2 tabak sebzeli makarna.
su az ictim.
olmadi olmadi böyle camis gibi yemisim.
Bu sabahta esimle az daha kavga ediyoduk. Bugün isci bayrami magazalar ögleden sonra kapali istesekte gezmeye gidemeyiz.. ne yapacaz diye sordum
cevap TEMIZLIK!!!! arkadas temizlikse temizlik sanane ben yapmiyormuyum evimin isini??
git ananin evinde yap sen temizlik dedim. Valla benim annemin evinde gerek yok o hergün süpürüür sileeer hergün banyoyu yikar temizler.
Simdi size soruyorum kizlar bu cevaptan ne anlarsiniz? Bu adam ne demek istiyor? pasakli demek istemiyormu bana? sen yapmiyosun demek istemiyormu?
ama adama ne yani ne saniyosun ben yapmiyormuyum diyorum. bide haydaaa yanlis anladin deyip sinirleniyor ya!!!!
Gün somurtup oturma vaktidir