• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlaarr bende bugün öğlene kadar olan menümü paylaşıyım akşam yine kurstayım ne yerim hiç bilmiyorum

Sabah : 1 kase mercimek çorbası + ince bi dilim kepek ekmek

Ara: yok o yüzden kahvaltıda 1dilim yedim, yanımda hiç bişey getirmemişim..

Öğlen: 1 porsiyon kadar patates oturtma + 1 dilim ince ekmek + cacık.. vede revani gibi irmikli bi tatlı yapmşlar kek gibi, onunda yarısından azını yedim 3 çatal kadar :1:

Ara yok ama şuan yeşil çayımı içiyorum bol limonlu..

Akşam: kraker falan alırsam kraker yerim

eve döndük kızlar kilo aldım tabi. ben anlamam niye ısrar eder insanlar ye ye diye. bizim orda böyle ısrar yoktur alışık değilim ölümüne ısrarla karşılaşınca yiyorum napayım yemicem diye kavga mı edeyim. çok sıkıldım artık bu işten. hava da ısındı iyice sıkıyo insanı yağlar. bakalım cumaya kadar aldıklarımı veririm inş. en az 3 kilo aldım sanki göbeğime yastık sarmış gibi yaa ne güzel vermiştim:50:

merhabalar kızlarrr:3:nihayet sizlere kavuştum.....nasılsınız uzunca bir aradan sonra.....ben gayet iyiyim yalnız buradan ayrı kalmak kilo kaybetmememe sebep oldu onun dışında şükürler olsun herşey yolunda:nazar:
5 günlük ailemin yanına gittim çokkk özlemiştim çok iyi moral oldu bana....cumartesi geceside iş yerimizin düzenlediği ÇANAKKALE gezisine gittik....bugüne kadar hiç kısmet olmadı çok ta arzu ettiğim bir şeydi ve kısmet oldu....dün yaşadığım duygu ve de gururun tarifi yok....eğerki gitmeyeniniz varsa kesinlikle gidin ve görün kızlar....rehberimizin anlattıklarını dinlerken bir ara sanki o savaş anlarını
yaşadım bir an....bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun....
sonuç olarak 2 haftayı çok yoğun bir şekilde geçirdim ve geldim....kaldığım yerden aynen devam....

Hosgeldin canim ne güzel gezmissin güzel güzel :12: Birgün insallah bende giderim cok isterim gitmeyi.

temizlik demeyin bana :18::18:
ev berbat taşınma işi var birde bacak tam iyileşmedi . yarım saatten fazla ayakta kalamıyorum . öyle kadın tutan biride değilim illa kendim yapacam.
yani bludeniz sana kolay gele .:5:

Allah yardimcin olsun canim. Zor vallahi hem ayakta durama hemde tasin. Ama hep dedigimiz gibii sagliktan önemli degil hicbirsey kadin tutarsan isini yaptirirsan belkide rahat edeceksin tek basina yapilacak is degilki :50:

merhaba :) Ben fındık kurdu martın 2sinden beri diyetteyim ve yaklasik 7 kiloya yakin kilo verdim 3 hafta kadar kilo vermem durdu ama suan iyi gidiyorum ve sporumuda yapiyorum hergun haftada 2 gunde ismek'e spora gidiyorum haftanin 6 gunu spor yapiyorum ve marttan beri belimden 20 cm gitti ben cok azimliyim ve yarıyolda da kimseyi birakmam hergun mutlaka giriyorum kk ya aranıza kabul edilmeyi cok istiyorum simdiden tesekkurler iyi aksamlar :)

Merhaba canim hosgeldin, yakarin dedigi gibiii takim kurallarimiz ilk sayfada.

günaydın kızlar..
bu oğlan yattığı yerde yatarken vereydim bu kiloları:35: şimdi hareketlendi yemek hazırlamaya vakit bulamıyorum. sabah 6:30 da güne başlıyoruz öğlene açlıktan ölüyorum ama yemek hazırlayamadığımdan atıştırıyorum benim kilo vermem için sofraya oturmam lazım. akşam yemeğini de eşim geldikten sonra hazırlıyorum oy oyy hala artılarda kilom. bana bişey diyin ne yapim nerelere gidim:18:
gurur yaptım kilo veremeden ayrılmak istemiyorum burdan of off

Son cümlenin anlami benim icin büyük.. 2 bucuk yildan fazladir burdayim. Bi yere gelemedim.!!! Simdide burdan öylesine ayrilmak istemiyorum. Haziranda bu is tamaaam tamam degilse ben gidicem :43:

öğle= çorba
bol limonlu lata
2 kaşık kuru fasulye
3 tane kara lahana sarması yedim

1 tanede kuru pasta ve 1 tane mini gofret yiyesim var :26: öğle hem yakarım diye düşünüyorum akşam az yersme olur heralde :1:
regl olduğum için hamileler gibi aş eriyorum ya :1:

Hosgeldin canim ne güzel gezmissin güzel güzel :12: Birgün insallah bende giderim cok isterim gitmeyi.

Allah yardimcin olsun canim. Zor vallahi hem ayakta durama hemde tasin. Ama hep dedigimiz gibii sagliktan önemli degil hicbirsey kadin tutarsan isini yaptirirsan belkide rahat edeceksin tek basina yapilacak is degilki :50:

Merhaba canim hosgeldin, yakarin dedigi gibiii takim kurallarimiz ilk sayfada.

Son cümlenin anlami benim icin büyük.. 2 bucuk yildan fazladir burdayim. Bi yere gelemedim.!!! Simdide burdan öylesine ayrilmak istemiyorum. Haziranda bu is tamaaam tamam degilse ben gidicem :43:
2 sene önce 67 ile başlamışım 56 yı görmüştüm o zaman mezun olsaydım keşke. sona hamile kaldım geri geldim ama veremiyorum şimdi. bi karnem olurdu en azından:31:

Bu sabahta yazdigim gibi cok motivasyonlu bir sekilde yürüyüsüme basladim. Gidecegim market annemin evine 5 dakika uzaklikta. Marketten ekmek aldiktan sonra birde anneme gittim, orda bisey unutmustum. Tataaam kapida babamin arabasi duruyo :27: icimden bir ses naneyi yedik dedi (bu arada anam babam ayri benim) Iceri girdim hosbes aldim istedigimi
Tam kapidan cikip eve gelecem tabii yürüyerek babam dur ben seni götürürüm dedi. ben tutturdum yürüyecem diye, aa yok kizim araba var sonucta ne yüriceksin evin uzak nasil yüricen 1,5 kilometre :47:

öyle öyle arabayla eve geldim :4::4:

:ssz::ssz:

2 sene önce 67 ile başlamışım 56 yı görmüştüm o zaman mezun olsaydım keşke. sona hamile kaldım geri geldim ama veremiyorum şimdi. bi karnem olurdu en azından:31:

ozamanlar karnen olsaydi simdi bence bu yarismada daha az verimli olurdun. Cünkü bidaha karne alamazdinki... Simdi hedefine ulasip karne almak icin güzel bir hedefin var bence ortada sen basarirsin ben inaniyorum buna cok azimlisin.

ideal kilo ya yakın kilolar en zor gidermis
ben hiç yasamadim yasayanlarin yalancisiyim:1:
kızlar dukan kek yaptım malzemeler i kendine göre uyarladim
sabırsızlıkla pişmesini bekliyorum

benim ideal kilom 55 dir kesin boyum 160 çünkü ama ben 60 kg olmak istiyorum 55 hiç olamam kesinn

su içmekten artık midem bulandııııııı :25: karnım acıktııı.. kursta ne yesem ya .. böyle giderse ben verdiklerimi geri alıcam :14: special k krakermi alsam acaba

ah kızlar 73 le başladım kilo vermeye 8 kilo gitti ama şu 5 kilo ne çok geliyo gözüme yapıştı kaldı üstüme

aynen valla ....bende 75 le başladım bu kiloya geldim de :47::27:bundan sonrası mehter takımı gibi 1 ileri iki geri:9: ....bende çok sıkıldım artık:15:

deme bacım ya ....gitsin bir an önce şu kilocuklar da bir ohhhh çekelim artık:32::31:
ohhhh afiyet olsun can olsun....tarifleri nerden yapıyorsun:56:

Hangi beden sizin?
kızlar şuna bir bakın isterseniz ben orkide çiçekmişimm :1: :1:

bütün takım orkide sanırsam:9::8::9::51:

Back
X