Bugün bir magazaya gittim sk sk ordan alisveris yaparim. Seviyorum oranin kiyafetlerini... Daha dogrusu seviyor-dum. Bugün tekrar gittim oraya. Hatta isminide aciklayayim C&A bu magazayi hepiniz taniyorsunuzdur. Alisveris yapabilecek okadar magaza varkken neden orayi tercih ettigimde malum. Kilolar. Bugün kardesime kiyafet almak icin oraya gittik o benden daha kötü durumda 1,66 boya 92 kilo! E bende baktim bi kac sey denedim. Su siralar moda olan kolsuz gömleklerden alacaktim. 38 beden denedim gögüs kismi göbek kismi süper. Ama alt tarafi son dügmesi skyor ve kapanmiyor... Basenler!! Nedir su koca totodan cektigim.
Bulüzleri genede alacaktim.. 2 haftada hafif bir incelirim umudu ile. sonra ne göreyim annemin bir arkadasi (50 küsür yasinda ) benim aldiklarimin birebir aynisini kasada ayirtiyor. Ve orda kasada kendime birsey almaktan vazgectim. Kardesime olanlari ödedim ve ciktim ordan.
Eve geldim. annemin evine. Moral sifir. Bu durumu annemede anlattim.
Ve bir karar verdim. annemin isini bitirince markete gittim. sirasiyla sunlari aldim:
Süt, Yogurt, Balik, Tavuk, Somon füme, yagsiz peynir ve yagsiz krem peynir. Yarin sirf protein diyetine basliyorum. Adini dukan diyeti koymayacagim. Bu benim icin bir sok diyet.
Bahaneleri tarihe gömüyorum.
Türkiyeye gidecem tam 2 hafta sonra. Ve zayiflayacagim. Kendime güveniyorum yapacagim diyete güveniyorum ben basaracagim!!!
türkiyedede kendime ski kurallar koydum bile. Zaten adananin sicaginda yagli seyleri pek yiyemiyorum. buda iyi bir sey.
sizde desteklerinizi esirgemeyin lütfen.