- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
Dışarıdan bile alkış mı aldım ama hak ettim hala dolapta var ve yemiyorum sonuçta dimi
sen gerçekten hepimiz için çok iyi bir modelsin.
ben dayanamaz yerdim. hele pastaya tatlıya hiç dayanamazdım.
ben bu sabah yine tartıldım ve moralim sıfır 81.2 idim dün hafta sonu yedim diye oldu dedim. ama dün sözde dikkat ettim gerçi topkek ve gece biraz kabak çekirdeği var( veeeee bu sabah 81. 7
(((((((
üstelik gece 1 saat spor yaptım akşam saat yürüdüm
bu gün ne yapsam acaba???
Serates ben düşünmeden yememeye çalışıyorum. Malum cumartesi büyük bir kaçamak yaptım ama nasıl yaptım, eşim sorunca düşündüm değer mi diye ? Baktım evet çok sevdiğim bir şey şimdi yemezsem o içimde kalacak kesin başka bir şey yerim, dedim o zaman bugün bunun keyfini çıkar ve cumaya kadar karşına en sevdiğin şey çıksa da yeme ve ben bir tatlı canavarıyım, sınırımın olmadığı tek konu belki tatlıdır, eee yaparken de düşünüyorum evet 1 bardak şeker koydum etti mi sana 900 kalori gibisinden ki yemek istersem bunları hatırlayayım. Ama kendimle gurur duyuyorum ve bu beni motive ediyor, dün yeseydim biliyorum kendimi bir dahakinde zaten dayanamıyorum ki, yapamıyorum ki düşüncem oluşacaktı.
500 gram gitmiş muhtemelen birazı ödemdir zaten, bulgur çok şişkinlik yapar, bence cumaya kadar her gün sporun olsun ve en az 3 litre mümkünse daha çok su, bir de günlük 2 fincan yeşil çay. 100 gramda olsa geçen haftanın altına inmeni bekliyorum senden.