bazen vücudu şaşırtmak gerekiyor, sende makarna o etkiyi yapmış olabilir... magnum mu...ımmmm valla canım istediBenim dünkü menüm de pek iyi değildi.
Sabah 1 simit yedim, biraz peynir ve çayla.
Öğle gibi 1 tane magnum yedim, kolay kolay yemem magnumu dondurmayı daha az kalori yiyeyim ikisi de dondurma diye ama dün canım çok istedi, hatta bir süredir istiyordu ahh şu reklamlar yok mu ? Hıı bu arada eşim hamburger ve patates kızartması yerken yemedim, maden suyu içtim.
AKşam da biraz makarna ile yoğurt yedim, normalde makarna yiyince ben ertesi gün baya bir artı çıkardım ama çabuk giderdi, bu sefer eksiyi gördüm.
dün tam bir karbonhidrat günüydü.nedense ekmeğe saldırdım. sabah nerdeyse yarım ekmek yedim çok sıcaktı yeni çıkarken aldım fırından...(((( öğlen çorba ekmek... akşam peynirli pide... offf yazarken utandım ve bugün tartıda yine 1 kilo fazla....
neyse oldu artık bugünden itibaren gerçekten dayanamadım canım çok istedi falan gibi cümleleri çıkarıyorum... dün bir elbiseyi çok beğendim ama 42 yoktu 44 büyük geldi 40 bedenin fermuarı kapanmadı amaaaa bu sabah onun 40 bedenini aldım ve ben ona gireceğim... başaracağım..
demekki ekmek bende direk kilo artıran bişey bu nedenle yememeye çalışıcam(hele de beyaz ekmek)
bu hafta çok dikkat edeceğim bakalım ne olacak regl bitti spor yapmamam için hiç bir sebep yok ve eşim şehir dışında çarşambaya kadar yani herşey uygun yapmak istediğim herşeyi yapabilirim bu hafta.. gece geç saat hadi şunu yiyelim demeyecek kimse...:)))
iradem ve ben başbaşa olacağız...ve desteğiniz ve önerileriniz lütfeeennn.....
ablacım en azından hatanı anlamışsın, karbonhidrat hepimiz için zararlı malesef... olabildiğince uzak durmamız gerekiyor... fırsattan istifade sporda yaparsan süper olur bence
evet bağımlılık yapıyor malesef, vücut istiyor kafein, ama 2-3 gün dayanırsan normale dönüyor hemen...Kahve içmeye o kadar alışmışım ki, çok zorluyor, baş ağrısı da yapıyor. Ben de bağımlılık mı yapmış bu kahve ki ..
açık lise sınavlarında görevliydim, 3 saat uyuyabildim, yorgunluktan ölüyorum