menü süper...
aynı çay demler gibi demliyorum ama çok bekletmiyorum işte... içindeki demide aldığımdan dolayı acıma yapmıyor... ice teanın içine tatlandırıcı koyuyorlardı, ama şekersiz de yapılabilir...
yemeği az yiyerek atlattım, zaten sürekli servis yapmaktan çok bişi yediğim söylenemez... ben tatlıları hazırlarken masayı toplamaya bir yandan başlamışlardı, kimsenin umrunda değildi benim yiyip yemediğim

bir eşim ve annem yemedin sen diyerek tekrar servis açıyorlardı yok dedim tokum diyerek yırttım

swing öğrenicez dans için, nişanda vals yapmıştık, düğünde daha değişik olsun dedik... eşim misket bilmiyor, bugün ona misketle dans derslerini açmış olduk, 1.3 saat oraya buraya durarak sallanmaktan bacaklarım ağrıdı, amaç eşimin ritim tutmayı öğrenmesi

hey allahım dedim buna mı para veriyoruz... bir de sürekli aynı şarkı bana kal gelmişti, zaten birazcık hocayla da atıştım...herkes güzel oynadığımı söyler, hoca kareografili misket öğretmek istiyor... adımlar falan sayılı...sonlarına doğru şafak attı benim artık... eh be dedim, herkes buna mı göre oynuyor düğünde, adam demesin mi sizin oynadığınızı ninem de oynar, önemli olan bunu oynamak

eşime sen iyi kaptın olayı diyerek gazı verdi, ben de oynamayı bilmeyen kız olarak ayrıldım kurstan, ama cidden çok sinirliydim, eşim havalarda ben iyi biliyorum işte diyerek

aslında taktikleri bu, erkek zaten gitmek istemiyor, ona bol gaz veriyorlar... para da onlardan çıkıyor zaten...