kilolar gitmeye başlıyor

yarım tabak mantıdan bişi olmaz, yürüyüşünü de yapmışsın daha ne olsun...
öğle yemeği gene yok

dondurmayı say deme o benim için ara öğün

çok açlık hissediyorsan , köfte falan ye canım, sınır koyma, yağsız yap, istediğin kadar ye mesela, ekmeksiz, yanındada bol salata bir de ayran

karnım açıktı herhalde benim gece gece...
serates cim örnek olsun diye yazıyorum sana
bazen o çikolatalara gömülesim geliyor, hani midem bulanana kadar yemek istiyorum ama tutuyorum kendimi... ki şurda vermem gereken 2 kilo kaldı.. vermesem de olur ama engelliyorum gene kendimi, yüzdem artı olarak yansımasın takıma diyerek... hani sanmayın ki evde bayraam geçiriyorum... önümden ne baklavalar ne börekler geçmiyor... hala baklava yemedim...çok kişi ısrar ediyor, ye ya zayıfsın nolcak diyerek, bazılarına midem hasta demem de yetmiyor... hemen çatalın ucunun ucuyla dokunup geri kalanını yanımda kim varsa eşim, babam direk devrediyorum.... ben yeme mantığımı değiştirdim artık... mesela kahvaltıya gideceğiz yarın eşimle... kendimi tutacam demiyorum, niye kendime stres yaşatayım ki kendime... yiyeceklerim bellirledim kafamda, biraz sucuk,3 çay kaşığı nutella tarzı bişi yemeyi düşünüyorum, 1 dilim ekmek, 2 dilim börek, soğuk mezelerden alırım( patlıcan salatası, yoğurtlu semizotu tarzında).... yasaklarımda var, asla sosis, salam , kızartma,pasta, tatlı yenmeyecek, peynir,zeytin, bal , reçel sevmediğimden rahatım
muhtemelen öğlen gideriz kahvaltıya, akşamda kocaman bir kase salata yiyerek günü tamamlarım, yürüyüş 2 saate yakın yaparım, dans da var daha ne olsun... su 4 lt içeceğim yarın, bitki çayları 4 kupa olacak...
bu menü bana kilo verdirmez ama kilo da aldırmaz