vayyy, düzenli olarak 3 öğün görüyorum senden

bozmassın inşallah, menü güzel bu arada, akşam pilav yememende çok iyi olmuş...
kaç kilo vermek istiyorsun funda, tam aradığımız elemansın

2 kilo yağı küçümseme, vucütta çok güzel değişiklikler yapıyor o 2 kilo... birde ben tartıdaki kilodan çok aynadaki görüntüye daha çok önem veririm... yani sporla verilen 5 kiloyu, sporsuz verilen 10 kiloya tercih ederim
hm22 nin daha az menülerini gördüğümüz için, 3 öğün görebiliyorsan onda menü tamamdır

karbonatlı suyu uzun süredir içiyorum ben... bardaklarım 250 ml olduğu için çay kaşığının ucuyla atıyorum ben... normalde 1 lt suya 1 çay kaşığı diye biliyorum, yanlışsa düzeltsin arkadaşlar... faydasına gelince bıraktığımda bağırsak sorunu yaşıyorum, sanırım vücudumda alıştı, tadıyla ilgili hiç bir problemim yok , gayet normal geliyor bana

kendime gelince 25 yaşında mat öğrtmnym, son 1 kilom kaldı, spor yapmayı çok severim, düzenli spor yapan biriyim...
menü süper, cumaya kadar kaçamak yok

bitki çaylarını içiyorsun dimi...
önceden eleman arardık şimdi istenen takımız, bugünleride görecekmiydik

izumii kaptanımız gelince sana bir cevap verir... takımdan takıma geçiş oluyor mu bilmiyorum çünkü...
akşam pilav olmayaymış daha iyiymiş... bat ne bu arada... bir de aç karna meyve yememelisin bence, kan şekeri direk yükselir, çok fazla insülin salgılanır vücuda...