• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

30 temmuz cumartesi
sabah kahvaltı yok düğün hazırlığından yetişemedim .
öğlen = pilic sis menü --500 kcal (menülerinde yazıyodu kalorisi)
ayran--362 kcal
ara= bisküvi pastası ---361
akşam = 1 süt mısır ---140 kcal

gece
kaçamağım oldu =sandviç domates peynirli 450 kcal
su : 3 lt toplam=1452
spor:30 dk yürüyüş

bugünden hiç memnun değilim ama dün niyeyse canım aşırı karbonhidrat çekti anlamadım hastalığıma üç gün kaldı belki ondandır ama genelde çikolata çekerdi canım dün resmen burnuma beyaz ekmek kokusu geliyodu :KK43: bugün de sabah evde kavga ettim hiç iştihım yok hala bişeyler yemedim benim yeme düzenim duygularımla çok değişiyo zaten sınav yılımda strestten çat diye 15 kilo aldım bu yüzden .hala o sınav yılından kalan şu sıkılınca karbonhıdratın verdiği hazzı rahatlamak için kullanma huyumdan vazgecemedim aksine çok sinirlenirsem de iştahım kaçıyor .siz napıyorsunuz böyle durumlarda bir de nasıl motive oluyorusnuz

Düğün hazırlığından dolayı yoğun bir günmüş bu yüzden çok kaçamak olmuş ama olsun bundan sonra tam gaz devam . Ayran neden o kadar çok kalorili, normalde 200 ml 76 kaloriye felan denk geliyor. Bardak sayısından mı yoksa çok mu yağlıydı ? o.O Valla o motiveyi ben de hep karbonhidrat ile sağladığım için tavsiye veremiyorum. İşte güzel kızların videosuna felan bakıp kendimi duydurmaya çalışıyorum ahah :D

ay konuya dalmak gibi olmasın ama öyle çok parası yok diş hekimliğinin bilen biri olarak yazıyroum hele devletteysen sadece çalışıyorsun ve karşılığını alamıyorsun şu anda eskidenmiş onlar bir diş hekimi olaraktan yazıyorum uzman olursan dr olarak gayet iyi kazanırsın :KK66: ha bu arada selam vermeye gelmiştim aslında :KK70:

Artık para yönünden bile iyi değil miymiş üzüldüm. :( Annem hastanede çalışıyor da ordaki doktorlar da doktor maaşları eskisi gibi değil diyor. Valla artık bu bölümler bile o kadar iyi almıyorsa ne alacakki, bu ülkede hayat zor..

Artık para yönünden bile iyi değil miymiş üzüldüm. :KK43: Annem hastanede çalışıyor da ordaki doktorlar da doktor maaşları eskisi gibi değil diyor. Valla artık bu bölümler bile o kadar iyi almıyorsa ne alacakki, bu ülkede hayat zor..

dişte özel muayene şansı hala var ondan daha iyi dedim tabi devlette çalışırsan durum farklı .tıpta ayda 12 nöbet 3 milyar maaşla başlıyorsun ha şunu da söyleyeyim ikisi de para için yapılcak meslekler değil özveri gerektiren işlerde insan sevdiği işi yapmalı bence :) hekimlikte insanı ayakta tutan maddi değil manevi kazançları :)

ay konuya dalmak gibi olmasın ama öyle çok parası yok diş hekimliğinin bilen biri olarak yazıyroum hele devletteysen sadece çalışıyorsun ve karşılığını alamıyorsun şu anda eskidenmiş onlar bir diş hekimi olaraktan yazıyorum uzman olursan dr olarak gayet iyi kazanırsın :KK66: ha bu arada selam vermeye gelmiştim aslında :KK70:

ya zaten hekimler aç kalıyo diyemem ama daha az çalışan memura daha fazla maaş bağlanması koyuyo insana ,zaten siz mesleğin içindesiniz de para için değil insan için hekimlik yapınca meslek güzel yoksa çekilmez :)

dişte özel muayene şansı hala var ondan daha iyi dedim tabi devlette çalışırsan durum farklı .tıpta ayda 12 nöbet 3 milyar maaşla başlıyorsun ha şunu da söyleyeyim ikisi de para için yapılcak meslekler değil özveri gerektiren işlerde insan sevdiği işi yapmalı bence :) hekimlikte insanı ayakta tutan maddi değil manevi kazançları :)

Aynen dişçilikte nöbetsiz şekilde 3 binle başlıyormuş. Tabiki bu mesleklerde de iyi paralar için çok emek ve çalışmak gerek. Ama aynen dediğin gibi para için bu meslekler yapılmaz, zaten o amaçla giden çoğu insan sonuçta mutsuz, işinden nefret eden kişiler oluyor. Aranılan şey para ve rahatlıksa eminim basit bir iş yeri açmak bile daha çok para getirecektir. Ben gerçekten iyi bir hekim olmak isterdim, hani şu televizyonlarda görürüz ya hastaya değer verenleri. Sayıları az biliyorum ama olmak isterdim yani. Ama ne yazıkki pek olanaklı görünmüyor. Allah'tan sen varsın, senin gibi düşünen birinin doktor olacak olması insanı mutlu ediyor :) :KK70:

ya zaten hekimler aç kalıyo diyemem ama daha az çalışan memura daha fazla maaş bağlanması koyuyo insana ,zaten siz mesleğin içindesiniz de para için değil insan için hekimlik yapınca meslek güzel yoksa çekilmez :)

Aynen dişçilikte nöbetsiz şekilde 3 binle başlıyormuş. Tabiki bu mesleklerde de iyi paralar için çok emek ve çalışmak gerek. Ama aynen dediğin gibi para için bu meslekler yapılmaz, zaten o amaçla giden çoğu insan sonuçta mutsuz, işinden nefret eden kişiler oluyor. Aranılan şey para ve rahatlıksa eminim basit bir iş yeri açmak bile daha çok para getirecektir. Ben gerçekten iyi bir hekim olmak isterdim, hani şu televizyonlarda görürüz ya hastaya değer verenleri. Sayıları az biliyorum ama olmak isterdim yani. Ama ne yazıkki pek olanaklı görünmüyor. Allah'tan sen varsın, senin gibi düşünen birinin doktor olacak olması insanı mutlu ediyor :) :KK70:
şunu söyleyeyim para için yapılacak meslekler değil gerçekten insan hayatı söz konusu her türlü gerçekten insan olmak erdemli olmak ve her zaman yaptığın işşin sonuçlarını düşünmen gereken riskli mesleklerden sabırlı olmak ve gerçekten severek yapmazsan yapılacak bie meslek hiç değil bir kere tatil yok her istediğinde izin alamazsın rapor bile kullanamıyorsun hasta olsanda mesela izin almadan 10 gün önce bildirmen lazım randevularını boşaltmak için falan daha bir sürü şey var ama seviyorum mesela ben para da çok önemli değil mesela benim için hakettiğimiz değer yada parayı görüyormuyuz derseniz sanmam çünkü parayla ölçülecek bir meslek değil zaten ama bazen karşındaki insanın minnetle bakması bile yetiyor o sırada yorgunluktan ölseniz bile iyi ki diyorsunuz ama sevmediğiniz mesleği seçmeyin yapabileceğiniz şeyleri seçin;)
kittenlove kittenlove zaten seçmişsin ve seveceğin belli mesleğini ama şunu unutma o kadar faktör oluyor ki çalışmaya başlayınca seni soğutacak arkadaşlar ortamlar dedikodular ne olursa olsun ahlakını kaybetme herkes yapıyor diye senin ahlakına uymayan şeyleri yapma ve her zaman kendi doğrularından şaşma :KK51:

şunu söyleyeyim para için yapılacak meslekler değil gerçekten insan hayatı söz konusu her türlü gerçekten insan olmak erdemli olmak ve her zaman yaptığın işşin sonuçlarını düşünmen gereken riskli mesleklerden sabırlı olmak ve gerçekten severek yapmazsan yapılacak bie meslek hiç değil bir kere tatil yok her istediğinde izin alamazsın rapor bile kullanamıyorsun hasta olsanda mesela izin almadan 10 gün önce bildirmen lazım randevularını boşaltmak için falan daha bir sürü şey var ama seviyorum mesela ben para da çok önemli değil mesela benim için hakettiğimiz değer yada parayı görüyormuyuz derseniz sanmam çünkü parayla ölçülecek bir meslek değil zaten ama bazen karşındaki insanın minnetle bakması bile yetiyor o sırada yorgunluktan ölseniz bile iyi ki diyorsunuz ama sevmediğiniz mesleği seçmeyin yapabileceğiniz şeyleri seçin:KK66:
kittenlove kittenlove zaten seçmişsin ve seveceğin belli mesleğini ama şunu unutma o kadar faktör oluyor ki çalışmaya başlayınca seni soğutacak arkadaşlar ortamlar dedikodular ne olursa olsun ahlakını kaybetme herkes yapıyor diye senin ahlakına uymayan şeyleri yapma ve her zaman kendi doğrularından şaşma :KK51:

teşekkür ederim öneriler için yolumdan şaşmam inşallah

Sabah ve akşam harika. Tebrik ederim :) Öğlen acıkmadınız mı?
Canım aslına bakarsan acıkttım:) aç kalmak da doğru değil biliyorum ama eşimle birlikte meyve yiyince yemek de yersem faZla olacak gibi geldi:)

U

tasligi ilk defa duyiyorim bir diyet listesindediyete yardimci bir faktoru var mi
Sakatat tarzı canım ciğer gibi kavuruluyor. Hafif sert kıtır bi dokusu var. Çok yaygın tüketilen bir şey değil. Benim de sık tükettiğim bir şey değil de öyle canım çekti markette görğnce almıştık:)

30 temmuz cumartesi
sabah kahvaltı yok düğün hazırlığından yetişemedim .
öğlen = pilic sis menü --500 kcal (menülerinde yazıyodu kalorisi)
ayran--362 kcal
ara= bisküvi pastası ---361
akşam = 1 süt mısır ---140 kcal

gece
kaçamağım oldu =sandviç domates peynirli 450 kcal
su : 3 lt toplam=1452
spor:30 dk yürüyüş

bugünden hiç memnun değilim ama dün niyeyse canım aşırı karbonhidrat çekti anlamadım hastalığıma üç gün kaldı belki ondandır ama genelde çikolata çekerdi canım dün resmen burnuma beyaz ekmek kokusu geliyodu :KK43: bugün de sabah evde kavga ettim hiç iştihım yok hala bişeyler yemedim benim yeme düzenim duygularımla çok değişiyo zaten sınav yılımda strestten çat diye 15 kilo aldım bu yüzden .hala o sınav yılından kalan şu sıkılınca karbonhıdratın verdiği hazzı rahatlamak için kullanma huyumdan vazgecemedim aksine çok sinirlenirsem de iştahım kaçıyor .siz napıyorsunuz böyle durumlarda bir de nasıl motive oluyorusnuz
Bazı günler böyle oluyor ama önemli olan nasıl olsa bozdum diye salmamak. Ben de sinir mutsuzluk vs olumsuz ruh hallerinde hep yemeğe saldırırım maaleaef

kızlar şuan tam bir leslie bitirdim harika bir yağ yakma videosu terlerden anlıyosunuz zaten durumu. adı : 3 mile fat burning walk leslie. bi deneyin derim ona göre hafta iki gün bile olsa bence ekleyin programınıza .bugün her ne kadar kötü geçse de günü böyle kapamak çok iyi geldi valla kendime geldim :KK49:

Canım aslına bakarsan acıkttım:) aç kalmak da doğru değil biliyorum ama eşimle birlikte meyve yiyince yemek de yersem faZla olacak gibi geldi:)

Sakatat tarzı canım ciğer gibi kavuruluyor. Hafif sert kıtır bi dokusu var. Çok yaygın tüketilen bir şey değil. Benim de sık tükettiğim bir şey değil de öyle canım çekti markette görğnce almıştık:)

Bazı günler böyle oluyor ama önemli olan nasıl olsa bozdum diye salmamak. Ben de sinir mutsuzluk vs olumsuz ruh hallerinde hep yemeğe saldırırım maaleaef
Diyetisyenim 10 gunde bir gun bonus veriyor.o gun herseyi istegin kadar yiuebiliyorsun ozgursun yani bundan dolayi canimim cektigi herseyi o gune birakiyorum.ve hic kacamak yapmiyorum.bu vucudu sasirtmak icin uygulaniyor kilo veriminde devamlilik sagliyor

Bugun sabah 1 dilim ekmk 1 kibrit kuts peynir yarim yumurta soguc .oglen tavuklu salata 1 dilim ekmek aksam yumurtali peynirli salata 1 dilim ekmek aralarda kefir ve 2 adet incir.1200 kulac

31 temmuz.
Sabah: 2 dilim peynir, 1 yumurtalı omlet, 1 çay.
Öğlen: Bir topkek, bir incir.
Akşam: 5 mücver yemeği, bir bardak meyvesuyu.

Bu aralar sık yazamayacağım bazı sorunlar var ailede, fırsat oldukça gireceğim kusura bakmayın.

kızlar şuan tam bir leslie bitirdim harika bir yağ yakma videosu terlerden anlıyosunuz zaten durumu. adı : 3 mile fat burning walk leslie. bi deneyin derim ona göre hafta iki gün bile olsa bence ekleyin programınıza .bugün her ne kadar kötü geçse de günü böyle kapamak çok iyi geldi valla kendime geldim :KK49:
Evet kesinlikle leslie videoları cok yorucu gibi durmAds da çpk güzel çalıştırıyor ve şekillendiriyor ben de özendim şimdi öyle bi anlattın ki:) ben de bugğn yapayım bebekten fırsat bulursam

Diyetisyenim 10 gunde bir gun bonus veriyor.o gun herseyi istegin kadar yiuebiliyorsun ozgursun yani bundan dolayi canimim cektigi herseyi o gune birakiyorum.ve hic kacamak yapmiyorum.bu vucudu sasirtmak icin uygulaniyor kilo veriminde devamlilik sagliyor
Anladım . Benim de o tarz bi düzenleme yapmam lazım sanırım . Benim şöyle bi kötü yanım var bozunca tam bozuyorum:(

Bugun sabah 1 dilim ekmk 1 kibrit kuts peynir yarim yumurta soguc .oglen tavuklu salata 1 dilim ekmek aksam yumurtali peynirli salata 1 dilim ekmek aralarda kefir ve 2 adet incir.1200 kulac
Gayet başarılı. Ama ben doyamıyorum böyke:( yaşınız kaç acaba
31 temmuz.
Sabah: 2 dilim peynir, 1 yumurtalı omlet, 1 çay.
Öğlen: Bir topkek, bir incir.
Akşam: 5 mücver yemeği, bir bardak meyvesuyu.

Bu aralar sık yazamayacağım bazı sorunlar var ailede, fırsat oldukça gireceğim kusura bakmayın.
Iti geceler
Topkek olmasa onun yerine sağlıklı bi stıltırnalık koysan süpermiş bir de meyve suyu ev yapımı ise:)umarım sorunlar bi an çnce hallolur

Kızlar dün şArjım bitti yazamadım dünkü menüm pek iç açıcı değiş ama
Sabah
1 yumurta
1,5 kk beyaz peynir
7-8 zeytin
1tatlı kaşığı kahvaltılık sos
Domates salatalık cay
2 dilim ekmek

Öğle
1 dilim ekmek
Cay
1 kk peynir
Yarım yumurta
2-3 zeytin
4-5 çatal taze fasulye
1 tatlı kaşıgı krem peynir

Akşam
1 dilim ekmek
1 tabak etli kabak yemeği
1 kase yoğurt
Spor yarım saat manuel kolu bandı

Ben de deneyeyim o 10 günde bir olayını en azından canım bişey çektiğinde yiyebilceğimi bilirim

Kızlar dün şArjım bitti yazamadım dünkü menüm pek iç açıcı değiş ama
Sabah
1 yumurta
1,5 kk beyaz peynir
7-8 zeytin
1tatlı kaşığı kahvaltılık sos
Domates salatalık cay
2 dilim ekmek

Öğle
1 dilim ekmek
Cay
1 kk peynir
Yarım yumurta
2-3 zeytin
4-5 çatal taze fasulye
1 tatlı kaşıgı krem peynir

Akşam
1 dilim ekmek
1 tabak etli kabak yemeği
1 kase yoğurt
Spor yarım saat manuel kolu bandı
Valla bana karbonhidratı proteini dengeli bi öğün gibi geldi arada minik ekstralar var ama kaçamak diyemiceğim onlara :)

selammm kizlar benim hafta sonu vasatti. misafirim vardi cumadan geldirler bende djyet falan kalmadi. ama bozuldu diye birakmiyorum kendimi zararin neresinden donersek kar. sabah bi tartilcam bakalimm cumaya gore ne kadar almisim. sonraki cumaya kadar verebilir miyim diye bakicam. bu de hu hafta jillian michaels sporlarina basliycam. heralde önümuzdeki cumaya kadar veririm biseyler diye umuyorum:skandal:

selammm kizlar benim hafta sonu vasatti. misafirim vardi cumadan geldirler bende djyet falan kalmadi. ama bozuldu diye birakmiyorum kendimi zararin neresinden donersek kar. sabah bi tartilcam bakalimm cumaya gore ne kadar almisim. sonraki cumaya kadar verebilir miyim diye bakicam. bu de hu hafta jillian michaels sporlarina basliycam. heralde önümuzdeki cumaya kadar veririm biseyler diye umuyorum:skandal:
jillıan michaels sporları içeriği nasıl canım neye yönelik :)

jillıan michaels sporları içeriği nasıl canım neye yönelik :)

canim ben sana söyle bi link yollayayim. incele genel olarak fikir edin. google amcadan before after fotolarina falan bak.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...chaels-30-day-shred-egzersiz-programi.480919/
sormak istedigin ne varsa ben sana yine yardimci olurumm seve seve.
ama kisaca ozetleyeyim. jillian michaels abd li fitness antrenörü. lise yillarinda obez denecek kadar kiloluymus. sanirim ablamizin kalbini kirmislar ki hirs yapmis. diyet ve spor derken suanda bir terminatör kendi programlari var mesela;
30 day shared : 30 dk suruyor 3leveli var. her level 10 gun yapiliyor. 30 gun sonunda before after fotolarindaki degisimleri gormen lazim. daha cok karin ve kolda en belirgin etkiyi goruyorsun. en cok kilo verdiren programi bu bence.
ripped in 30 var o da bacaklara yonelik. bu da 4 level var 7 gun 7 gun yapiyorsun.
6 weeks six pack var. karin hareketlerine yonelik.
killer buns&thighs var bunu daha cozemedim.
hareketler cok zor. ama 1 haftada etkisini goruyorsun. 4.5. yapisinda anca alisiyosun. incele biraz gene anlatirim ben sana.
he yaptinmi dersen hic birinin sonunu getiremedim. umarim bu sefer yaparimm

Merhabalar bugun ben de yolculuk vardi o yuzden yazamadim ve yemek duzenim sasti bugun sabah peynir ekmek soguc oglen 1 yumurta peynit ceyrek lavas yesillik aksam kucuk kutu ton baligi 4 kasik pirinc pilavi ayran.bugun spor yapa.adim.

Back
X