• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canim ben sana söyle bi link yollayayim. incele genel olarak fikir edin. google amcadan before after fotolarina falan bak.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...chaels-30-day-shred-egzersiz-programi.480919/
sormak istedigin ne varsa ben sana yine yardimci olurumm seve seve.
ama kisaca ozetleyeyim. jillian michaels abd li fitness antrenörü. lise yillarinda obez denecek kadar kiloluymus. sanirim ablamizin kalbini kirmislar ki hirs yapmis. diyet ve spor derken suanda bir terminatör kendi programlari var mesela;
30 day shared : 30 dk suruyor 3leveli var. her level 10 gun yapiliyor. 30 gun sonunda before after fotolarindaki degisimleri gormen lazim. daha cok karin ve kolda en belirgin etkiyi goruyorsun. en cok kilo verdiren programi bu bence.
ripped in 30 var o da bacaklara yonelik. bu da 4 level var 7 gun 7 gun yapiyorsun.
6 weeks six pack var. karin hareketlerine yonelik.
killer buns&thighs var bunu daha cozemedim.
hareketler cok zor. ama 1 haftada etkisini goruyorsun. 4.5. yapisinda anca alisiyosun. incele biraz gene anlatirim ben sana.
he yaptinmi dersen hic birinin sonunu getiremedim. umarim bu sefer yaparimm

araştırdım biraz kadını hoşuma gitti hem kilo verdiriyo hem sıkılaştırıyo leslie ile beraber götürmeyi düşünüyorum çok gelmicekse bunu. bi sabah bi akşam spor yapmayı düşünüyorum yaptığım gün 1 yada 2 mil leslie yaparım çok ağırsa .sence yanında spor yapılabilcek bi program mı leslie 3 mile burn body fat i o kadar iyi buldum ki .burn body fat serisini bırakasım yok :halay:bi de senle beraber başlayalım eğer daha başlamadıysan olmadı bi iki gün geriden de olsa takip ederim seni :)

Bugün çok düzensiz bir gündü. Sabah 7de kalktım. Öğlen 12 gibi 2 mücver ve 1 bisküvi yedim. Akşam 6da kahvaltılık yedim. 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, tahin pekmez felan yedim. Başka bir şey yemedim. Tabi bu yoğunlukla spor da yapamadım. :/

Bugün çok düzensiz bir gündü. Sabah 7de kalktım. Öğlen 12 gibi 2 mücver ve 1 bisküvi yedim. Akşam 6da kahvaltılık yedim. 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, tahin pekmez felan yedim. Başka bir şey yemedim. Tabi bu yoğunlukla spor da yapamadım. :/

ya ben şu düzenli yeme işini yapamıyorum yani tamam kaloriyi aşmıyorum ama öğünlerim düzenli ve içeriği konusundaki kaliteyi düzgün tutamıyorum geceye bugünün mensünü yazıcam ne demeye çalıştığımı anlarsın .acaba bir diyetisyen gibi kağıda kendimize diyet programımı yazsak o zaman uygulaması daha kolay olur gerçi hazır varsa daha çok hoşuma gider şimdi bi sürü makale okumam lazım onun için :KK64:

bir de sen yüzüyodun değil mi spor olarak.ayrıca bugün ölçülerimi aldım onu da takip edicem kilo ile beraber

Evet kesinlikle leslie videoları cok yorucu gibi durmAds da çpk güzel çalıştırıyor ve şekillendiriyor ben de özendim şimdi öyle bi anlattın ki:) ben de bugğn yapayım bebekten fırsat bulursam

Anladım . Benim de o tarz bi düzenleme yapmam lazım sanırım . Benim şöyle bi kötü yanım var bozunca tam bozuyorum:KK43:

Gayet başarılı. Ama ben doyamıyorum böyke:KK43: yaşınız kaç acaba

Iti geceler
Topkek olmasa onun yerine sağlıklı bi stıltırnalık koysan süpermiş bir de meyve suyu ev yapımı ise:)umarım sorunlar bi an çnce hallolur
Ben 35 yasindayim 2 oglum var.

selammm kizlar benim hafta sonu vasatti. misafirim vardi cumadan geldirler bende djyet falan kalmadi. ama bozuldu diye birakmiyorum kendimi zararin neresinden donersek kar. sabah bi tartilcam bakalimm cumaya gore ne kadar almisim. sonraki cumaya kadar verebilir miyim diye bakicam. bu de hu hafta jillian michaels sporlarina basliycam. heralde önümuzdeki cumaya kadar veririm biseyler diye umuyorum:skandal:
Canım üniversite yıllarında onu da denemişliğim vardı:)) ama ben de sonunu hiç getiremedim ama ağır ve etkiliydi

araştırdım biraz kadını hoşuma gitti hem kilo verdiriyo hem sıkılaştırıyo leslie ile beraber götürmeyi düşünüyorum çok gelmicekse bunu. bi sabah bi akşam spor yapmayı düşünüyorum yaptığım gün 1 yada 2 mil leslie yaparım çok ağırsa .sence yanında spor yapılabilcek bi program mı leslie 3 mile burn body fat i o kadar iyi buldum ki .burn body fat serisini bırakasım yok :halay:bi de senle beraber başlayalım eğer daha başlamadıysan olmadı bi iki gün geriden de olsa takip ederim seni :)
Bence 3 milim yanında jillian ağır gelebilir özellikle ilk günler cok ağrıtıyor:)

Yediklerin cok değil ama düzensiz olmuş canım olsun kaloriyi aşma da

Sabah
1porsiyon k flakes
1incir 2 erik 8 üzüm
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Öğle
1 kase yoğurt
1 tabak barbunya
Akşam
1 dolu kase yoğurt corbası(nohut ve yarmalı)
1 yemek kaşığı pirinç pilavı
Yaklaşık 1bucuk el ayası kadr güveçlik kırmızı et
Salata
Spor yarım saat manuel koşu bandına cıktım 10-15 dk Ebru şallı nın 2 haftada 2 beden cd sinden bacak kalça hareketi çalıştım.squat vb.
Herkese iyi geceler

kızlar ben diyet diyet diyince ipin ucunu kaçırıyorum onu farkettim şuan sadece düzgün yiyip spora ağırlık vermeye karar verdim 900 kaloriyi geçmedim evet ama sağlıklı yemedim bu da hiç hoşuma gitmiyor ve de zaten ortalama 1200 alıp metabolizmayı canlı tutmam gerekirken iyice öldürüyorum böyle

ayrıca demin jillian ı yaptım aman allahım o neydi öyle 25 dk da bana 45 dk lık 3 mile ı yaşattı .o kadın deli mi ben yarım şınav bile çekemiyorum orda diyo ki yeni başlayanlar yarım şınav çeksin tabi çekemiyorum diye bırakmadım devam ettim yapabildiğim kadar yaptım videonun sonunda bacaklarım titriyodu:oha:

Sabah
1porsiyon k flakes
1incir 2 erik 8 üzüm
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Öğle
1 kase yoğurt
1 tabak barbunya
Akşam
1 dolu kase yoğurt corbası(nohut ve yarmalı)
1 yemek kaşığı pirinç pilavı
Yaklaşık 1bucuk el ayası kadr güveçlik kırmızı et
Salata
Spor yarım saat manuel koşu bandına cıktım 10-15 dk Ebru şallı nın 2 haftada 2 beden cd sinden bacak kalça hareketi çalıştım.squat vb.
Herkese iyi geceler

sabah kahvaltısı dışında çalmayı düşünüyorum doyurucu ve sağlıklı gözüküyor :)

ben de size ders olsun diye önceki ve sonraki halimi paylaşırdım ama istemiyorum :KK43:
ben menülerimi o gün bittip tamamlandıktan sonra yazamyı tercih ediyorum.bu arada bi kaç gündür yakın bi arkadaşın kınası düğünü vardı o yüzden şöyle oturup yediğim öğün bir tane olabildi :S

29 temmuz cuma
sabah: tavada peynirli 2 yumurta ---254 kacl
öğlen : 100 gr tavuk + 2 kaşık yoğurt ---151+47 kcal =198
akşam : domates peynir sandviç ----216 kcal
kına: meyve suyu+hındıstan cevizlı toplar ----60+160 =220
su:2,5 lt
spor: 2 saat dans
toplam:888 kcal

kalorisi iyi de akşam fazla şeker vardi sevmedim. bu arada hamur işine dikkat kızlar 4 top şey 160 kaloriymiş bi yumurta daha az kalori ve çok daha doyurucu .önerilere ve eleştirelere açığım:KK56:

O kadar oynamaya yakmışsındır zaten diyette olduğun için bir daha yemezsin kına var diye yemişsin :D

ya ben göğsüm küçülsün istemiyorum :KK23:

Benimki 85-90 arası ama sevmiyorum nedense küçük olsun istiyorum :D

Hep sabahları güzel başlayıp akşama doğru abartıyorum :KK43:
Uyanınca: Ekinezyalı çay. (2 kal)
Sabah: 3 dilim salam, 1 dilim peynir, yarım havuç, 1 yeşil zeytin. (120 kal)
Ara: Bir topkek (200 kal)
Öğlen: 2 dilim ekmek + 1 dilim peynir + 1 bardak ayran (261 kal)
Akşam: 4 köfte + 2 bardak şekersiz limonata + 1 dilim peynir + 1 salatalık ( 349 kal)
932 kalori. Aslında günlük ihtiyacım 1900 diyor ama çok ağır yiyorum gibi hissediyorum ve böyle kilo veremem gibi.... Çok zor :KK43:

Aslında genel olarak bakınca çok drmuyor yediğin çok yediğini düşündüğün zaman sporu çok yap :)

Harikasın tebrikler alkış alkış:))

Tşk ederim cnm :) :)

Iyi aksamlar bugun sabah 1 yumurta 1 dilim peynir ve sogus.oglen yagi aliis ton balikli salata 1 dilim ekmek aksam 4 kofte miktarinda kavrulmis kiymali salata 1 dilim ekmekle gunu tamamladim arada kefir ve yarim seftali yedim.900 kulac attim.bol miktarda su ve 1 fincan yesil cay la gunumu tamamladim.iyi geceler herkese

Gayet güzel olmuş beğendim

Iti geceler herkese kızlar
Sabah
1 dilim ekmek
7-8 zeytin
1patça peynir
Domates salatalık cay
2-3 yk kadar taşlık

Öğle
İncir erik ve kayısıdan oluşan bi meyve tabağı
Akşam
4-5 yk teze fasulye
Yarım kase kadar yarım yağlınyopurt
2 yk pirinç pilavı

Spor yarım saat koşu bandı 15 dk kadar karın kalça egzersizi ay 2,5 lt kadar

Bence güzel ama meyve sadece şeker biraz onda takılı kaldım :)

30 temmuz cumartesi
sabah kahvaltı yok düğün hazırlığından yetişemedim .
öğlen = pilic sis menü --500 kcal (menülerinde yazıyodu kalorisi)
ayran--362 kcal
ara= bisküvi pastası ---361
akşam = 1 süt mısır ---140 kcal

gece
kaçamağım oldu =sandviç domates peynirli 450 kcal
su : 3 lt toplam=1452
spor:30 dk yürüyüş

bugünden hiç memnun değilim ama dün niyeyse canım aşırı karbonhidrat çekti anlamadım hastalığıma üç gün kaldı belki ondandır ama genelde çikolata çekerdi canım dün resmen burnuma beyaz ekmek kokusu geliyodu :KK43: bugün de sabah evde kavga ettim hiç iştihım yok hala bişeyler yemedim benim yeme düzenim duygularımla çok değişiyo zaten sınav yılımda strestten çat diye 15 kilo aldım bu yüzden .hala o sınav yılından kalan şu sıkılınca karbonhıdratın verdiği hazzı rahatlamak için kullanma huyumdan vazgecemedim aksine çok sinirlenirsem de iştahım kaçıyor .siz napıyorsunuz böyle durumlarda bir de nasıl motive oluyorusnuz

Ooo bayağı kalorili olmuş ama düğün telaşından o da :) Ben sinirli olduğum zaman iştahım açılır genelde ne bulursam yerim malesefff..

selam 3. takım nasılsınız bir uğramaya gelmiştim:KK52::KK52::spor::spor:
iyi pazarlar:KK50::KK50:

Hoşgeldin cnm iyi yapmışsın :)

kızlar şuan tam bir leslie bitirdim harika bir yağ yakma videosu terlerden anlıyosunuz zaten durumu. adı : 3 mile fat burning walk leslie. bi deneyin derim ona göre hafta iki gün bile olsa bence ekleyin programınıza .bugün her ne kadar kötü geçse de günü böyle kapamak çok iyi geldi valla kendime geldim :KK49:

Süpersin o zaman cnm

Diyetisyenim 10 gunde bir gun bonus veriyor.o gun herseyi istegin kadar yiuebiliyorsun ozgursun yani bundan dolayi canimim cektigi herseyi o gune birakiyorum.ve hic kacamak yapmiyorum.bu vucudu sasirtmak icin uygulaniyor kilo veriminde devamlilik sagliyor

Zaten devamlı diyet modunda gidemiyorsun cnm bende öyleydim haftada 1 gün ödül yapıyordum kendime :)

Bugun sabah 1 dilim ekmk 1 kibrit kuts peynir yarim yumurta soguc .oglen tavuklu salata 1 dilim ekmek aksam yumurtali peynirli salata 1 dilim ekmek aralarda kefir ve 2 adet incir.1200 kulac

Süper

31 temmuz.
Sabah: 2 dilim peynir, 1 yumurtalı omlet, 1 çay.
Öğlen: Bir topkek, bir incir.
Akşam: 5 mücver yemeği, bir bardak meyvesuyu.

Bu aralar sık yazamayacağım bazı sorunlar var ailede, fırsat oldukça gireceğim kusura bakmayın.

Tmm cnm aksatmamaya çalış yine de yoksa diyeti bırakırsın :)

Kızlar dün şArjım bitti yazamadım dünkü menüm pek iç açıcı değiş ama
Sabah
1 yumurta
1,5 kk beyaz peynir
7-8 zeytin
1tatlı kaşığı kahvaltılık sos
Domates salatalık cay
2 dilim ekmek

Öğle
1 dilim ekmek
Cay
1 kk peynir
Yarım yumurta
2-3 zeytin
4-5 çatal taze fasulye
1 tatlı kaşıgı krem peynir

Akşam
1 dilim ekmek
1 tabak etli kabak yemeği
1 kase yoğurt
Spor yarım saat manuel kolu bandı

Aslında genel olarak bakınca iyi ama ekmek çok gibi geldi bana :)

Back
X