- 17 Haziran 2010
- 3.778
- 10.740
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kizlar nasil gidiyor diyet isleri. Sizi gordukce hevesleniyorum :)
Bende yogunluk had safhada ilerliyor oglumu sunnet ettirik gecen hafta baya yorucu zorlu surecti atlattik cok sukur.
sabah : peynirli omlet
bi dilim kepek ekmeği
öğlen : ice mocha
akşam : hamburger
patates çok az
ayran
toplam : 1008 kcal
su : şuan 2.5 lt
Iyi aksamlar bugun bel fitigim tavan yapti tum gun yattim
Sabah kibrit kutusu peynir 2 dilim ekmk soguc 4 zeytim
Oglen 2 adet biber dolmasi 1 su bard.yogirt
Aksam 1 su bard.patlican yemegi 1 su bard.yogurt 2 dilim ekmk.1 su bard.tarhana corb.
Arada 2 incir
İyi akşamlaaar. Veya gecelerBen bugün 1 patatesten kumpir yaptım. İşte içine 1-2 dilim peynir, yoğurt garnitür turşu vs ekledim. İkiye bölüp iki öğün yedim. Bugünlerde hep aynı öğünleri yiyorum çünkü hiiiç vakit olmuyor. Yarın dayanamayıp çok az kaçamak yapcam gibi umarım yapmam
![]()
Herkese günaydın dün yorgunluktan sızıp kaldım menü paylaşamadım
Dünün menüsü
Sabah
K flakes
4 üZüm 1 incir 1 kayısı
Öğlen
6 y.k mercimekler bulgır pilavı
1 kase cacık
Yarım kase börülce salatası
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
1 tane lokum
Akşam
2 servis kaşığı kıymalı semizotu
1 kase yoğurt
Spor yapamadım maalesef![]()
ah şu duygular yok mu benim de direkt yememe vuruyo ama şöyle bir şey acıkınca yiyo insan .sevdiğin ve diyete gayet uygun bişey bulalım bence ye yani ayrıca diyette önemli olan istikrar ağır bi diyet yapıp üç günde bırakcaksak bi önemi yok arada istediklerimizi yer motive olur yola devam ederiz ve daha uzun sürer bi saat fazla yürürüm ama motivasyon için yerim ben . mesela ne seviyosun et tavuk balık patlıcan al bi prosiyon ye üstüne sporunu yapÇok moralim bozuk. Bugün canımın istediği bir şeyi yemek istiyordum. Sabah bu hevesle kalktım. Annem bana, yeme, verdiğin 2 kiloyu da geri alma felan dedi. Moralim çok bozuldu. Ağlayıp duruyorum, henüz yemek yemedim yemeyeceğim de canım çok sıkıldı
Evt biliyorum incir cok kalorili ama incir agacimiz v asmalarimiz var .dayanamiyorum dalindan koparip ogun arasi 1 tane yiyorimİncir çok kalorili bak ben söylüyorum hep 1 incir-1 porsiyon meyve dün 2 porsiyon meyve yemişsinn
Seda ben hamileyken fitik oldum dusun karnimda tasirken daha nu ikinci daha rahat gecer daha rahat buyirHayırlı olsun canım evlenmesini de gör inşallah :) bekliyoruz seni
Gayet iyi bence kalori değerine de bakınca. Arada kaçamak iyidir :)
Geçmiş olsun canım. Minik kızımı büyüyene kadar bende de ode e
ederim
lacak sanırım fıtık . Sürekli kucakta durmak istiyor. Dün yarım saat avm ye gittim bi iş için başımı döndürdü ağlaya ağlaya. Bi rahatsızlığı da yok ama devamlı mız mız. Artık 7 aylık olacak ve o kadar yoruldum ki. Millete bakıyorum 2-3 aylık bebeklerini arabaya atıyo gezdiriyo cocuk gık çıkarmıyor. Bense evden dıları zor adım atıyorum. Bugünler geçecek siye kendimi avutuyorum . Menüne gelince cok güEl bence
Canum evet enim de dikkatimi çekti. Kalori olarak fazla almıyorsun ama bşraz beslenmeni çeşitlendirsen daha iyi olur bence :)
Hayırlı olsun canım evlenmesini de gör inşallah :) bekliyoruz seni
Gayet iyi bence kalori değerine de bakınca. Arada kaçamak iyidir :)
Geçmiş olsun canım. Minik kızımı büyüyene kadar bende de olacak sanırım fıtık . Sürekli kucakta durmak istiyor. Dün yarım saat avm ye gittim bi iş için başımı döndürdü ağlaya ağlaya. Bi rahatsızlığı da yok ama devamlı mız mız. Artık 7 aylık olacak ve o kadar yoruldum ki. Millete bakıyorum 2-3 aylık bebeklerini arabaya atıyo gezdiriyo cocuk gık çıkarmıyor. Bense evden dıları zor adım atıyorum. Bugünler geçecek siye kendimi avutuyorum . Menüne gelince cok güEl bence
Canum evet enim de dikkatimi çekti. Kalori olarak fazla almıyorsun ama bşraz beslenmeni çeşitlendirsen daha iyi olur bence :)
kittenlove akşam geldi bağırdı çağırdı, zorla döner yedirdi(gerçekten zorla) . Bir yemek için neler yaptın be dedi. Her şeyi zehir etti. Ben sadece kendime bu kadar vakit sabrettiğim için bir ödül vermek istemiştim hem de kendimi yıpratmayacaktım. Bunu haketmemiştim mutlu olacaktım. Aksine mutsuz oldum ve akşam 7den sonra zorla yemek yedirilmemle kaldım. Ne şevk kaldı ne hırs ne heves. Bundan sonra da diyet felan yapmam. Meğerse kendime değil başkalarına zayıflıyormuşum. Şu an o kadar üzgünüm ki anlatamam.[/QUOTE
Canım öyle şey olur mi tabiki en önce kendimiz için Zayıfşıyorız. Biz gerçekten istemesek bizi kim tutabilir. GiZli gizli olsun yine yer insan. Seni cok iyi anlıyorum insan destek bekliyor köstek değil.. Şu an cok duygusalsın. Muhtemel evdeki sorunlardan da etkileniyorsun. Biraz sakinleşti önce güzel bi uyku Çek .
Benim eşim de bana hamilelikten önceki kilona inmezsen bu evlilik bitebilir dedi tartışma esnasında düşün. Ne kadar ağır. Ama yine de onun için değil kendim için her şey . Kendimi tekrar iyi hissetmek tekrar güEl kıyafetlerimin içine girebilmek
ya aileler bazen sınırını bilmiyor işte onlara söyleme diyet yaptığını falan kendin için devam et eğer istiyorsan, bu kendin için yapıcağın bişey olmalı başkası için değil bence dekittenlove akşam geldi bağırdı çağırdı, zorla döner yedirdi(gerçekten zorla) . Bir yemek için neler yaptın be dedi. Her şeyi zehir etti. Ben sadece kendime bu kadar vakit sabrettiğim için bir ödül vermek istemiştim hem de kendimi yıpratmayacaktım. Bunu haketmemiştim mutlu olacaktım. Aksine mutsuz oldum ve akşam 7den sonra zorla yemek yedirilmemle kaldım. Ne şevk kaldı ne hırs ne heves. Bundan sonra da diyet felan yapmam. Meğerse kendime değil başkalarına zayıflıyormuşum. Şu an o kadar üzgünüm ki anlatamam.
Çok moralim bozuk. Bugün canımın istediği bir şeyi yemek istiyordum. Sabah bu hevesle kalktım. Annem bana, yeme, verdiğin 2 kiloyu da geri alma felan dedi. Moralim çok bozuldu. Ağlayıp duruyorum, henüz yemek yemedim yemeyeceğim de canım çok sıkıldı
kittenlove akşam geldi bağırdı çağırdı, zorla döner yedirdi(gerçekten zorla) . Bir yemek için neler yaptın be dedi. Her şeyi zehir etti. Ben sadece kendime bu kadar vakit sabrettiğim için bir ödül vermek istemiştim hem de kendimi yıpratmayacaktım. Bunu haketmemiştim mutlu olacaktım. Aksine mutsuz oldum ve akşam 7den sonra zorla yemek yedirilmemle kaldım. Ne şevk kaldı ne hırs ne heves. Bundan sonra da diyet felan yapmam. Meğerse kendime değil başkalarına zayıflıyormuşum. Şu an o kadar üzgünüm ki anlatamam.
Evt biliyorum incir cok kalorili ama incir agacimiz v asmalarimiz var .dayanamiyorum dalindan koparip ogun arasi 1 tane yiyorim![]()
Bugun sabah peynir 4 zeytin 2 dilim ekmek
Oglen 1 su bardg.taze fasulye 1 su bard.yogurt 4 kasik bulgir pilavi
Ksam 1 su bardagi taze fasulye 1 su bardagi yogurt 2 dilim ekmek
Rada 4-5 adet uzum birazdan 1 bardak kefir icicem yuzme ve yuruyus yok fitiktan dolayi iyi geceler