- 26 Eylül 2016
- 73
- 30
- 3
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba...aynı kilodayız...birbirimizi teşvik edebiliriz..gazlayalım birbirimiziKuralları okudum ve kabul ediyorum.
Defalarca diyete başlayıp tamamlayamayanlardanım. En son 10 gün önce tartılmıştım 82 kiloydum. Aynı olduğumu düşünüyorum. Sabah tartılır başlangıç kilomu bildirmiş olurum.
Her istediğimi giyebilmek, her giydiğimide kendime yakıştırabilmek için zayıflamak istiyorum.
Daha da önemlisi sağlıklı bir anne olmak istiyorum.
Henüz nişanlıyım. Anne olmama çok var ama ne kadar fit hamile kalırsam o kadar kolay toparlarım vücudumu. Sen gel normal kilonu vereme ama ortada olmayan doğum kilonu dert et
Olsun hedef hedeftir değil mi
Başka başka. 30 yaşındayım. Çalışıyorum.
Bugün değilde yarın dan itibaren menü versem olur mu?
Öğlen cozuttum da![]()

En az 5 mesaj yazsaniz iyi olur aslinda ne kadar aktif olursaniz o kadar gruba bagli olursunuz sorumlulugunuz artar :)merhaba kızlar..
geçen gün yazmıştımve burdan davet almıştım..ama telefonum kitlendi ve yazmadım..
34 yaşındayım..82 kiloyum..164 boyum var..zayıflamak istiyoırum ama düzenli katılım yapabilirmiyim bilmiyorum..çalışıyorum..en az kaç bildirim yapmalıyız günde..
Cok dogru dusunuyosun 82 ile hamile kalsan en iyi ihtimal 96 ile doguma girersin. Ama 60la hamile kalsan 74 ile doguma girersin. 74 neree 96 nere :)Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Defalarca diyete başlayıp tamamlayamayanlardanım. En son 10 gün önce tartılmıştım 82 kiloydum. Aynı olduğumu düşünüyorum. Sabah tartılır başlangıç kilomu bildirmiş olurum.
Her istediğimi giyebilmek, her giydiğimide kendime yakıştırabilmek için zayıflamak istiyorum.
Daha da önemlisi sağlıklı bir anne olmak istiyorum.
Henüz nişanlıyım. Anne olmama çok var ama ne kadar fit hamile kalırsam o kadar kolay toparlarım vücudumu. Sen gel normal kilonu vereme ama ortada olmayan doğum kilonu dert et
Olsun hedef hedeftir değil mi
Başka başka. 30 yaşındayım. Çalışıyorum.
Bugün değilde yarın dan itibaren menü versem olur mu?
Öğlen cozuttum da![]()
Sen bilirsin canim yarin cuma tarti gunumuz saat 12 den once kilo bildirimi yapmak zorundayiz. Hadi kizlar elele guzelce fazlaliklardan kurtulalimbende çok çozuttum...yarın sabah itibariyle başlamak istiyorum..
Kahvaltin cok guzel aslinda aralarda cay kahve icebilirsin sekersiz tabiki. Ogle ve aksam icin bisey dememe gerek yok sende farkindasin. Su tuketimin nasil? En az 2.5 lt su icmelisin. En ucuz en kalorisiz icecek :)ben şu ana kadar ki bildirimlerimi yapayım..
sabah..
1 bardak ılık su..
domates salatalık biber..1 dilim tam tahıllı ekmek 1 haşlanmış yumurta
arada 1 yeşil ekmek
öğlen....çokkkk çozuttummm
yarım ekmekten fazla beyaz ekmek ve nutellaokuldan çok aç gelmiştim..
sonra bir tabak makarna..ayran...çokk pişmanım ama durum bu...
bu açlık ataklarını bertaraf etmeliyim..
en az 2.5 lt içiyorum canım...onda sıkıntı yok..Kahvaltin cok guzel aslinda aralarda cay kahve icebilirsin sekersiz tabiki. Ogle ve aksam icin bisey dememe gerek yok sende farkindasin. Su tuketimin nasil? En az 2.5 lt su icmelisin. En ucuz en kalorisiz icecek :)
ben hasta olucam ondan şişim aa geçen haftadan 100 g bile az çıksa kar banaGünaydınn cancağızlarım nasıl gidiyor bakalım yarın tartı günüü hadi toparlanma vakti yarın listeye de el atacağımm :)
sporda haftada en azından ü gün yapmaya çalışzan ne güzel olurdu
ben şu ana kadar ki bildirimlerimi yapayım..
sabah..
1 bardak ılık su..
domates salatalık biber..1 dilim tam tahıllı ekmek 1 haşlanmış yumurta
arada 1 yeşil ekmek
öğlen....çokkkk çozuttummm
yarım ekmekten fazla beyaz ekmek ve nutellaokuldan çok aç gelmiştim..
sonra bir tabak makarna..ayran...çokk pişmanım ama durum bu...
bu açlık ataklarını bertaraf etmeliyim..
Sekersiz cati bende icemezdim birden bire biraktim canim. Bari cayimda kalori olmasin dedim 9 ay oluyo sekersiz iciyorumen az 2.5 lt içiyorum canım...onda sıkıntı yok..
benim en büyük derdim şeker maalesef..şekersiz çay içemiyorum.. o nedenle şeker kamışından yapılmış tatlandırıcı araştırıyorum..
Kesinlikle katiliyorum sporsuz diyet olmuyo azda olsa yapmak lazim ipte atlayabilirsin mesela alternatif olarakya pilatesi yapıorum en kötü 3 günde bir 15-20 dk ama kardiyoya vakit bulamıyorum bugün oturup plan program çıkarıcam kendime yorgun olduğumda da yapabilceğim bişiler eklicem günü sporsuz geçirmekten iyidir hafif bişiler de olsa yapmak
aynen o da aklıma geldi . senin izin ne zaman bitiyordu :)Kesinlikle katiliyorum sporsuz diyet olmuyo azda olsa yapmak lazim ipte atlayabilirsin mesela alternatif olarak
iki ay varmışş :) izin olayı nasıl oluyo onu da bilmiyorum ben herkes istediği sürede mi izin alıyorAralikta falan sanirim![]()