- 17 Haziran 2010
- 3.778
- 10.740
- 733
Kaptanim onlari hallettik bizHoşgeldin cnm kendini biraz tanıtırsan bir de ilk sayfada kurallarımız var onu okursan başlarsın :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanim onlari hallettik bizHoşgeldin cnm kendini biraz tanıtırsan bir de ilk sayfada kurallarımız var onu okursan başlarsın :)

Tabi okudum kabul ediyorum
Ben 29 yaşındayım 112 kiloyla başladım geçen sene doktor kontrolünde 22 kilo verdim uni de okuyordum alttan üstten ders derken 7 ayda 18 ini aldım 108 çıktım temmuzdan bu yana diyet yapıyorum ara ara bırakıp tekrar devam ederek 96.7 ye ulaştım sağlık sorunum yok böyle bir forumun daha faydalı olacağını dusunuyorum
Yani acil bi 20 kilo vermem gerek
Bence hedeflerini küçük küçük koysan daha motive edici olur mesela 95 isen 90 gibi çünkü öteki türlü çok ulaşılmaz yada zor gibi gözüküyorİstikrarla gidersen verirsin cnm ama acele ile değil sonuçta bu kiloları 1 günde almadınn :)
hayırlı cumalar kızlar, maşallah ne güzel şenlenmiş burası aman boş bırakıpda mahzun etmeyin takımımızı:)
Sen 90 kilosun sanırım bir ve yaş nedirTabiki kaptanım sizin ve diğer arkidaşlarımın desteğiyle inşallah![]()
Bu arada ben 96.7 yaş 29 ve boy 164Sen 90 kilosun sanırım bir ve yaş nedir
Zaten ilk etapta ekim sonuna kadar hedefim 6-7 kilo arası vermek zaten yeni başlayınca daha çabuk gidiyor bu şekilde her ay ortalama böyle kilo vermek istiyorum hedefim 5 ay da bitirmek inşallah
Tabiki kaptanım sizin ve diğer arkidaşlarımın desteğiyle inşallah![]()
Evet canım valla super motive oluyo insan burada. Şimdi yemekhanedeyim. Yemekleri yarım porTekrar hoşgeldin o zaman cnm burda hedeflerinize ulaşacaksınız o zaman hem sen tecrübeliymişsinde :)
Teşekkür ederim canımHarikasınn :)
deniyorum canım..sahah kahvaltısıyla başladık bakalım..Günaydın ben şekerı tamamen bıraktım. İlk günler özellikle çay ve kahve zor oluyo ama Şimdi çok alıştım hatta hoşuma gidiyo. İçtiğim şeyin tadını alıyorum.bence sabret inana bırakılması zor olsa ben yapamazdım. 3 haftadır şekerli bir şey tüketmiyorum. Sadece meyve ve pekmez var hayatımda şeker olarak.
Evet canım valla super motive oluyo insan burada. Şimdi yemekhanedeyim. Yemekleri yarım por
Teşekkür ederim canım![]()
deniyorum canım..sahah kahvaltısıyla başladık bakalım..
Waoww bu super :) 1.5 lt su icmissin hemde simdiden tebriklerÖğlen ne yediğimi yazıyorum çeyrek ızgara balık ve bir buçuk litre su içtim su saate kadar :)