• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık biber ezine peynir 2 dilim tam tahıllı ekmek..şekersiz çay..(valla zorlanıyom ama deniyorum en azından)
arada bir elma..
öğlenle akşam birleşti..1 tabak et kavurması, 2 dilim tam tahıllı ekmek ayran..4 adet acı biber..
akşam 7 gibi bir dilim tah tahıllı ekmeğin üzerine nutella sürüp yedim..bu birazcık kaçamak gibi oldu:kk77::kk77:
40 dk yürüyüş 2 lt su..
(34 yaş ,82.1 kilo, boy 1.65, öğretmen)
Bir kacamagin olmus sadece olsun oyle sporun ve listen cok guzel minik kacamaklar senin daha sabirli olmani saglicaksa genel diyeti bozmadikca kardir :)

Gunaydin kizlaaar kalkip okula geldim calismaya kahvalti yapamadim o yuzden ;( umarim pazar gunu yemek yiyebilcegim yerler aciktir durume kalmak istemiyorum

Dunun menusu:
Sabah :domates peynir kepek ekmegine sandvic
Oglen : muzlu yulaf ezmesi
Aksam : hamsi tavada
Aksam ustu cay da eti cay keyfi ve yanina nescafeyle koca bir kacamak yaptim malesef hasta olucam ondan sanirim cikolataya hayir diyemedim
Su:2 spor: 20 dk pilates

Bir kacamagin olmus sadece olsun oyle sporun ve listen cok guzel minik kacamaklar senin daha sabirli olmani saglicaksa genel diyeti bozmadikca kardir :)
bende öyle düşünüyorum aslında..abartmadığım sürece minik kaçamaklar yaparak yavaş ama emin adımlarla ilerlemek istiyorum

bende öyle düşünüyorum aslında..abartmadığım sürece minik kaçamaklar yaparak yavaş ama emin adımlarla ilerlemek istiyorum
önemli olan süreklilik çünkü çat die tüm alışkanlıkları değiştirsek bi haftadan fazla gitmiyo o diyet zaten insan kilo verdğini gördükçe daha kolay vezgeçiyo kaçamaklarından

Misafirlige gittigimizde en sagliklilarini yemeye ozen gosterelim.bir keresinde diyetimin 3. Gunuydu yanlis hatirlamiyorsam 5 cayina gittim sadece marul yemistim. Dusunun oda en zor gunleriydi ilk gunleri atlattikmi zaten alisiyo bunye belli bir sure sonra.
Evet öyle ben bu kez çok yapamadım ama dikkat etcem. Cuma tartı gününe eksiye düşmeye kararliyım

Bence kilon iyi e daha bebekde var tahinli pekmezin kalorisi çok olabilir bazen masum görünün minicik kaçamaklar ekmekten daha kalorili olabilir yine önerim sade icebiliyorsan kahveyi sade çimen metabolizmayı hızlandırıyor 2si bir arada da süt tozu var yagli olabilir
Canım şekeri bırakalı 3 hafta oldu süt tozu şimdilik yumsatiyor ya biraz daha kolay oluyo. Şekerli süt tozlu kahveden direk normal kahveye geçmek zor geldi ama aklımda onuda bırakcam sırayla bakalım

Back
X