• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugün yoğun bir gündü. bugün;
Sabah 1 tane sigara böreği
Öğlen 1 tane sigara böreği
Akşam 1 tane sigara böreği yedim

Ama fırında ve zeytinyağı kullanarak yaptım başkada bişey yemedim saçma oldu biraz ama çok karışık bi gün geçirdim yemek yemeyede haZırlamaya da fırsat olmadığı için böyle oldu ve günü kapattım ama karnımdan sesler duyuyorum o yüzden şimdi uyumaya gidiyorummm :uykucu:

Bugün yoğunluk bir günde bugün

Ama fırında ve zeytinyağı kullanarak yaptım başkada bişey yemedim saçma oldu biraz ama çok karışık bi gün geçirdim yemek yemeyede haZırlamaya da fırsat olmadığı için böyle oldu ve günü kapattım ama karnımdan sesler duyuyorum o yüzden şimdi uyumaya gidiyorummm :uykucu:
Sen baya aç kalmissin beni gecmissin açlık konusunda benim 3 gecedir karnından sesler geliyor

Bugün yoğun bir gündü. bugün;

durumun sende farkındasın onsan bir şey demicem bir günden bir şey olmaz yoğunum diye çok yememişsin bu güzel kötü tarafı sağlıksız olması

Sen baya aç kalmissin beni gecmissin açlık konusunda benim 3 gecedir karnından sesler geliyor

sen çok iyi dayandın tartı yarın yüzünü güldürcek inşallah :)

menüm
sabah : yok
öğlen : yarım çorba
bi tabak kuru fasülye
bi bardak ayran
akşam : bir dolma biber
haşlanmış mısır bi koçan
mercimek çorbası
su : 2 spor : yok :(

durumun sende farkındasın onsan bir şey demicem bir günden bir şey olmaz yoğunum diye çok yememişsin bu güzel kötü tarafı sağlıksız olması

sen çok iyi dayandın tartı yarın yüzünü güldürcek inşallah :)
Evet yarın bakalım ama öncesinde 2 gün elma detoksu yaptım 3 kilo verdim belki bu kez az olur

Herkese selam iki gündür takipteyim sizleri çok iyi gidiyorsunuz :cool: ben de başlayacaktım ama doktorum gene doğum kontrol hapı verdi maalesef tüp bebek aşamasındayım ve ilaçlar beni mahvediyor su an yapabildiğim tek şey spor ve o da sadece kilomu korumamda yardımcı oluyor o_O zevkle takip ediyorum inşallah yakın zamanda hepiniz hedefinize ulaşırsınız en yakın zamanda aranızda olmak istiyorum :KK50: bu arada yaş 36 boy 165 kilo 67-68 :halay:hedef sadece kilo vermek :KK73:

Hadi bakalım inşşaallah bize böyle motive edici sözler etmen bile bu gruptakiler için ne kadar önemli bilemezsinn :)

Ben de sevmiyorum tarcini ama türk kahvesine yarım çay kaşığı koyuyorum hem şeker gibi tatlı oluyor bi de ayıptır söylemesi kabızlık sorunum var ona da şöyle bi çözüm buldum geceden bi kabuk tarçın iki kayısı bi ceviz bi bardak suya koyup sabahlari aç karnına içiyorum en etkilisi bu oldu bende

Bende de kabızlık sorunu var bende deneyeyimm

Ben bugun oglumla ugrastim canim dis cikartiyo ablasi cok kotu durumlar artik hastalik disa vurdu vucudu kizardi falan onunla ugrastik sabahtan beri

Ay geçmiş olsunn cnm umarım en kısa sürede atlatır

Ben bugün yazıyorum
Sabah: 1 domates 2 dilim peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek
Öğlen: karnabahar yemeği yaptım zeytin yağlı bi tabak ondan yedim ekmeksiz
Akşam: öğlenin aynısı
2 litre suyumu da içtim bitiii bu kadar :)

( 28 yaş kilo 90 hedef 70 boy 1.72) :)

Bence gayet güzel karnabaharı bende severim az yağ ile pişirip yoğurtlar yerimm bence hafifte oluyor :)

dünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık biber ezine peynir 2 dilim tam tahıllı ekmek..şekersiz çay..(valla zorlanıyom ama deniyorum en azından)
arada bir elma..
öğlenle akşam birleşti..1 tabak et kavurması, 2 dilim tam tahıllı ekmek ayran..4 adet acı biber..
akşam 7 gibi bir dilim tah tahıllı ekmeğin üzerine nutella sürüp yedim..bu birazcık kaçamak gibi oldu:kk77::kk77:
40 dk yürüyüş 2 lt su..
(34 yaş ,82.1 kilo, boy 1.65, öğretmen)

Arada bir olur öyle kaçamak önemli olan onu yakmayı başarmak :)

Kızlar bu haftasonları beni bitiriyor.
Sabah: yumurta, 2 parça dil peyniri, 3 dilim ekmek (malesef ) , 1 yemek kaşığı tahin pekmez
Öğlen: şehriye çorba, 3 yemek kaşığı taze fasulye bir dilim ekmek
Ara:nescafe 2 si bir arada
Akşam: yarım kase yoğurt çorbası, fırında tavuk, 3 yemek kaşığı pure, 2 yemek kaşığı yoğurtlu havuç, salata

Akşam bk akrabamıza yemeğe gittik malesef menü böyle oldu ama ara öğün yapmadım. Yemek sonrası tatlı vs yemedim. Valla şu haftasonu bitse normal düyeye dönebilsem.
Her zaman yazmayı unutuyorum şimdi yazayım hatırlatmayı ( 33 yaşındayım boyum 170 kilom 66. Bir tane kızım var 15 aylık hala emziriyorum)

Bana çok gelmedi menün gayet iyi gibi :)

Kahvaltımi yaptım
1 yumurta
2 dilim ekmek
Domates salatalık
3 zeytin
2 kibrit kutusu kadar peynir
Zayifladigimi düşünüyorum bugün elma diyetinin 3. Günü yarın sabah tartilacagim

Kesinlikle vermişsindir bugün sonucu bekliyorum :)

Dunun menusu:
Sabah :domates peynir kepek ekmegine sandvic
Oglen : muzlu yulaf ezmesi
Aksam : hamsi tavada
Aksam ustu cay da eti cay keyfi ve yanina nescafeyle koca bir kacamak yaptim malesef hasta olucam ondan sanirim cikolataya hayir diyemedim
Su:2 spor: 20 dk pilates

Ah o çikolata krizleri ya da açlık tok olsam bile o günlerde ya da yaklaşınca ne yesem doymuyorum :)

bende öyle düşünüyorum aslında..abartmadığım sürece minik kaçamaklar yaparak yavaş ama emin adımlarla ilerlemek istiyorum

Zaten 0 kaçamaksız zor illa oluyr arada ben mesela cuma günleri tartıldıktan sonra güzel bir kilo vermişsem kendimi o gün ödüllendiriyordum kaçamak yapıyordum sizlerde öyle yapabilirsiniz hem sizi dizginler :)

günaydın kızlar..
bugün dersim geç başlıyo..birazdan çıkıcam
dünkü menüm:
sabah: 2 yumurtadan yapılmış sucuklu omlet 1 dilim tam tahıllı ekmek,söğüş,çay
arada 1 elma
öğleden sonra 1,5 lahmacun bol salata bir bardak ayran..
21000 adım..evet evet yanlış okumadınız 21000
sabah yürüyüş yapmıştım..akşamda arkadaşımla çıktık..sahil havası alalım dedik..
2 lt su..

Back
X