• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugün yoğun bir gündü. bugün;
Sabah 1 tane sigara böreği
Öğlen 1 tane sigara böreği
Akşam 1 tane sigara böreği yedim

Ama fırında ve zeytinyağı kullanarak yaptım başkada bişey yemedim saçma oldu biraz ama çok karışık bi gün geçirdim yemek yemeyede haZırlamaya da fırsat olmadığı için böyle oldu ve günü kapattım ama karnımdan sesler duyuyorum o yüzden şimdi uyumaya gidiyorummm :uykucu:

Ay bende erkenden yatardım böyle az yediğim günlerde yoksa kesin yemeğe saldırrıdım uyuyamazsam :)

menüm
sabah : yok
öğlen : yarım çorba
bi tabak kuru fasülye
bi bardak ayran
akşam : bir dolma biber
haşlanmış mısır bi koçan
mercimek çorbası
su : 2 spor : yok :KK43:

Zaten sporu her gün yapmasan bile haftanın en az 3 günü yaparsan yine faydasını görürsün cnm
Ayrıca o mısırlar ne kadar haşlanmış olsa da yine de kalorili biraz :)

günaydın kızlar..
bugün dersim geç başlıyo..birazdan çıkıcam
dünkü menüm:
sabah: 2 yumurtadan yapılmış sucuklu omlet 1 dilim tam tahıllı ekmek,söğüş,çay
arada 1 elma
öğleden sonra 1,5 lahmacun bol salata bir bardak ayran..
21000 adım..evet evet yanlış okumadınız 21000
sabah yürüyüş yapmıştım..akşamda arkadaşımla çıktık..sahil havası alalım dedik..
2 lt su..

Anladığım kadarıyla akşam yememişsinn attığın adımla da yediğini yakmışsın süper :)

Günaydınn kızlar güzel bir hafta olsunn inş hepimiz içinn :)

Günaydın. Hafta sonu uğrayamadım internet sıkıntım vardı. Bugün çözümlenecek inş rahat rahat bende aranızda olacağım.
Başlangıç kilom 81,6 hedef kilomda 58 bu şekilde güncellersen çok memnun olurum;)

Günaydın. Hafta sonu uğrayamadım internet sıkıntım vardı. Bugün çözümlenecek inş rahat rahat bende aranızda olacağım.
Başlangıç kilom 81,6 hedef kilomda 58 bu şekilde güncellersen çok memnun olurum:KK66:
Boy kaç evet haklısın ben unutuyorum mesela kimin boyu kaç kilosu kac

Günaydın kızlar hadi süper bir hafta yapalım hepimiz 1_2 verelim sizler bana iyi geldiniz sabah
1.5 yumurta haşlanmış
3 zeytin
2kb peynir
Domates
1 dilim ekmek
2 yk yoğurt
Gün içerisinde 4-5elma yiyerek bitirecegim menum bugün bu kadar söz yarın sabah tartilacagim

Günaydın kızlar hadi süper bir hafta yapalım hepimiz 1_2 verelim sizler bana iyi geldiniz sabah
1.5 yumurta haşlanmış
3 zeytin
2kb peynir
Domates
1 dilim ekmek
2 yk yoğurt
Gün içerisinde 4-5elma yiyerek bitirecegim menum bugün bu kadar söz yarın sabah tartilacagim

Güzel kahvaltı sonucu merakla bekliyorumm

Başlangıç kilom 81,6 hedef kilomda 58 bu şekilde güncellersen çok memnun olurum:KK66:
günaydın canım..kilolarımız çok yakın..birbirimize destek olalım..en kısa sürede veririz ..bu arada yaşın kaç

Ben 2 gün elma detoksu 4 gündür de elma diyeti yapıyorum yarın tartilip verdiğim kiloya göre sizi bilgilendirecegim

Ikisini de internette bulabilirsin canım ama isterseniz yarın tartildiktan sonra listeyi detaylı paylasirim
Elbette internette bulabilirim fakat senin yapmayı tercih ettiklerin nasıl diye merak ettim. Tartıldığın sonuca göre listeni sormadım ki öyle bir yorum yaptın. Paylaşmak zorunda değilsin. ;)

Back
X