• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Elbette internette bulabilirim fakat senin yapmayı tercih ettiklerin nasıl diye merak ettim. Tartıldığın sonuca göre listeni sormadım ki öyle bir yorum yaptın. Paylaşmak zorunda değilsin. :KK66:
Alakası yok yanlış anladın beni ben zaten paylaşıyorum hergün yedigimi ictigimi 4 gün oldu tartilmadim sonuç iyi olursa paylasirim herkes versin isterim zaten buraya destek olmak için geldim

Merhaba kızlarr. Aranıza yeni geldimm. Umarım bir kaç ay sonra bu gruptaki herkes istediği kiloya ulaşmış olur ve bayrağı başlarına bırakır. Hatta bu bayrağı kimse almasa daha iyi :)

Hosgeldin canim ilk sayfadaki kurallari okuyup bize kabul ettigini bildirirsen sevinirim. Kendindende bahsedermisin biraz? :)

Evet okudum. 22 yaşındayım. 163 164 boylarındayım. Tam kestiremiyorum :) 71 kiloyum. 60 kilodan 1 ay gibi bir sürede 71 kiloya çıktım. 1 yıldır bu yağlarla kaynaşmıştık ki , geçen yıl aldığım pantolonlara girebilsem bile içine zorla sokulmuşum gibi durduğunu fark ettim. Yansan sarkanlar da cabası. Öğrenciyim sayılır. mezun olmama 2 ders kaldı. yüksek lisansa hazırlanıyorum. Sabahtan akşama kadar evde olduğum için aklıma yemekten başka bir şey gelmiyor. Hele diyet yapayım deyince gidip çikolata kaşıklıyorum. Pskolojimi hazırlamak çok zor :( Böyle işte :)

Kuralları kabul ediyorum. Her gün ne yediğimizi yazacağız. Günlük en az 5 paylaşım yapılması gerekiyor. Cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz. Spor yapıyoruz :) doğru değil mi

Kızlar acayip yoğun bir gün mesajları okuyamadım kızım uyusun okucam

Bildiğim böyle bir sınırlama yok diyetle ilgili ama tabi sağlıklı olsun ben yeşil elma diyeti yapıyorum 4 gündür diğer arkadaslarda farklı farklı diyenler yapiyor
Çok iyi. bende yeşil elma diyeini bir gün yapıp beceremeyip bırakmıştım. yarın geri başlamayı düşünüyorum.

Kızlar az bu gün ölçülü yemeye çalışsamda olmadı. İnternette güzel bir spor var 30 dakikada 500 kalori yaktırıyor. Onu yapacaktım. Başladım. 10 dakika sonra bunaldım ve bıraktım. Az önce buldum. Gerda ile zumba diye video. Hem oynadım hem terledim. 24 dakika yaptım. Zumba bana 24 dakikada 358 kalori yaktırmış. Buda nerdeyse diyetli bir öğün demek. Mükemmel terlettirdi.

Evet okudum. 22 yaşındayım. 163 164 boylarındayım. Tam kestiremiyorum :) 71 kiloyum. 60 kilodan 1 ay gibi bir sürede 71 kiloya çıktım. 1 yıldır bu yağlarla kaynaşmıştık ki , geçen yıl aldığım pantolonlara girebilsem bile içine zorla sokulmuşum gibi durduğunu fark ettim. Yansan sarkanlar da cabası. Öğrenciyim sayılır. mezun olmama 2 ders kaldı. yüksek lisansa hazırlanıyorum. Sabahtan akşama kadar evde olduğum için aklıma yemekten başka bir şey gelmiyor. Hele diyet yapayım deyince gidip çikolata kaşıklıyorum. Pskolojimi hazırlamak çok zor :KK43: Böyle işte :)
Hoş geldin Can'ım :) inan bu sayfa o kadar motive ediyor ki arkadaşlarla çok güzel gittiğimize inanıyorum sende memnun kalacaksın ve çok motive olursan inşallah :)

Hoş geldin Can'ım :) inan bu sayfa o kadar motive ediyor ki arkadaşlarla çok güzel gittiğimize inanıyorum sende memnun kalacaksın ve çok motive olursan inşallah :)
Hoş bulduk canım. Umarım hırslanırım biraz. 10 kilo versem hem bedenim rahatlayacak hem de polikistik over etkilerim azalacak. Eğer daha falza kilo alırsam adetim kesilebilir. Ondan korkuyorum. Hem de çoook dar badiler giymek istiyoruuum.

Kızlar bugün yediklerimi yazıyorum hemen
Sabah: 2 zeytin 3 tane patates kızartması bir dilim ekmek
Öğlen: üç tane biber dolması
Akşam: 1 tane biber dolması

Ya ben iki gündür kalorili şeyler yiyorum ama yarın yemicem sözz veriyorum :110: yediğimde çok mutsuz oluyorum :(

( 28 yaş iki çocuk annesi kilo 90 hedef 70 boy 1.72 )

A
Hoş bulduk canım. Umarım hırslanırım biraz. 10 kilo versem hem bedenim rahatlayacak hem de polikistik over etkilerim azalacak. Eğer daha falza kilo alırsam adetim kesilebilir. Ondan korkuyorum. Hem de çoook dar badiler giymek istiyoruuum.
y Can'ım benim geçmiş olsun inşallah olacak merak etme birlikte başaracaz :)

Kızlar bugün yediklerimi yazıyorum hemen
Sabah: 2 zeytin 3 tane patates kızartması bir dilim ekmek
Öğlen: üç tane biber dolması
Akşam: 1 tane biber dolması

Ya ben iki gündür kalorili şeyler yiyorum ama yarın yemicem sözz veriyorum :110: yediğimde çok mutsuz oluyorum :KK43:

( 28 yaş iki çocuk annesi kilo 90 hedef 70 boy 1.72 )
Bende listen iyi kalorili ama çok az yemissin

Back
X