• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben öle spor klübü, şu şu yencek diyetler falan yapamıyorum. Düzenli olan her şeye bünyem karşı galiba :KK70: ay o kadar hoşuma gitti ki . Her gün yapsam eğlenirim :KK70: kapı gıcırtısına oynuyorum zaten :KK70: yarın start veriyorum. Elma diyeti ile. İnsallah bozma yine. öyle 10 gün olmasa da 2 3 gün yapmayı düşünüyorum. Detoks niyetine :KK70:
Evet ama disiplin olmayıncada olmuyor malesef. Ben spor kulübüyle arası iyi olanlardanım her sene yaklaşık 6-7 ay gidiyorum. Bakalım bu sefer farklı bı yere üye oldum. Plates yoga benim sevdiğim alanlar. Grup dersleri insanı motive ediyo ondan çok mutluyum :KK200:

Kızlar bugün diyetimi süper yaptim ama biraz başım döndü yarın Biraz daha gevşetcem sonra sağlıktan olmayım :KK17:

Kızlar bugün diyetimi süper yaptim ama biraz başım döndü yarın Biraz daha gevşetcem sonra sağlıktan olmayım :KK17:
Tatlim kendini odullendirmelisin yoksa vucud iflas eder Allah korusun. Bu odulleride cumadan sonra yaparsak daha iyi olur zannimca. :) yani ben oyle yapiyordum en azindan ama kendini iyi hissetmiyorsan yarina ufak tefek biseyler ekle :KK15:

yan içok yememişsin ama sonuçta sağlıklı bir listede de değil biberin içinin pilav olduğu gerçeğini unutmamak lazım :) kahvaltın az ama vücuda ihtiyaç duydugu enerjiyi vercek kadar güçlü bir kahvaltımız olmalı gün içi metabolizma hızımız yükselir böylece :)
Ewet katılıyorum maalesef üstelik annem yapmıştı etli dolmaydı dayanamadım yedim :( ama yarın eski halime dönecem hemen çok pişmanım :(

Selamlar sevgili 3.takımın güzel hatunları :KK3: Ben 5.takımın kaptan yardımcılarından Özge.. Size takımımızdan kocamaann sevgiler getirdim :KK68:

Yeni üyelerinizle kaynaştınız mı ne durumlardasınız keyifler yerinde mi diye uğrayıp bi hal hatır sorayım dedim ;)

Selamlar sevgili 3.takımın güzel hatunları :KK3: Ben 5.takımın kaptan yardımcılarından Özge.. Size takımımızdan kocamaann sevgiler getirdim :KK68:

Yeni üyelerinizle kaynaştınız mı ne durumlardasınız keyifler yerinde mi diye uğrayıp bi hal hatır sorayım dedim :KK66:
Kaynastik gibi iyi gidiyor demi kızlar :KK68:

Tatlim kendini odullendirmelisin yoksa vucud iflas eder Allah korusun. Bu odulleride cumadan sonra yaparsak daha iyi olur zannimca. :) yani ben oyle yapiyordum en azindan ama kendini iyi hissetmiyorsan yarina ufak tefek biseyler ekle :KK15:
Canım kendimi haftasonu öyle bir odullendirmisim ki 500 gr pala çıktım dün. Ondan öyle az yedim az dediğim aslında birilerine göre normaldir ama ben çok az yiyerek diyet yapamıyorum. Şimdi altta günlük beslenmemi yazcam canım.

Kızlar günaydın dün ki menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta, 2 parça beyaz peynir, domates salatalık ( ekmek yemedim yerine 2 yumurta yedim)
Ara: nescafe
Ögle: bi kase mantar çorbası, 2 dilim ekmek
Ara: Light süt ve muz
Akşam: patates püresi ve haşlama et. Miktarı tepelere olmayan bir yemek tabağı kadardı.
Gece: kuşburnu çayı ve biraz leblebi

Merhaba arkadaşlar bugün tartildim 95.7 kiloyum 6 gün içinde 4 kilo verdim ilk iki gün elma detoksuyla 3 kilo sonraki 4 gün elma diyetiyle 1 kilo verdim yani 6 gunde 4 kilo verdim başlangıçta 99.8 dim bu sabah kahvaltıda kendimi odullendirecegim doyana kadar yiyecem ama sadece kahvaltı öğle ve akşam elmayla devam spor hiç yapmadım ama yarından itibaren sporada başlıyorum yürüyüş yapicam yaptıklarımı paylaştım ama isteyen olursa 6 günü toplu paylasirim

günaydın kızlar
dünkü menüm:
sabah 1 yumurta söğüş 2 dilim tam tahıllı ekmek çay az peynir
arada 1 elma
öğlen:yarımdan az fala lahmacun roka limon sıktım..ayran
akşam üzeri 2 ceviz..
akşam çorba salata
20:00 gibi bir kaçamak..:oops::oops:1 tam Thıllı ekmek üzerine nutella..
2,5 lt su..
spor yok..

Merhaba arkadaşlar bugün tartildim 95.7 kiloyum 6 gün içinde 4 kilo verdim ilk iki gün elma detoksuyla 3 kilo sonraki 4 gün elma diyetiyle 1 kilo verdim yani 6 gunde 4 kilo verdim başlangıçta 99.8 dim bu sabah kahvaltıda kendimi odullendirecegim doyana kadar yiyecem ama sadece kahvaltı öğle ve akşam elmayla devam spor hiç yapmadım ama yarından itibaren sporada başlıyorum yürüyüş yapicam yaptıklarımı paylaştım ama isteyen olursa 6 günü toplu paylasirim
tebrikler canım..
bu yöntemin sana iyi geldiğini düşünüyosan devam et tabiki..destekcinizz:halay::halay::rapci:

Kızlar günaydın dün ki menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta, 2 parça beyaz peynir, domates salatalık ( ekmek yemedim yerine 2 yumurta yedim)
Ara: nescafe
Ögle: bi kase mantar çorbası, 2 dilim ekmek
Ara: Light süt ve muz
Akşam: patates püresi ve haşlama et. Miktarı tepelere olmayan bir yemek tabağı kadardı.
Gece: kuşburnu çayı ve biraz leblebi

Guzel menu canim :KK66:

Emeklerinin karsiligini almissin bundan sonra dikkat etmelisin sok diyetlerle verilen kilolar daha cabuk aliniyor. Azmin harika boyle git canim tebrikler:KK9:

günaydın kızlar
dünkü menüm:
sabah 1 yumurta söğüş 2 dilim tam tahıllı ekmek çay az peynir
arada 1 elma
öğlen:yarımdan az fala lahmacun roka limon sıktım..ayran
akşam üzeri 2 ceviz..
akşam çorba salata
20:00 gibi bir kaçamak..:oops::oops:1 tam Thıllı ekmek üzerine nutella..
2,5 lt su..
spor yok..

Kacamak disinda gayet guzel canim :)

Back
X