• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Baya az yemissin sana yetiyorsa super :) hic kacamak da yok karsiligini yakin zamanda gorursun .sana diyorum ama benim de farkim yok kahvalti cok onemli onu nasil duzene sokariz ki acaba ?
Yemek olarak yetiyor aç değilim. Ama çılgınca abur cubur isteğimle savaşıyorum:D Yenik düşmemek için kendimi neyle oyalayacağımı sapıttım:D
Kahvaltı bende de büyük sorun. Bi yol bulmak lazım.
Kendi adıma söyleyeyim yazılan menülere pek bakmıyorum çünkü habire canım bişeyler çekiyor şu an:D

Kızlar
Yarım tabak patates yemeği 150 kalori
Yoğurt 40 kalori
2 dilim tam buğday ekmeği 120 kalori
yarım yeşil elma 40 kalori
Toplamda 350 kalori. Sabahta 257 kalori almıştım. 607 kalori oldu.
Halıları yıkamıştık. Bütün odaları çektiridm sildim toparladım derken 230 kalori yaktım.
Üstüne bir de zumba yaptım yemekten önce . Çooook eğlenceli. 343 kalori de öyle gitti.
Yanii toplamda +37 kalori kaldı vücudumda.
Dayanabilirsem akşam bişey yemiycem. Danayanamazsam da bir elma ve salata ile geçiştirmeyi düşünüyorum.

Yemek olarak yetiyor aç değilim. Ama çılgınca abur cubur isteğimle savaşıyorum:KK70: Yenik düşmemek için kendimi neyle oyalayacağımı sapıttım:KK70:
Kahvaltı bende de büyük sorun. Bi yol bulmak lazım.
Kendi adıma söyleyeyim yazılan menülere pek bakmıyorum çünkü habire canım bişeyler çekiyor şu an:KK70:
Kıyamam yaaa. Ben de abur cubur çok severim. Yemekten sonra çekirdek bana baktı ben ona. Yememek için savaş verdim. Ama yemedim. Umarım geri gidip yemem :D

Çok güzrl bence diyet böyle olmaşo zaten doyurucu ve her besinde içermeli . Nescafe şekerli olmadıkça sorun yaratmaz bence . Onlarda şekeri fazla koyuyo bence şekerşi dediğin bi küp şeke olur nası yapıyolarsa
Ben şeker kullanmıyorum canım. Aslında benim için sağlıklı beslenme o kadar önemli ki. Ben hep yediğimin içeriğine dikkat ederim zaten ama bazen ekmeği ve kuruyemisi fazla yiyorum o dönemler kilo alıyorum. Bugün oglen dışarda yedim ızgara tavuk sipariş ettim yanına patates ve pilav yerine salata koydurdum gayet diyet bir yemek oldu :)

Baya az yemissin sana yetiyorsa super :) hic kacamak da yok karsiligini yakin zamanda gorursun .sana diyorum ama benim de farkim yok kahvalti cok onemli onu nasil duzene sokariz ki acaba ?
Kızlar kahvaltı yapmayanlar daha çok kilo alıyormuş bilginize! Kahvaltı ile metabolizma çalışmaya başlıyormuş ve vücut uyandığını anlayıp daha çok kalori yakıyormuş gün içinde taa ne zaman okumuştum bence güzel ve önemli bir bilgi. Hem kahvaltı insanı dinç tutar :) ben çok severim

Buraya yazmasam o +37 kaloriyi fark etmeyecektim ya da önemsemeyecektim :D +37 de kalsın istemedim kalorim ve 4 hareketle 100 kalori yaktıran hareketleri yaptım. Şu an -63 deyim :D Aşam yiyeceği yarım elma ve biraz salatanın kalorisi çıktı bile :D Videoyu merak eden olursa diye link atıyorum. Umarım link atmak yasak değildir.

Kızlar kızım uyusun spora gitcem başka türlü zaman yok 9.5 da gitcem burdan bekar arkadaşlara sesleniyorum fırsatları değerlendirin evlenip çocuk sahibi olunca her şey çok zor oluyo :KK53:

Kızlar bugün ki menüm
Sabah: bir haşlanmiş yumurta, 2 parça peynir, domates salatalık, bir dilim ekmek
Ara: Light süt
Öğle: avuç içi kadar ızgara tavuk, 1 dilim ekmek, salata, ayran
Ara: küçük bir muz, bir avuç leblebi
Akşam: bir tabak etli nohut yemeği ( 2 kepçe ), bir dilim ekmek ve maden suyu
Ekmekler hep Light ekmek kızlar
Birazdan da spora gitcem

Kızlar bugün ki menüm
Sabah: bir haşlanmiş yumurta, 2 parça peynir, domates salatalık, bir dilim ekmek
Ara: Light süt
Öğle: avuç içi kadar ızgara tavuk, 1 dilim ekmek, salata, ayran
Ara: küçük bir muz, bir avuç leblebi
Akşam: bir tabak etli nohut yemeği ( 2 kepçe ), bir dilim ekmek ve maden suyu
Ekmekler hep Light ekmek kızlar
Birazdan da spora gitcem
çok iyi canım :)

İyi akşamlar bugünü başarılı tamamladım aslında. Ama spor yok :/

Kahvaltı:
1 bardak süt

Ara
Elma

Öğle
Küçük boyutta beyaz peynirli sandviç

Akşam
1 kase tarhana
Fırında balık
Salata

Su: anca 2 litre olmuştur.
Canım birde kahvaltı olsa çok güzel olmuş diyetin

Sevgili arkadaşlar çocuklarım çok hasta mevsim geçişi sanırım ondan ikiside Boğaz'ları kulakları çiğerleri iltihaplanmış buraya bi süre yazamayabilirim mazur görün fırsatım oldukça yazmaya çalışırım inşallah iyi geceler

Merhabalar. Baslangic icin kilo 66 hedefim 54 boy 157 nekadar zamanda vermem en saglikli bilmiyorum. 1 senedir durdu kilo verme surecim.bu arada herkese basarilar surecte :)

İyi akşamlar bugünü başarılı tamamladım aslında. Ama spor yok :/

Kahvaltı:
1 bardak süt

Ara
Elma

Öğle
Küçük boyutta beyaz peynirli sandviç

Akşam
1 kase tarhana
Fırında balık
Salata

Su: anca 2 litre olmuştur.
ya ben bu menüleri görünce çok fazla yiyorum gibi hissdiyorum...eğer vücudun buna alışıksa bişey diyemiyeceğim ama çok az değil mi..

günaydın kızlar..
dünkü menüm..
sabah:benim sabhaları pek değişmez..2 dilm tam tahıllı ekmek yumurta söğüş peynir çay
arada bir elma
öğlen 2 dilim tam tahıllı ekmekle yapılmış sandwiç çay
arada 2 ceviz
akşam arkadaşımla avm deydik...kremalı tavuk menüsünü paylaştık..2 kişi yedik yani..
2,5 lt su..
spor yok..bugün inşallah..

Back
X