Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dün 200 gram vermişim. İlk defa böyle diyet yapıp sağdık kalıp sabah tartıda biraz eksik çıktığımı gördüm. 1 gün için 200 gram iyi mi, o başka bişey midir ki ödem mödem. Pekte anlamıyom bu işlerden ama .
Neden bu kadar az yiyorsun? Akşam yoğurt ya da salata yesen iyi olur bence.Sabah bir peynirli çörek 1 bardak şekersiz çay
Öğle 1 kupa türk kahvesi 5 tane bisküvi
Akşam 1 kase domates çorbası 1 tabak salata 1 kaşık yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği.
Saat 16: 16 bundan sonra sadece kahve ve çay içmeyi düşünüyorum.
Sabah yediğim çörek biraz büyüktü. en az 600 700 kalori var çörek. Dengelemek için diğer öğünleri azalttım :) O kadar az görünen öğün toplamda 1100 kalori oldu. Hatta az önce çok yediğimi düşündüğüm için 1 saat zumba yaptım. 900 kalorisini yaptımm :)Neden bu kadar az yiyorsun? Akşam yoğurt ya da salata yesen iyi olur bence.
Aslında pek sağlıklı bir menü olmamış ama sabah ki çörek planları bozmuş gibi :) yarın daha iyi olur, her yeni gün daha iyi beslenmek için bir fırsatSabah bir peynirli çörek 1 bardak şekersiz çay
Akşam 1 kase domates çorbası 1 tabak salata 1 kaşık yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği.
Cig finfik cok da korkunc bisey degil yag si dogal ya hem yani gece kacamak yapcak saglikli bir secenek olmus :) tabi ki hic yapmamak su asamada daha cok tercihimiz ama findik iyidir :)Yaa ben su an nefsime yeni düştüm. Bile bile düştüm aslında 1 avuç kadar ciğ fındık yedim. bu saatte :/
Bende kendimi böyle tesellü ediyorum. Acıktım. Yoğurt ve süt kalmamış evde. Meyvede şeker var diye fındığa saldırdımCig finfik cok da korkunc bisey degil yag si dogal ya hem yani gece kacamak yapcak saglikli bir secenek olmus :) tabi ki hic yapmamak su asamada daha cok tercihimiz ama findik iyidir :)
Canim normal beslenmen buysa dogaldir zaten sen kendi duzenine gore yap tabii herkesin gunluk ihtiyaci farkli oluyo :)Kızlar anca girebildim siteye çok yoğunum bugun.
Menum için az demişsiniz. Benim normal beslenmem bu artı aralarda abur cubur. Sadece abur cuburu kaldırdım.
Aç değilim ama sürekli abur cuburda aklım alışamadım hala.
İşlerimi bitireyim uğrayacağım tekrar.
Menün güzel bulgur diyette iyi bir seçenek bence. Pilates evde mi yapıyorsun?Menum
Kahvalti: 6 da uyandim yine de vakit bulamadim
Oglen: bi kase sebze corbasi
Bi tabak etli kuru fasulye
Ara: domates peynir kepek ekmegi sandvic
Aksam: bi tBak yogurtlu bulgur pilavi
Su :1.5 (yogunluktan suyu unuttum bu aralar)
Spor: 40 dk plates
Corek sonrasi dengelemeyi diger gune birakmamissin guzel bir tercih bence :) aman kafeine dikkat insan alisinca onsuz yapamiyor :)Sabah bir peynirli çörek 1 bardak şekersiz çay