- 12 Eylül 2012
- 1.776
- 5.221
- 358
Bence iyi canim kaptan daha iyi bilir tabi :)Günaydın kızlar üye durumunuz nasıl yeterli mi artık??![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence iyi canim kaptan daha iyi bilir tabi :)Günaydın kızlar üye durumunuz nasıl yeterli mi artık??![]()
Canim o diyetlerin sorunu bu yanlis bilgi oluyo iki kilo almis olman imkansiz odemdir o :) 1300-1400 iyidir saglik ve diyet icinGünaydın arkadaşlar ben salı günü 95.7 yi gördüm bugün 97.7 iki günde iki kilo almadım sanırım elma diyetini bıraktım tamam iki günde yedim biraz ama 2 kilo olacak kadar değil: ( bugün yeni bir diyete geçiyorum 1300 _1400 arasında olacak kalorisi
kahvaltı olarak 2 yk yulaf
4 yk nesfit
1.5 su bardağı yarım yagli sütle toplam 300 kalori
guzel bi menu spor da cok iyi gidiyorsun :)GÜNAYDIN...
dünkü menüm:
sabah 1 yumurta domates salatalık biber çay az peynir 2 dl tam tahıllı ekmek
arada 1 elma
öğlen 2 dolma 1 dilim tam tahıllı cacık
arada bişey yok..
aksam 2 dolma ayran
2,5 lt su 40 dk yürüyüş..
O zaman sen diyetten cok pilates spor yap onu takip edelim hem kivrimlarin durur hem de incecik sipsiki olursun :) Bu sirada da saglikli beslen :)biliyorum kilom normal ama evlenmeden önce o gelinlikte incecik durmak istiyorum![]()
Yok mu bu menüdekızlar bugun ki yediklerimi yazıyorum
sabah
1 tost(kepekli ekmege light beyaz peynirle) domates salatalık
ara
3 kayısı
öğle
1 dilim ekmek 150 gram et 2 yk barbunya az yogurt
sonra 1 dilim elma yiyip günü kapatıp spora gideceğim akşamda. nasıl sizce? öğle cok olmuş dimi
Akşam yemeği yok muAksa
Yok mu bu menüde
Senin yaş boy kilo kacSABAH 8 DE İŞ BAŞI YAPIYORUM.
8 DE VE DAHA ÖNCESİNDE BİŞEYLER YİYEMİYORUM.
HEM ALIŞKANLIK HEM AYILAMAMA ÇOGU ZAMANDA DAHA ERKENDEN YEMEK AĞIR GELİYOR.
ÇALIŞAN ARKADAŞLAR NE TARZ KAHVALTI YAPIYOR?
insallah yemicem öğle menum fazla gibi geldi cunkuSanırım öyle
çok tşkler canım..hafta regli olucamBence güzell
saol canım..bakalım yarınsabah sonuç ne olacak...ilk defa bir hafta boyunca tartılmadım..C
guzel bi menu spor da cok iyi gidiyorsun :)
hoşgeldin canım..SABAH 8 DE İŞ BAŞI YAPIYORUM.
8 DE VE DAHA ÖNCESİNDE BİŞEYLER YİYEMİYORUM.
HEM ALIŞKANLIK HEM AYILAMAMA ÇOGU ZAMANDA DAHA ERKENDEN YEMEK AĞIR GELİYOR.
ÇALIŞAN ARKADAŞLAR NE TARZ KAHVALTI YAPIYOR?
Bend merak ettimYarın sabah sonucumu bende çok merak ediyorum. Sıfır abur cuburla haftayı kapatmak üzereyim çok şükür.
Tebriklergünaydın kızlar...ilk bildirimi ben yapayım..
geçen hafta 82.1 bugün 81 im net olarak..aslında dün 80.9 dum..bugün bayağı umutlanmıştım ama bu da kötü değil sanırım![]()