• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

alışıyo insan ben okulda teli kullanıyorum :)
benim laptopla düzenli ilişkim vardı. bakmasamda bişeyler açıp kenara koyardım. :) dünden beri elim ayağım gitti :) bu arada 11 gün sonra sevgilim gelcek. elma diyeti yapsam dayanabilir miyim ki? bide 4 5 kilo verdirir mi ? 6 günde 8 kilo veren var. saglıksz bilym ama o gdince geri alsamda olur :)

güzel canım süt içmen akşam yemeğin için proteini dengelemiştir hem :)
Eh işte yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum 600 gr verdim ama olsun her hafta bu kadar gitse 2 aya süper rahatlarım
:nazar::KK49:
Şimdi bi rkadasimiza yemeğe gidiyoruz bakalım başıma ne gelecek:dua: yatmadan yazarım yediklerimi :duduk:

Kızlar bugün bir garip yedim. Yazayım.
Sabah: sahanda az yağlı yumurta, kaşar peynir 3 parça, 6 zeytin, 1.5 dilim tam buğday ekmeği
Öğle: bir tane haşlanmış sosis, 3 parça kaşar peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yemek kaşığı tahin pekmez
Aksam: bir kase yoğurt çorbası, 4 yemek kaşığı pilav, 4 yemek kaşığı taze fasulye
Bir avuç yer fıstığı, bir bardak Light bira
Haftasonu diye çok kötü oldu menü ama artık olan oldu :(

günaydın arkadaşlar...2 gündür resmen ölü gibi yatıyorum..girmeye çalıştım ama resmen sayfaya giremedim..
menülerim çok düzenli değildi..çünkü uyandıkça bişeyler yedim.. o nedenle yazmıcam..

Mutlu pazarlar.
Grip beni fena devirdi. Yatıyorum süreklü o yüzden uğrayamadım.
Dün ve bugün nane limon ve çorbadan başka bişey tüketmedim. İştahımda yok halimde yok.

Gunaydin :)
Pazar gununun menusu
Sabah yumurtali menemen
1 dilim kepek ekmegi
Cay
Domates salatalik

Oglen dengelemek icin sadece kahve

4 e dogru 1 elma

Aksam mercimek corbasi yanina salata

07/10/2016
KAHVALTI SÜT
DOMATES
PEYNIR
2 ZEYTIN

OGLE YEMEGI
MERCIMEK CORBA

AKSAM
YOGURT
ETI FORM MISIR PATLAGI

Aslında az yemen güzel ama sağlıksız akşam mısır patlağı yerine protein ağırlıklı yiyebilirsin öğlende çorba yanına bol sebze ekleyebilirsinn

B

Bu hafta perşembe italya ya gidiyorum haftanın bir kısmı yokum ben kaptan. Orada tartılamam ve kilo bildirimi yapamam nasıl olacak benin durum?:KK61:

Gelir gelmez bildirirsin cnm öbür haftaya ekleriz sıkıntı olmaz

Dün ki menüm:
Sabah: bir haşlanmiş yumurta, 2 parça peynir 5 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği ve domates
Ara: nescafe
Ögle: bir kase çorba, tavuk döner ve 3 kaşık bulgur pilavı
Akşam: yarım tabak makarna
Yatmadan: büyük bardak günlük süt

Tavuk döner dürüm olarak mı

benim laptopla düzenli ilişkim vardı. bakmasamda bişeyler açıp kenara koyardım. :) dünden beri elim ayağım gitti :) bu arada 11 gün sonra sevgilim gelcek. elma diyeti yapsam dayanabilir miyim ki? bide 4 5 kilo verdirir mi ? 6 günde 8 kilo veren var. saglıksz bilym ama o gdince geri alsamda olur :)

Ay güldürdün beni :) Elma diyeti yerine sıvı diyeti yap bence aralarda ve öğlenlerde sınırsız içecek var hem daha çok verdirir tabi dayanabilirsen :)

Sabah: sahanda az yağlı yumurta, kaşar peynir 3 parça, 6 zeytin, 1.5 dilim tam buğday ekmeği
Öğle: bir tane haşlanmış sosis, 3 parça kaşar peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yemek kaşığı tahin pekmez
Aksam: bir kase yoğurt çorbası, 4 yemek kaşığı pilav, 4 yemek kaşığı taze fasulye
Haftasonu diye çok kötü oldu menü ama artık olan oldu :KK43:

Aslında az yemişsin ama yediklerin çok sağlıksızz

Haftasonu diye çok kötü oldu menü ama artık olan oldu :KK43:

Aslında az yemişsin ama yediklerin çok sağlıksızz

Gunaydin :)
Pazar gununun menusu
Sabah yumurtali menemen
1 dilim kepek ekmegi
Cay
Domates salatalik

Oglen dengelemek icin sadece kahve

4 e dogru 1 elma

Aksam mercimek corbasi yanina salata

Aslında sabah çok değil öğleye yoğurt falan yeseydin de olrdu ama güzel menü :)

Günaydınnn kızlar hadi bakalımm gelsinn menüler hafta sonu cozutmamışızdır umarım :)

Back
X