- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
Günaydın. Hepimiz için sağlıklı ve mutlu bir hafta olsun inş.
Hasta hasta işe gelmek çok kötü yaaa![]()
Aynen ya hastayken çekilmiyor hiçç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın. Hepimiz için sağlıklı ve mutlu bir hafta olsun inş.
Hasta hasta işe gelmek çok kötü yaaa![]()
Bu hafta çok iddalıyım söyleyeyim baştan. Takımın 1.si olmakla kalmayıp takımlar arası da 1. olmayı hedefledim.Aynen ya hastayken çekilmiyor hiçç
Ay dayanamıyorum. Elma diyeti yapacaktım ama öğlen bişyler yedim. diyeti bozcak şeyler değil. Kahvaltı yapmamıştım onun yerine kahvaltı yaptım ama elma diyeti bozulduAy güldürdün beni :) Elma diyeti yerine sıvı diyeti yap bence aralarda ve öğlenlerde sınırsız içecek var hem daha çok verdirir tabi dayanabilirsen :)
Çok aç kalırsan irade kalmaz ki. Acıkmadan önce yoğurt ayran gibi ara öğünler faydalı olabilir sanırım. Evdeyken öyle yapıyorum da işteyken malesef ara şansım yok.Sabah bir muz bir elma yeşil çay
Öğle elma diyetini bozdumyarıma yakın ekmek, 4 dilim salam , 3 zeytin, 1 salatalık.
normal diyeti pek bozdum sayılmaz. elma diyeti gitti. ne biçim iradem var anlamıyom ki
![]()
Demi elma diyeti aç bırakıyo. Sonra gözüm dönüyo aç ayı gibi saldırıyom. Bıraksalar dolabı azğıma dökücem çizgi filmlerdeki gibi.Çok aç kalırsan irade kalmaz ki. Acıkmadan önce yoğurt ayran gibi ara öğünler faydalı olabilir sanırım. Evdeyken öyle yapıyorum da işteyken malesef ara şansım yok.
Zumbada hangi videoyu yapıyosun canım?Akşam da 1 fincan kayısı suyu ve 1 tane lahmacun yedim. Bu gün biraz abarttım galiba 1426 kalori oldu. Gözümde arpacık gibi bişey çıktı, onun üstüne atıp vicdanımı temizleyeyim. Birazdan 1 saat kadar zumba yapıp 700 kalorisini atarım. 726 kalori kalır. Aslında çokta kötü değil :)
Valla ac birakan hic bi diyetin faydasini gormedim bize uzun sureli uygulanabilcek beslenme lazimDemi elma diyeti aç bırakıyo. Sonra gözüm dönüyo aç ayı gibi saldırıyom. Bıraksalar dolabı azğıma dökücem çizgi filmlerdeki gibi.
Gayet guzel canim dengeli de olmusmerhaba arkadaşlar
sabah: 2 dlm tam tahıllı ekmk 1 dlm peynir 1 yumurta söğüş
arada biraz üzüm
öğle 4 kaşık taze fasülye cacık
akşam çorba 1 dlm ekmek salata
2 lt su
Insallah canim arkandayizBu hafta çok iddalıyım söyleyeyim baştan. Takımın 1.si olmakla kalmayıp takımlar arası da 1. olmayı hedefledim.
İki gündür çorba ile beslendim. Dün akşam bir turşu kaçamağım oldu. Sıvı beslenmeyi sürdüreceğim alışmışken.
Gerçi arada gündüz meyve yerim belki.
gayet güzel..DUNUN MENUSU
Sabah ; menemen
Peynir
Iki dilim kepek ekmegi
Iki-uc dilim sucuk
Oglen:muzlu yulaf ezmesi
Aksam: misir corbasi
Turlu
Iki kaisk pilav
Porsiyinlar hem bi tabak farkli olursa belirtiyorum
Su: 2
Spor: yoktu
Haklısın aç bırakanlarda dengem alt üst oldu. Ne biçim şey bu yaa. Ya bizde zayıflayalım yada herkes şişman olsun. AAAa kızdım şimdiValla ac birakan hic bi diyetin faydasini gormedim bize uzun sureli uygulanabilcek beslenme lazim
Ben kilo vereyim siz üçer beşer verin inşallah. Hepimizden gitsinBoysle gidersen en az bi kilo verirsin gibi duruyo :)
Bu hafta çok iddalıyım söyleyeyim baştan. Takımın 1.si olmakla kalmayıp takımlar arası da 1. olmayı hedefledim.
İki gündür çorba ile beslendim. Dün akşam bir turşu kaçamağım oldu. Sıvı beslenmeyi sürdüreceğim alışmışken.
Gerçi arada gündüz meyve yerim belki.