• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aynen ya hastayken çekilmiyor hiçç
Bu hafta çok iddalıyım söyleyeyim baştan. Takımın 1.si olmakla kalmayıp takımlar arası da 1. olmayı hedefledim.
İki gündür çorba ile beslendim. Dün akşam bir turşu kaçamağım oldu. Sıvı beslenmeyi sürdüreceğim alışmışken.
Gerçi arada gündüz meyve yerim belki.

Ay güldürdün beni :) Elma diyeti yerine sıvı diyeti yap bence aralarda ve öğlenlerde sınırsız içecek var hem daha çok verdirir tabi dayanabilirsen :)
Ay dayanamıyorum. Elma diyeti yapacaktım ama öğlen bişyler yedim. diyeti bozcak şeyler değil. Kahvaltı yapmamıştım onun yerine kahvaltı yaptım ama elma diyeti bozuldu :D normal diyete devam :D

Sabah bir muz bir elma yeşil çay
Öğle elma diyetini bozdum :D yarıma yakın ekmek, 4 dilim salam , 3 zeytin, 1 salatalık. :( normal diyeti pek bozdum sayılmaz. elma diyeti gitti. ne biçim iradem var anlamıyom ki :(

Sabah bir muz bir elma yeşil çay
Öğle elma diyetini bozdum :KK70: yarıma yakın ekmek, 4 dilim salam , 3 zeytin, 1 salatalık. :KK43: normal diyeti pek bozdum sayılmaz. elma diyeti gitti. ne biçim iradem var anlamıyom ki :KK43:
Çok aç kalırsan irade kalmaz ki. Acıkmadan önce yoğurt ayran gibi ara öğünler faydalı olabilir sanırım. Evdeyken öyle yapıyorum da işteyken malesef ara şansım yok.

Çok aç kalırsan irade kalmaz ki. Acıkmadan önce yoğurt ayran gibi ara öğünler faydalı olabilir sanırım. Evdeyken öyle yapıyorum da işteyken malesef ara şansım yok.
Demi elma diyeti aç bırakıyo. Sonra gözüm dönüyo aç ayı gibi saldırıyom. Bıraksalar dolabı azğıma dökücem çizgi filmlerdeki gibi.

Akşam da 1 fincan kayısı suyu ve 1 tane lahmacun yedim. Bu gün biraz abarttım galiba 1426 kalori oldu. Gözümde arpacık gibi bişey çıktı, onun üstüne atıp vicdanımı temizleyeyim. Birazdan 1 saat kadar zumba yapıp 700 kalorisini atarım. 726 kalori kalır. Aslında çokta kötü değil :)

Arkadaşlar cumaya kadar tartılmayacağım, ne kadar kilo veririm bilmiyorum ama girip burda sizlerle paylaşmak çok büyük motivasyon oluyor onu fark ettim. Bi kaç gün giremedim kablom yeni geldi. 2 gündür ne yedim hatırlamıyorum bile hesaplamamışım. Adet olmanın verdiği bitkinlik ve aşırı acıkmanın da etkisi var tabi.

Akşam da 1 fincan kayısı suyu ve 1 tane lahmacun yedim. Bu gün biraz abarttım galiba 1426 kalori oldu. Gözümde arpacık gibi bişey çıktı, onun üstüne atıp vicdanımı temizleyeyim. Birazdan 1 saat kadar zumba yapıp 700 kalorisini atarım. 726 kalori kalır. Aslında çokta kötü değil :)
Zumbada hangi videoyu yapıyosun canım?

merhaba arkadaşlar
sabah: 2 dlm tam tahıllı ekmk 1 dlm peynir 1 yumurta söğüş
arada biraz üzüm
öğle 4 kaşık taze fasülye cacık
akşam çorba 1 dlm ekmek salata
2 lt su

DUNUN MENUSU
Sabah ; menemen
Peynir
Iki dilim kepek ekmegi
Iki-uc dilim sucuk
Oglen:muzlu yulaf ezmesi
Aksam: misir corbasi
Turlu
Iki kaisk pilav

Porsiyinlar hem bi tabak farkli olursa belirtiyorum
Su: 2
Spor: yoktu

Bu hafta çok iddalıyım söyleyeyim baştan. Takımın 1.si olmakla kalmayıp takımlar arası da 1. olmayı hedefledim.
İki gündür çorba ile beslendim. Dün akşam bir turşu kaçamağım oldu. Sıvı beslenmeyi sürdüreceğim alışmışken.
Insallah canim arkandayiz

DUNUN MENUSU
Sabah ; menemen
Peynir
Iki dilim kepek ekmegi
Iki-uc dilim sucuk
Oglen:muzlu yulaf ezmesi
Aksam: misir corbasi
Turlu
Iki kaisk pilav

Porsiyinlar hem bi tabak farkli olursa belirtiyorum
Su: 2
Spor: yoktu
gayet güzel..
bir de spor eklesek ne iyi olur..ben de yapamadım 3 gündür..hastydım..

8 bardak su içtim. Yatana kadar daha içerim. 1426 kalori almıştım. 40 dakika zumba yaptım. 600 kalori. Ondan öncede 18 kiloluk tereyağını yaptım. Ne kadar kalori harcadım bilmem ama epey yoruldum. Şu an ölüyorum :D Yorgumun diye spor yapmayacaktım ama 2 gram versem kar :D Günü 826 kalori ile kapatıyorum. 1174 kalori kardayım bu gün . Cumaya kadar 1 kilo versem bile yeter :(

Vayy süpersin o zaman hadi bakalım bekliyorum 1.cilik :)

Back
X