• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

harikayım!!!
psikolojimin dibe vurduğu bu hafta bomba bir sonuçla 65,8 olarak 1,3 kılo almayı basardım!!!

kusura bakmayın :(

***3. Takım 489.Etap***

kittenlove: (66,8/67/-0,2/%-0,30)
maruuram: (64,5/65,8/-1,3/%2,02)
betnaz: (87,5/87,1/0,4/%0,46)
canparem07: (80/80/0/%0) kilosu sabit

3.Takım ortalaması : % -0,465

bu şekilde biir sonuç olmasındansa hiç olmasa daha iyi valla

günaydıııın nasılsınız bugün eskiyi kapatıp yeniden başlamanın vakti geldi artık bizim için diye düşünüyorum :)

Merhaba kızlar. Şehir dışındaydım yeni döndüm. Verdiğim kiloyuda geri almış şekilde. :( Herkes umarım istediği kiloya ulaşır. Kendinize iyi bakın.

Selamlar kızlar artık biraz daha özveri gösterecek miyiz takım içinn

1 KASIM YENİ VE GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ YAPIYORUM.
UMARIM HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLUR.
SİL BAŞTAN BAŞLAMAK GEREK BAZEN....
HERŞEYE.....

Selam kizlar belimdeki siyatik iyice cogaldi surekli fizik tedavideyim 2 cocukla ustelik. su durumda gelmem pek mumkun gozukmuyo. sagliginizin kiymetini bilin. ben kendimi cok hirpaladim :KK14:

Merhabalar ben izninizle izne ayriliyirum bayanlar bu yil nobet tutmaya basladim ve cok yogun bu yuzden takip edemiyorum kilo vermeye de ara veriyorum saglikli beslenmeye devam edicem ama kilo hesabi yapcak durumda degilim su aralar insallah donusum yakin zamanda olur kilo verme seruvenine :)

Selam kizlar belimdeki siyatik iyice cogaldi surekli fizik tedavideyim 2 cocukla ustelik. su durumda gelmem pek mumkun gozukmuyo. sagliginizin kiymetini bilin. ben kendimi cok hirpaladim :KK14:

Geçmiş olsunn cnm benim dikkat et

Günaydınn kızlar bildirimleri bekkliyorum 12ye kadar burda nette sorun var bazen giriyor bazen girmiyor lütfen erken paylaşınn

***3. Takım 490.Etap***

kittenlove: (67///%) bildirimsiz izne ayrıldı
maruuram: (65,8///%)

betnaz: (87,1///%)
canparem07: (80///%)

3.Takım ortalaması : %

Back
X