• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar bugün kahvaltım
2 adet limonlu form bisküvi
Evde kahvaltı yapacak zaman bulamadım da :olamaz:

Bana uyar canim.ben haftada 3gun yapmaya clsiyorm.ama bu hafta her gun yapmak istiyorm.cumartesi kontrolum var cnku:) ben yaparm canim.yalniz haftaici bir gun kayinvalideme yemege gidiyoruz.gec geliyoruz oyuzden 1 gun yapamam canim.cumadan beri hic ara vermeden yapiyorm.bu aksamda yapicam insallah:)
Tamam Can'ım sorun değil zaten sürekli yapıyormuşsun bi gün yapmasında bişey fark etmez senin sayende bende yapmış olurum :)

Can'ım Sende katılabilecek misin bize sende katıl bu haftayı Leslie ile geçirelim işe yarar belki
Denerim canım hiç yapmadım bu zamana kadar. Denerim dememdeki sebep fırsat bulabilir miyim bilmiyorum kaç dk sürüyor?

Ben sabah bir dilim ekmeğe kaymak sürdüm yedim çok canım çekti başka da bişey yemedim. Kaymak yediğim için öğlen de bi fincan kahve içtim :)

Merhaba kizlar

Sabah 2 bardak detoks suyu ictm

Kahvalti
1h.yumurta
Peynir maydonoz salatalik
3 zeytin

Oglen
Mercimek corbasi
1Kasik et yemegi. Yogurt

Ara
Mandalina ve 6 cig badem yicem

Aksamada et yemegi yapmstm dun.
Artik 1 kasik yerim
Yanina da bol salata yerim.
Leslie 3 mil yapicam insallah.

Buarada artik midem bi tuhaf.cok yiyemiyorm eskisi gibi.eskiden baya baya cok yiyomsm:)

Kizlar ara da hani meyve ve cig badem yedim ya.aksama hic acikmadim :oha: bu saate cok acikmis bir sekilde eve gelirdim. 2 litre su ve 2 bardak cay ictim. Yarinki detoks suyumu hazirladm. Hava soguk yagmurlu ama beeen cok enerjikim. Yasasin 3. takiiiim:KK19::KK19::KK73:

İnşallah öyle olur ama insanın en yakınları bile bu kilo konusunda çok acımasız olunca ne bileyim ya bi an önce zayıflamam lazım çünkü kendime küsmeye başladım :KK43:
Haklısın canım ama azmin elinden ne kurtulur? olacak inşallah beraber yapacağız :)

Menümü yazayım kızlar :)
Sabah kahvaltı yapamadım biliyorum çok sakıncalı :(
Öğlen 1 kepçe yayla çorbası, 1 porsiyon fırın tavuk
Akşam 1 porsiyon çöpşiş ve 1 kase kadar salata

Kaptanım ve arkadaşlarım ailevi problemlerden dolayı bi süre yazamayabilirim buraya kaptanım izin istiyorum ve hayatımdaki bazı şeyler yoluna girene dek yazamayabilirim sizi çok seviyorum tanımasam da görmesem de bi süreliğine kendinize iyi bakın dostlar görüşmek dileğiyle

Kaptanım ve arkadaşlarım ailevi problemlerden dolayı bi süre yazamayabilirim buraya kaptanım izin istiyorum ve hayatımdaki bazı şeyler yoluna girene dek yazamayabilirim sizi çok seviyorum tanımasam da görmesem de bi süreliğine kendinize iyi bakın dostlar görüşmek dileğiyle
Arayı açma ama özletme kendini :) çabucak çöz düzene koy ve aramıza geri dön inşallah :) biz de seni seviyoruz :KK15:

Back
X