• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar naber nasılsınız menümü yazıyorum
Sabah: iki dilim peynir çeyrek omlet dört tane patates kızartması bi tane zeytin
Öğlen: çay içtim dört beş bardak Can'ım bişey istemedi
Akşam: ıspanak yemeği bi porsiyon

Ayrıca akşam misafirlerim vardı ve ben hiç tatlılara pastalara hiç bişeye saldırmadım bunu da demeden geçmeyim :)

Menün güzel cnm

Kızlar bugün çok ama çok beğendiğim bi kıyafeti gördüm ve bana olmadığı için alamadım büyük beden de almak istemedim çok zoruma gitti oturdum bissürü ağladım çok zoruma gitti ya kilo konusu artık iyice hayatımı zorlaştırıyor artık nefret ediyorum bu durumdan :silah:

Ben olsaydım istediğim bedeni alırdım evde gözümün önüne asardım ve var gücümle onun için çalışırdım

İnşallah öyle olur ama insanın en yakınları bile bu kilo konusunda çok acımasız olunca ne bileyim ya bi an önce zayıflamam lazım çünkü kendime küsmeye başladım :KK43:

Çevreye kulaağını kapatacaksın en başta yapacağın şey bu olsunn

Kizlar bugun kahvaltida misafirim vardi.ama kacirmamaya clstm.

Sabah detoks suyumdn ictm 2 bardak

Kahvalti
Peynir zeytin salatalik maydonoz
1dilim ekmek
2 tane lokmalik hani borekler yapiyoruz ya ondan.

Ara falan yapmadim

Aksam
Ispanak ve mantar yedim ekmeksiz.

Leslie 3 mil yaptm. Baya tempolu yaptm oyuzden sırılsıklam oldm:))

Midem cok fena ya. Adet olcam.olmadan skntısı simdiden basladi.

Güzel cnm

Merhaba kizlar

Sabah 2 bardak detoks suyu ictm

Kahvalti
1h.yumurta
Peynir maydonoz salatalik
3 zeytin

Oglen
Mercimek corbasi
1Kasik et yemegi. Yogurt

Ara
Mandalina ve 6 cig badem yicem

Aksamada et yemegi yapmstm dun.
Artik 1 kasik yerim
Yanina da bol salata yerim.
Leslie 3 mil yapicam insallah.

Buarada artik midem bi tuhaf.cok yiyemiyorm eskisi gibi.eskiden baya baya cok yiyomsm:)

Güzel menü tabi cnm küçülüyor ben bir domates bir salatalığı bitiremiyordum bazen

Kizlar ara da hani meyve ve cig badem yedim ya.aksama hic acikmadim :oha: bu saate cok acikmis bir sekilde eve gelirdim. 2 litre su ve 2 bardak cay ictim. Yarinki detoks suyumu hazirladm. Hava soguk yagmurlu ama beeen cok enerjikim. Yasasin 3. takiiiim:KK19::KK19::KK73:

Süpersin cnm

Menümü yazayım kızlar :)
Sabah kahvaltı yapamadım biliyorum çok sakıncalı :KK43:
Öğlen 1 kepçe yayla çorbası, 1 porsiyon fırın tavuk
Akşam 1 porsiyon çöpşiş ve 1 kase kadar salata

Güzel cnm keşke kahvaltıda bişeyler atıştırsaydın yine de :)

Kaptanım ve arkadaşlarım ailevi problemlerden dolayı bi süre yazamayabilirim buraya kaptanım izin istiyorum ve hayatımdaki bazı şeyler yoluna girene dek yazamayabilirim sizi çok seviyorum tanımasam da görmesem de bi süreliğine kendinize iyi bakın dostlar görüşmek dileğiyle

En azından kilo bildiri yapamaz mısınn

Günaydınn kızlar dün gelemedim yoğundum birazda moralim bozuktu ama şimdi gayet iyiyim süperimm sizlerle daha iyi olacağımmmm :dua::KK15:

Günaydın kızlar dün leslie ile 3 mil yapamadım çok yorgunum bide zaman sıkıntım var.
Kahvaltım
Limonlu lifli kepekli etinden 2 biskuvi

Kaptanım ve arkadaşlarım ailevi problemlerden dolayı bi süre yazamayabilirim buraya kaptanım izin istiyorum ve hayatımdaki bazı şeyler yoluna girene dek yazamayabilirim sizi çok seviyorum tanımasam da görmesem de bi süreliğine kendinize iyi bakın dostlar görüşmek dileğiyle
Canim unutma bizi. Bizde seni seviyoruzzzz

Kizlaaar merhabalarrr

Sabah 2 bardaj detoks suyum.

1h.yumurta
Peynir 2zeytin maydonoz
Sekersiz cay

Bu saate kdr 1 litre detoks suyumu bitirdim:)

Back
X