• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Nasıl hazirliyorsun canım detoks suyunu
limon dilimliyorum ince ince , taze nane koyuyorm 5 6 yaprak , 1 adette salatalık koyuyorm. 1litrelik şişeye. günde 2litreden falza içiyorm ama 1litrelik şişem var :))) oyüzden 1litrelik içiom gerisini normal su. iş yerinde onunla uğraşamıyorm malesef. detoks suyu diye buralarda okudum bende yapıyım dedim :) uzun süre yapılır mı bilmiyorm. ben 2gündür yapıyorm.

kızlar öğlen;

1kepçe çorba içtim.
yogurt
etli patlıcan yemeği 1 kaşık
salata

akşama
ıspanak yerim.
salata yerim bide.

vee tabisi leslie 3 mil yapacğaım inşallah :)

hoşgeldiiiiiiiinnnn :KK52:
Hoş bulduk :-)
limon dilimliyorum ince ince , taze nane koyuyorm 5 6 yaprak , 1 adette salatalık koyuyorm. 1litrelik şişeye. günde 2litreden falza içiyorm ama 1litrelik şişem var :))) oyüzden 1litrelik içiom gerisini normal su. iş yerinde onunla uğraşamıyorm malesef. detoks suyu diye buralarda okudum bende yapıyım dedim :) uzun süre yapılır mı bilmiyorm. ben 2gündür yapıyorm.
Bende bi ara tarcinli limonlu denedim beğenmiştim tadini ama detoks suyu içince normal suyu da fazla içmek gerekiyor diye her zaman kullanmıyorum :-)
seng seninle başlangıç kilomuz aynı. inşallah bende senin gibi veririm kiloları :dua:
Ben izne çıkınca biraz artidayim bu hafta veri cem inşallah donucem listeye :-) inşallah hepimiz veririz

3.takım 7. takımdan selamlar ...
Ben yönlendirmeleri sürekli size yapıyorum , üye ihtiyacınız devam ediyor değil mi ?

Back
X