Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canım süpersincanlarim gecen hafta 84.3 dum sanirim bu hafta 82.5 olmusummmmmmm oleyyyyy
sen zaten yazmışsın beni canım teşekkür ederim haftaya iyi bir bildirim yaparım inşallahYapıyorsun cnm
gayet güzel canım. suyu 2litreye tamamla akşama kadar süper olur ozaman :)hemen bi yediklerimi paylaşayım kızlar
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
öglen
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık menemen
ekmek yemedim
suyum 1 litre oldu şimdiye kadar
inşallah tamamlarım canım ama annemi aradım mantı yapmış nasıl dayanıcam onu düşünüyorum kara karagayet güzel canım. suyu 2litreye tamamla akşama kadar süper olur ozaman :)
Zehirli o bebeğim yeme ağzına her almaya kalktığında yağ yediğini düşüninşallah tamamlarım canım ama annemi aradım mantı yapmış nasıl dayanıcam onu düşünüyorum kara kara![]()
Begendigin elbiseleri kiyafetleri dusun bide. Onlari nekdr yersen onlara kavusma ihtimalini azaltiosn.insan niye kendine bunu yapsinki.dimi ama:)inşallah tamamlarım canım ama annemi aradım mantı yapmış nasıl dayanıcam onu düşünüyorum kara kara![]()
hayırlı cumalar uzun zaman oldu tekrar beni aranıza alır mısınız acaba kaptanım ...
Kızlar öğle yemegim
1 kase çorba
6 adet mercimek köftesi
1 adet baget
Sabah kalkinca 2bardak su.
Kahvalti
1h.yumurta
Peynir zeytin
1Uno denge
Oglen
Mercimek corbasi
Kucuk parca tavuk ve haslanmis patates
Yogurt
Salata
1Litre su tamamlandi.
Aksama ne yicegimi bilmiyorm kayinvalideme gidicem:)
Gunu 2.5litre suyla kapatmayi planliyorm
hemen bi yediklerimi paylaşayım kızlar
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
öglen
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık menemen
ekmek yemedim
hemen bi yediklerimi paylaşayım kızlar
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
öglen
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık menemen
ekmek yemedim
inşallah tamamlarım canım ama annemi aradım mantı yapmış nasıl dayanıcam onu düşünüyorum kara kara![]()
tamam kızlar söz yemicem valla ben galip gelicem ona karşı. iyiki varsınız kızlarrrrrr
Elle sıkılmış olanlardan canimKöfte küçük müydü büyük müydü sayısı çok geldi ona göre yorum yapıcam :)
Elle sıkılmış olanlardan canim
Çiğ köfte gibi tatlim içli köfte gibi değil yaniİşte mesela bizim burda bir çiğköfte gibi küçük sıkılan yapılır bir de topak gibi biraz büyüko yüzden sordum cnm