• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aramıza hoşgeldin tatlım benimde spor sorunum var is saatleri uzun eve gidince vakit ayiramiyorum bakalım yaza kadar incelicez ama kızlar pes etmek yok

Selam kızlar :KK43: çok üzgünüm küçük bir kaza geçirdim ve telaşla telefonu unuttum:KK43: o yüzden bildirimde bulunamadım geçen hafta 80.7 bu hafta 80.0 fark 700 gr sanırım bu hafta az su içtiğim için ödemim var yoksa pek kaçamaklı bir hafta değildi ... spora gelince bugün yarım saat yürüdüm

Geçmiş olsun cnm dün işim olduğu için ekleyemedim malesef haftaya ekleriz artık yapacak bişey yok

Hemen menümü yazayım :)
Sabah 07.00 gibi 1 kk beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek 2 ceviz
Öğle 12.15 1 kepçe mercimek çorbası 1 2 dilim ıspanaklı börek
Akşam yemeğini 18.30 gibi yicem tavuk sote ve salata bir bardak da ayran içerim :)

Gayet güzel

Kaptanım kusura bakma telefon evde kaldı sabah apar topar çıkınca :KK43: yaa zaten geç kalmıştım telaşla kızın oyuncağına bastımm ve kolumun üstüne düştüm :KK43: biraz acıdı ama çatlak filan yok şükür :)
Kaptanım kusura bakma telefon evde kaldı sabah apar topar çıkınca :KK43: yaa zaten geç kalmıştım telaşla kızın oyuncağına bastımm ve kolumun üstüne düştüm :KK43: biraz acıdı ama çatlak filan yok şükür :)

Sağlık olsun cnm haftaya telafi ederiz artık

Cuma menum
Sabah
Kuru incir
1 kucuk kutu sut
2 dilim peynir

Ara
1 muz

Oglen
Mercimek corbasi
Yogurt
2 adet kofte

Aksam
Kozlenmis biber patlican domates karisimi 1 kase
2 kasik yogurt
Cuma menum
Sabah
Kuru incir
1 kucuk kutu sut
2 dilim peynir

Ara
1 muz

Oglen
Mercimek corbasi
Yogurt
2 adet kofte

Aksam
Kozlenmis biber patlican domates karisimi 1 kase
2 kasik yogurt

Aynı gün içinde kuru incir ve muz çok mu olmuş ne ?

Kızlar hala çalışıyorum ben yaa artık eve gitmek istiyorum bir kaç tane fındık yedim sadece yemeden yaticam çok yorgunum
Kızlar hala çalışıyorum ben yaa artık eve gitmek istiyorum bir kaç tane fındık yedim sadece yemeden yaticam çok yorgunum

Oww o saatlere kadar kalsam kafayı yerdim heralde 6 dedi mi çıkıyorum ben en geç

Gunaydin kizlar

Cumartesi menumu yaziyorum
Sabah
2 dilim peynir
Sut
Domates
Salatalik

Oglen
Tavuk izgara
Salata
Yarim kase corba

Ara
Elma 1 adet

Aksam
Ispanak yemegi
Yogurt
2 3 kasik bulgur pilavi

Iyi hafta sonlari guzeller :)

Gayet güzel cnm

Merhaba iyi hafta sonları dilerim herkese.
Yeni Üyelerden biri beni de çağırdı ama inşallah sakıncası yoktur .
33 yaşındayım.170 boy. sabah tartışır 71.7 kiloyu. 10 kg civarı vermem lazım . Emziriyorum o yüzden sıkı diyet yapamıyorum . Gün aşırı leslie yapıyorum . zararlı yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum . Motivasyon için yardım lazım . Iradem çok güçlü sayılmaz .

Hoşgeldin ccnm tabiki sağlıklı beslenerek bol su içerek dediğin kiloyu max 2-3 ay içerisinde verirsin leslie çok faydalı oluyor burda doğum kilolarını veren çok arkadaşımız oldu örneğin @NzLi arkadaşımız 2,5 ayda yaklaşık 20 kg verdi

Merhaba.. yeni uye olaraktan ben burdayim.. spor kinusunda cokk tembelim.. bugun spor yapmazsam cezanizi beklerim

Mesela hiç bişey yapamıyorsan bile sağa sola esneme hareketleri yapabilirsin veya gitmek istediğin mesafeler çok uzak değilde yürüyebilirsin devamlı hareket halinde olabilirsin cnm mesela ben her yere yürürüm genel olarak bişey yapamasam bile ya da masa başı çalışıyorum oturduğum yerde göbeğimi çekip bırakıyorum kalçalarımı sıkıyorum bırakıyorum incelme ve sıkılaşmada bayağı faydası var

Aramıza hoşgeldin tatlım benimde spor sorunum var is saatleri uzun eve gidince vakit ayiramiyorum bakalım yaza kadar incelicez ama kızlar pes etmek yok

Cnm daha önce de dedim en az 10 dknı ayırsan bile fark ediyor bende çok sıkı diyet yaptığım sıralarda sabah 10 akşam 10 toplamda 20 dk spor yapıyordum başka hiç bişey yapmıyordum

1 saat 15 dakika acik hava yuruyus
Eve gelip lunges plank gibi hareketler. 15 20 ser adet
3 lt su
Bitki cayi daha icmedim ama yogurt yerim

Bende kahvaltımı gayet güzel yaptım .
2 dilim ekmek peynir yumurta domates.
Ama öğlen güne katıldım . saat 2 .30 gibi öğlen yemeği niyetine yedim valla . akşamada köfte salata yapıcam . bol salata ile geciştireyim bari . Gecede oturmaya davetliyiz . Bugün bol cıslı bir gün .

Kızlar kahvaltıdan sonra pek bişey yemedim 2 mandalina saat 3 gibi yedim
5.30 da 1 çikolatalı Gofret yedim ama aksama yemek yemicem

Back
X