• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar dun pek iyi bi gun degildi. Cok sevdigim bi akrabam icin hastanedeydik.sabah normal kahvaltimi ypmstm ama tum gun bsy yiyemedm. Kosturmaca ve stresliydi. Allah tum hastalara sifa versin.neyse ciktik hastaneden duzeldi akrabam Allaha sukurler olsun. Ama. Ben 1tane lahmacun yedim.ozur dilerim.

Bugune gelirsek
Sabah 2yumurtayla omlet yapip biraz peynir ve ihlamurla kahvalti yaptim
Sonra ev isiyle ugrastm anca isim bitti.
Leslie 3 mil
15dk pilates yaptim
Simdide ton baligi beyaz peynir ve biraz mor lahana yapmstm sirkeyle. Onu yedim. 1.5litre su ictm suana kdr. Sanirim 2.5litreyi bulur.

Herkes Allaha emanet olsun. Rabbim kotu insanlardan korusun cumlemizi.
Geçmiş olsun kuzum :(

Pazar menümü yazayım :)
Sabah 1 parça Sucuklu kaşarlı omlet 3 çatal kadardı , 1kk dil peyniri, 1 kk beyaz peynir, salatalık domates 1 galeta, 1 paröa pide
Öğle 1 tavuk but, 2 dilim ıspanaklı börek( kv yapmış, nedir benm börekle imtihanım:) 1 kase yoğurt
Akşam 1 armut yarım saat yürüyüş bol su. ..

Kızlar merhaba sabah;limonlu su,bir tane muz
Öğle, bir kase mercimek çorbası
Midem mi küçüldü ne canım bişe istemiyor

ya kızlar ben yemek yiyemiyorum ne etcem böle sabah kalktığımda 1 bardak limonlu su içtim canım bişey istemedi iş yerine geldim 1 tane yeşil elma yedim çay kahve ve su haricinde bişey yemedim gönlümü gezdiriyorum ama yok istemiyo canım bişey ne yapcam ben böle
darısı basımaaaa :)

bu arada bes gunluk bir elma detoksu yapacam
sabah peynir yumuta bir dilim ekmek
gunun kalanı da elma yiyecem inşallah basarırım cuma gunu bitirecem

Ben mezunum zaten doğru :KK70: hikayemin linkini verdim baktın mı
Baktim fotona da baktim. Ay cok fit bi hatun olmissjn. Verdigin kilolar da bayagi varmis... ya genel olarak mezunlar mezun olduktan sonra koruma yapmak icin kaptan mi oluyorlar acaba... :)))

canım bişey soracam dıkkatımı cektı her sabah limonlu su içiyorsun işe yaradı mı etkisini gordun mu yani gorduysen bende baslayacam özellikle gobege etki etti mi
Ben elma sirkeli su denemistjm. Inanilmaz etkiliydi. Sonra mideyi delerim diye kokrtum

canım bişey soracam dıkkatımı cektı her sabah limonlu su içiyorsun işe yaradı mı etkisini gordun mu yani gorduysen bende baslayacam özellikle gobege etki etti mi
Gobegim ve belimde baya bi degisiklik var.ama bu limonlu sudan midir yoksa yaptgm spordan mi bilmiyorm :))
Limonlu suyun yarari var ztn.birde verdigi aroma hosuma gidio.oyzdnde iciyorum:)
Ama sirkeli falan denemedim.sabah ac karnina mideye zarari olur diye. Limonlu suyuda doktorum vermisti.

bu arada bes gunluk bir elma detoksu yapacam
sabah peynir yumuta bir dilim ekmek
gunun kalanı da elma yiyecem inşallah basarırım cuma gunu bitirecem
Hep elma yemek vucudu yipratmaz mi ki.tek tip beslenmek ck iyi bisey degil cunku. Uzman degilim ama yinede sana bi zarar gelsin istemedigimden solim dedim :)

ya kızlar ben yemek yiyemiyorum ne etcem böle sabah kalktığımda 1 bardak limonlu su içtim canım bişey istemedi iş yerine geldim 1 tane yeşil elma yedim çay kahve ve su haricinde bişey yemedim gönlümü gezdiriyorum ama yok istemiyo canım bişey ne yapcam ben böle

Ay keşke benim de istemese :)

Pazar menümü yazayım :)
Sabah 1 parça Sucuklu kaşarlı omlet 3 çatal kadardı , 1kk dil peyniri, 1 kk beyaz peynir, salatalık domates 1 galeta, 1 paröa pide
Öğle 1 tavuk but, 2 dilim ıspanaklı börek( kv yapmış, nedir benm börekle imtihanım:) 1 kase yoğurt
Akşam 1 armut yarım saat yürüyüş bol su. ..

Neyse akşam yememişsinn börek gitmiş :D

Gobegim ve belimde baya bi degisiklik var.ama bu limonlu sudan midir yoksa yaptgm spordan mi bilm :))
Limonlu suyun yarari var ztn.birde verdigi aroma hosuma gidio.oyzdnde iciyorum:)
Ama sirkeli falan denemedim.sabah ac karnina mideye zarari olur diye. Limonlu suyuda doktorum vermisti.
anladım canım bende başlayacam sirkeliyle baslayayım agır olursa limona donerim o zaman limonlu su gobek yaglarında etkilyöiş o yuzden sordum bak sende diyorsun fark var

Kızlar merhaba sabah;limonlu su,bir tane muz
Öğle, bir kase mercimek çorbası
Midem mi küçüldü ne canım bişe istemiyor

;Ay ne güzel az az yiyorsunuz bende az yicem dediğim gün sanki bir kamyon şey yiyorum :D

Kizlar ara olarak
2 diyet biskuvi ve yarim sut ictim.

2Litre suyu tamamladim.evde 2.5yaparim ben onu:)

Back
X