- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
Baktim fotona da baktim. Ay cok fit bi hatun olmissjn. Verdigin kilolar da bayagi varmis... ya genel olarak mezunlar mezun olduktan sonra koruma yapmak icin kaptan mi oluyorlar acaba... :)))
Beni kandırdılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktim fotona da baktim. Ay cok fit bi hatun olmissjn. Verdigin kilolar da bayagi varmis... ya genel olarak mezunlar mezun olduktan sonra koruma yapmak icin kaptan mi oluyorlar acaba... :)))
Ben elma sirkeli su denemistjm. Inanilmaz etkiliydi. Sonra mideyi delerim diye kokrtum
Hep elma yemek vucudu yipratmaz mi ki.tek tip beslenmek ck iyi bisey degil cunku. Uzman degilim ama yinede sana bi zarar gelsin istemedigimden solim dedim :)
anladım canım bende başlayacam sirkeliyle baslayayım agır olursa limona donerim o zaman limonlu su gobek yaglarında etkilyöiş o yuzden sordum bak sende diyorsun fark var
ben de bir güzel fitleşince ilk işim kaptanlık almak olmuştu. acaba benim arkadaşım olan şahgull mi ki ... aynı takımda yarışmıştım eğer o ise...Beni kandırdılar![]()
sahgull kaptanım beni kandırdı benim de işime geldi ama burdan kopsaydım belki de eski halime dönmüştüm şimdi 2-3 kg aldım ama başlıcam geri inş diyete gitsin diye :)
Kizlar ara olarak
2 diyet biskuvi ve yarim sut ictim.
2Litre suyu tamamladim.evde 2.5yaparim ben onu:)
ben de bir güzel fitleşince ilk işim kaptanlık almak olmuştu. acaba benim arkadaşım olan şahgull mi ki ... aynı takımda yarışmıştım eğer o ise...
canımmmmm sagolHep elma yemek vucudu yipratmaz mi ki.tek tip beslenmek ck iyi bisey degil cunku. Uzman degilim ama yinede sana bi zarar gelsin istemedigimden solim dedim :)
sen beni biliyor musun yoksa kaptanım?Evet bu takımda sen varken o takım kaptanıydı :)
canımmmmm sagolbiliyorum saglıksız ama bi üç dört kilo acil vermeye cok ihtiyacım var ya beden olarak
![]()
Valla bende içiyorum sabahları yarım litre suyun içine yarım limon sıkıp sanki iştah kesiyo gibi geliyo banaanladım canım bende başlayacam sirkeliyle baslayayım agır olursa limona donerim o zaman limonlu su gobek yaglarında etkilyöiş o yuzden sordum bak sende diyorsun fark var
ben geçen sene 30 kilo verdiğimşde 2 hafta yapmıştım elma diyetini çok faydasını gördüm bende biraz ilerleyim yapmayı düşünüyorum çok güzel kilo verdiriyo gerçekten insan motive oluyoDetoks amaçlı olursa bence bişey olmaz cnm ya :)
süpersin tatlım spor ve su köfteyi götürmüştür zatenAksam disaridaydk o nedenle yine kofte ama busefer izgara:)
Salata
Ayran
Leslie 2mil tamamlayabildm.
Spordan sonra yarimlitre limonlu su ictim
Yatana kadar yarim litre daha icerim. Bugunu 3litre ile kapatiyorum insallah.:)
Özür dilerim ama ben yeni olduğum için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olursanız hemen görevimi yerine getireyim