• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Baktim fotona da baktim. Ay cok fit bi hatun olmissjn. Verdigin kilolar da bayagi varmis... ya genel olarak mezunlar mezun olduktan sonra koruma yapmak icin kaptan mi oluyorlar acaba... :)))

Beni kandırdılar :D sahgull sahgull kaptanım beni kandırdı benim de işime geldi ama burdan kopsaydım belki de eski halime dönmüştüm şimdi 2-3 kg aldım ama başlıcam geri inş diyete gitsin diye :)

Beni kandırdılar :KK70: sahgull sahgull kaptanım beni kandırdı benim de işime geldi ama burdan kopsaydım belki de eski halime dönmüştüm şimdi 2-3 kg aldım ama başlıcam geri inş diyete gitsin diye :)
ben de bir güzel fitleşince ilk işim kaptanlık almak olmuştu. acaba benim arkadaşım olan şahgull mi ki ... aynı takımda yarışmıştım eğer o ise...

Aksam disaridaydk o nedenle yine kofte ama busefer izgara:)
Salata
Ayran

Leslie 2mil tamamlayabildm.
Spordan sonra yarimlitre limonlu su ictim
Yatana kadar yarim litre daha icerim. Bugunu 3litre ile kapatiyorum insallah.:)

Kızlar ögleden sonra;15 fındık,burdan ögrendim:)87 kalorılık tadelle:)
Akşam ki menüm;iki tane avuc içi büyüklügünde lahmacun,yarım kaseden az pirinçli yogurtlu çorba
Bugun çok su içemedim maalesef

İyi geceler kizlar. Anca oturabildim. İstede evdede nefes alacak vakit bulamıyorum. YEMİYORUM ÜLEYN diyetimin 3. gunundeyim. Yeni bi arkadaş başladı bugün ise suan 128 kilo 3 ayda 25 kilo vermiş hali bu. diyetisyene gidiyormuş epey doyurucu bir liste uyguluyor ben onları yesem kilo alırım. Sizden ve siteden bahsettim ona. Diyet arkadaşı buldum kendime ama hiçbir şey sizin kadınlar kulübünün yerini tutmaz. Gündüz sohbetlerinize katılmaya fırsat bulamıyorum ama gece okuyorum. Menumude yazıp uyurum tatlı rüyalar.

3. Gün.
Sabah 2 kayisi bi kase yulafli süt.
Öğle bi kase coba salata bi dilim kepek ekmek bolca limon tuzlayip yiyoum.
5 gibi tansiyonun çıktı bi poğaça yedidile.
Akşam bi tabak sebze ekmeksiz. Bi domates. Açim......

yaaa sözde elmayla duracaktım tutamafım kendimi bi kac kasık pilav ve yemek yedim olmadı bugun yarın bastan baslıyorum bu kez bozmicam insallahhhh of yaaa regl de oldummmmm :(

anladım canım bende başlayacam sirkeliyle baslayayım agır olursa limona donerim o zaman limonlu su gobek yaglarında etkilyöiş o yuzden sordum bak sende diyorsun fark var
Valla bende içiyorum sabahları yarım litre suyun içine yarım limon sıkıp sanki iştah kesiyo gibi geliyo bana
Detoks amaçlı olursa bence bişey olmaz cnm ya :)
ben geçen sene 30 kilo verdiğimşde 2 hafta yapmıştım elma diyetini çok faydasını gördüm bende biraz ilerleyim yapmayı düşünüyorum çok güzel kilo verdiriyo gerçekten insan motive oluyo
Aksam disaridaydk o nedenle yine kofte ama busefer izgara:)
Salata
Ayran

Leslie 2mil tamamlayabildm.
Spordan sonra yarimlitre limonlu su ictim
Yatana kadar yarim litre daha icerim. Bugunu 3litre ile kapatiyorum insallah.:)
süpersin tatlım spor ve su köfteyi götürmüştür zaten

Back
X