• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm:) dunku menum sabah; cok az sucuklu yumurta,yarım haslanmıs yumurta,kucuk bir parca gözleme aksamüstü;ızgara balık,salata
1 saat hızlı tempo yürüyüs,15 dk bisiklet sürme
Bugun sabah;2.5 sıkma (dayanamadım),6 yeşil zeytin
Aksamüstü;4 kasık karides güveç,4 kasık kıyma kavurma(ekmek yok),salata,1.5 bardak ıce tea:KK43:
1 saat hızlı tempo yürüyüş, 50 tam mekik
Slm:) dunku menum sabah; cok az sucuklu yumurta,yarım haslanmıs yumurta,kucuk bir parca gözleme aksamüstü;ızgara balık,salata
1 saat hızlı tempo yürüyüs,15 dk bisiklet sürme
Bugun sabah;2.5 sıkma (dayanamadım),6 yeşil zeytin
Aksamüstü;4 kasık karides güveç,4 kasık kıyma kavurma(ekmek yok),salata,1.5 bardak ıce tea:KK43:
1 saat hızlı tempo yürüyüş, 50 tam mekik

Oww bayağı cıss günü olmuş sankii

kızlar dün
2bardak su uyanınca
kahvaltı
4-5 yeşil zeytin
2 kk peynir
2dilim karabuğdaylı ekmek
2bardak şekersiz çay
3 4 çatal patates kızartması
sütlü omlet

biliyorummmmm çok fazla :)

akşam 1 tane çiğköfte dürüm.

çokta su içmedim desem yeridir.

Kızartma dışında çok gelmedi bana

Kızlar günaydın
üzülerek sölüyorum ki benim için çok kötü bir hafta sonu oldu maalesef cumartesi izinliydim ve yatılı misafirim geldi öle olunca bütün cıslar havada uçuştu tabiki bende kendimi tutamadım ve yedim çok özür dilerim :KK43::KK43: sporda yapamadım malesef sürekli ayaktaydım ama sporun yerini tutmaz tabi ama bugün sabah itibari ile aynen devam bu hafta elma diyetine başladım ceza olsun bana toparlanmam için hepinizi seviyorum:KK68::KK68:

Bende elma diyetine başlayacaktım ama oruç tutmaya başladım bu hafta oruç tutayım diyorum :) Sen güzel sonuç alırsan haftaya da ben yaparım

Kızlar beni cezalandırin lütfen kilo almışım yaa 3 hafta sonra kontrole gitmem lazım o zaman kadar 10 kiloya yakın vermem gerekiyor yoksa doktora rezil olucam teyzemde beni öldürecek offf

Kızlar beni cezalandırin lütfen kilo almışım yaa 3 hafta sonra kontrole gitmem lazım o zaman kadar 10 kiloya yakın vermem gerekiyor yoksa doktora rezil olucam teyzemde beni öldürecek offf
Once bi sakin ol canim. 10kilo degilde 3 4 kilo verirsin nolcak yani. 10 kiloyu 10gunde verdigini dusunemiyorum.cunku cok absurd olur gibime geldi. Haftada 1 kiloya bile cok iyi diyor doktorum. 800gram fln normali dio. Once bi sakin ol.suyunu duzenli ic. Duzenli saglikli beslen. O gune kdr giden gider ztn.bir de her aksam spor yaparsan ck iyi olur

Once bi sakin ol canim. 10kilo degilde 3 4 kilo verirsin nolcak yani. 10 kiloyu 10gunde verdigini dusunemiyorum.cunku cok absurd olur gibime geldi. Haftada 1 kiloya bile cok iyi diyor doktorum. 800gram fln normali dio. Once bi sakin ol.suyunu duzenli ic. Duzenli saglikli beslen. O gune kdr giden gider ztn.bir de her aksam spor yaparsan ck iyi olur
Pardon canim kontrolune 3 hafta vaemis ozur dilerim yanlis okumusum. Haftada 2kiloya yakin vermeye calisirsin. Eder 6kilo. Tamam iste. Umutsuzluga gerek yok. Sporunu yap suyu ic duzgun beslen. Bak bakalim 3 haftaya nasil gidio onlar :)

Öncelikle tüm abur cuburu çıkar hayatından kesinlikle yeme ekmeği kes suyunu iç sporunu yap porsiyonlarını küçült bak nasıl gİdiyor tıkır tıkır

Neler yedin anlat biraz :)

Kötü dedin şimdi kaptanım
cumartesi sabah
2 dilim ekmek
biraz peynir
2 yumurtalı omlet
öglen
1 simit
akşam
1 kase mercimek çorbası
3adet kaymaklı bisküvi
pazar sabah
cumartesi günki gibi kahvaltı
çeyrek katmer (ucundan bi parça böldüm)
öglen
sarma sardık (biz içini pişiririz sararken 6-7 tane yemişimdir )
ikindi
2 avuç kabak çekirdeği
2 adet kaymaklı bisküvi
akşam
1 kase yoğurt çorbası
yarım tabak et kavurma
5-6 adet sarma
1 dilim ekmek
1 bardak fanta
1 dilim kazandibi

ayyyyy şuna bak dünyayı yemişim ya ayıp bana :KK43::KK43:

Kötü dedin şimdi kaptanım
cumartesi sabah
2 dilim ekmek
biraz peynir
2 yumurtalı omlet
öglen
1 simit
akşam
1 kase mercimek çorbası
3adet kaymaklı bisküvi
pazar sabah
cumartesi günki gibi kahvaltı
çeyrek katmer (ucundan bi parça böldüm)
öglen
sarma sardık (biz içini pişiririz sararken 6-7 tane yemişimdir )
ikindi
2 avuç kabak çekirdeği
2 adet kaymaklı bisküvi
akşam
1 kase yoğurt çorbası
yarım tabak et kavurma
5-6 adet sarma
1 dilim ekmek
1 bardak fanta
1 dilim kazandibi

ayyyyy şuna bak dünyayı yemişim ya ayıp bana :KK43::KK43:

Ovv sarmalar çok olmuş fanta ve kazandibi de ek olmuş :) Neyse olmuş bir defa eminim üstesinden gelirsinn

Ovv sarmalar çok olmuş fanta ve kazandibi de ek olmuş :) Neyse olmuş bir defa eminim üstesinden gelirsinn
aynen öle kaptanım malesef çok oldu ama bu hafta elma diyetini yaparak düzene koyarım heralde
Bu arada rabbim oruçlarını kabul etsin ne güzel keşke bende tutabilsem

aynen öle kaptanım malesef çok oldu ama bu hafta elma diyetini yaparak düzene koyarım heralde
Bu arada rabbim oruçlarını kabul etsin ne güzel keşke bende tutabilsem

Aminn cnm normalde acıkmayan ben acıktımm oruç tutunca insan böyle sınav oluyor sanırım :)

Back
X