• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar iyi akşamlar kusura bakmayın 2 haftadır yokum kayinpederim vefat etti 2 haftadır ise gitmiyorum gelen giden derken çok yoruldum bundan sonrada çok yorulucam artık kayinvalideme yatıyoruz ona ve ufakligin bakıyorum pazartesi ise donucem hepsini nasıl yurutucem bilmiyorum bi de dün gorumcemin kayınvalidesini getirdik kadın çok hasta yazık ilgilenen yok bide ona bakim isim çok anlayacağınız hayırlısı bakalım üstesinden gelmeye çalışıcam dua edin kızlar bana
Canim allah sabir versin allah yardimcin olsun uzun sure bildirim yapmadin ya o yuzden diskalifiye oldun ama kaptan taziyen oldugunu bilmedigi icin sen oyle oldun yoksa kaptan izinli yazardi sana canim tekrar allah yardimcin olsun canim allah sabirlar versin uzuldum senin icin

Kızlar çok sakin burası haftasonu diyemi ki
Bugün ara olarak 1 çay bardağı laktozsuz süt ve 1 hurma yedim akşam yemeği yarım kase tavuklu makarna
Birazdan da yoğurdumu yiyip kapanış yapcam
Bugün kaçamak yapmadım tebrik ediyorum kendimi

Kizlar bugun standart kahvaltimi yaptm yumurta yemedim.
2dilim tam tahilli
1Kk peynir
Salatalik
5zeytin
1 kasik soslu sosis

Aksama dogru
3 tane mercimek koftesi
4 kasik makarna yogurtlusu

Suyu saymadim ama yatana kadar 2litreye ulasirim sanirim.

Spor simdi basliyorum
Jillian level 1/8.gun

Leslie 3 mil burn body fat

Kizlar haftasonu hic isim bitmiyor.sizinde oyle mi.calismiyorken daha mi iyiydi bilemedim :))) haftaicinin yemek listesini hazirla onlari yap haftasonu die esime boyle mama yapiyim dedim misafir gelcekmis gibi.temizlik falan derken ben haftasonu dinlenemiyorum:(
Birde takintiliyim sanirim.her yer duzgun temiz olsun.calisiyor olsam bile evim duzenli olsun icim acilsin isterim.bu da bana yorgunluk olarak geri donuyor:(

Kızlar iyi akşamlar kusura bakmayın 2 haftadır yokum kayinpederim vefat etti 2 haftadır ise gitmiyorum gelen giden derken çok yoruldum bundan sonrada çok yorulucam artık kayinvalideme yatıyoruz ona ve ufakligin bakıyorum pazartesi ise donucem hepsini nasıl yurutucem bilmiyorum bi de dün gorumcemin kayınvalidesini getirdik kadın çok hasta yazık ilgilenen yok bide ona bakim isim çok anlayacağınız hayırlısı bakalım üstesinden gelmeye çalışıcam dua edin kızlar bana
Basin sagolsun canim Allah sabir versin. Sanada kolaylik versin. Ne kdr iyi yureklisin. Rabbim sana iyiliginin karsiligini gostersin canim. Insallah takima geri alinirsin. Kaptanimiz bilseydi diskalifiye etmezdi zaten.

2dilim tam tahilli
1Kk peynir
Salatalik
5zeytin
1 kasik soslu sosis

Aksama dogru
3 tane mercimek koftesi

Spor simdi basliyorum
Jillian level 1/8.gun

Kizlar haftasonu hic isim bitmiyor.sizinde oyle mi.calismiyorken daha mi iyiydi bilemedim :))) haftaicinin yemek listesini hazirla onlari yap haftasonu die esime boyle mama yapiyim dedim misafir gelcekmis gibi.temizlik falan derken ben haftasonu dinlenemiyorum:KK43:
Birde takintiliyim sanirim.her yer duzgun temiz olsun.calisiyor olsam bile evim duzenli olsun icim acilsin isterim.bu da bana yorgunluk olarak geri donuyor:KK43:
Kizlar leslie 3milin 2milini yapabildim

Bilginize

Saygilarimla :))))

Kizlar ben cok acim benim diyet mahvoldu bugun koca bi tabak manti ve aksamda iki tane simit yedim ve yemek istiyorum hala tutamiyorum kendimi icime ac bi kurt girmis sanki Kaptanim yardim et moralim cok bozuk yedikce aglafim bugun ama bi yandan da yedim hep cok kotuyum

Kizlar ben cok acim benim diyet mahvoldu bugun koca bi tabak manti ve aksamda iki tane simit yedim ve yemek istiyorum hala tutamiyorum kendimi icime ac bi kurt girmis sanki Kaptanim yardim et moralim cok bozuk yedikce aglafim bugun ama bi yandan da yedim hep cok kotuyum
Kuzu oncelikle su siralar psikojin nasil.yani kotu bir donemden geciyor musun.birde surekli ben diyetteyim benim yememem lazim diye kendini baskiliyor musun.bence oncelikle kafandak diyet psikolojisini at. Istersen kendine biraz tatil yap.cnku madem kafa olarak rahat degilsin.kendini zorlamaninda anlami yokki.once sen mutlu olcaksnki biseyler ise yarasin.istersen biraz kafa dinle.snra ztn bikacaksn.cnku şoyle dusun;manti dedigin sey dunyadan dun itibariyle bitmedi.simit dedigin sey dun itibariyle bir daha uretimi durmayacak. Sen 1 ay sonrada bunlari yiyebilceksin.onlar bir yere kacmiyor.aslinda biz boyle yaptikca hedeflerimizden uzaklasiyoruz.
Peki şoyle yapalim kendine tatil gunu sec.haftasonu ailecek evdesiniz normaldir
Bende zorlaniyorm cnku.kendine bir gun tatil ver.hic bisry yemicem yemicem dedikce aslinda ona dogru kafa daha cok gidiyor bence.
Bir de aglama olur mu. Hayatin sonu degil bu. Insanlarin kotu donemleri olabiliyor ve buzdolabinin kapagi insana cikis noktasi olabiliyor. Sakin ol kafani dinle ve seni mutlu edecek seyler yap.ondan snra yoluna devam edersin.acele etme.senin mutlulugun daha onemli.

Seni seviyoruzzz:KK200:

Gunaydin.
Haftosunu ben ben olmuyorum. Cok zorlaniyorum cok. Zamani genisletmenin yollarını ariyorum

Kuzu oncelikle su siralar psikojin nasil.yani kotu bir donemden geciyor musun.birde surekli ben diyetteyim benim yememem lazim diye kendini baskiliyor musun.bence oncelikle kafandak diyet psikolojisini at. Istersen kendine biraz tatil yap.cnku madem kafa olarak rahat degilsin.kendini zorlamaninda anlami yokki.once sen mutlu olcaksnki biseyler ise yarasin.istersen biraz kafa dinle.snra ztn bikacaksn.cnku şoyle dusun;manti dedigin sey dunyadan dun itibariyle bitmedi.simit dedigin sey dun itibariyle bir daha uretimi durmayacak. Sen 1 ay sonrada bunlari yiyebilceksin.onlar bir yere kacmiyor.aslinda biz boyle yaptikca hedeflerimizden uzaklasiyoruz.
Peki şoyle yapalim kendine tatil gunu sec.haftasonu ailecek evdesiniz normaldir
Bende zorlaniyorm cnku.kendine bir gun tatil ver.hic bisry yemicem yemicem dedikce aslinda ona dogru kafa daha cok gidiyor bence.
Bir de aglama olur mu. Hayatin sonu degil bu. Insanlarin kotu donemleri olabiliyor ve buzdolabinin kapagi insana cikis noktasi olabiliyor. Sakin ol kafani dinle ve seni mutlu edecek seyler yap.ondan snra yoluna devam edersin.acele etme.senin mutlulugun daha onemli.

Seni seviyoruzzz:KK200:
Çok güzel yazmışsın
Bende canım ne zaman sıkkınsa tatlı şeyler çekiyor canım dün iyi irade gösterdim darısı bugüne artık bu sabah dayanamadım tartıldım 68.5 çıktım şekere bağlı ödemim gitmiş biraz çok mutlu oldum
Bugün üzerime zor olan bir pantolonumu giydim göbeğim çok fena çıktı aşırı rahatsızım ama bu rahatsızlık yememi ciddi engelliyor :))
Bu sabah 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin salatalık bir dilim tam tahıllı ekmek yedim
11 gibi bir çay bardağı nescafeli süt ve yarım muz tüketeceğim

Diskalifiye olmuşum üzüldüm sağlık olsun artık canlar

Diskalifiye olmuşum üzüldüm sağlık olsun artık canlar

Başın saolsun cnm keşke daha önceden gelip söyleseydin idare ederdik ama 2 haftadan fazla hiç ses seda çıkmadı kusura bakma

Kızlar çok sakin burası haftasonu diyemi ki
Bugün ara olarak 1 çay bardağı laktozsuz süt ve 1 hurma yedim akşam yemeği yarım kase tavuklu makarna
Birazdan da yoğurdumu yiyip kapanış yapcam
Bugün kaçamak yapmadım tebrik ediyorum kendimi

Aynen hafta sonu biraz durgun oluyor burası cnm

2dilim tam tahilli
1Kk peynir
Salatalik
5zeytin
1 kasik soslu sosis

Aksama dogru
3 tane mercimek koftesi

Spor simdi basliyorum
Jillian level 1/8.gun

Kizlar haftasonu hic isim bitmiyor.sizinde oyle mi.calismiyorken daha mi iyiydi bilemedim :))) haftaicinin yemek listesini hazirla onlari yap haftasonu die esime boyle mama yapiyim dedim misafir gelcekmis gibi.temizlik falan derken ben haftasonu dinlenemiyorum:KK43:
Birde takintiliyim sanirim.her yer duzgun temiz olsun.calisiyor olsam bile evim duzenli olsun icim acilsin isterim.bu da bana yorgunluk olarak geri donuyor:KK43:

Menün gayet güzell aynen çalışınca evin temizliği vs insan bayağı yoruluyor ben evli olmadığım halde bütün evin yükü üzerimde bende çok yoruluyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum

Oww neler yemişsin sen öylee :KK57::KK57::KK57:

Ceza vereceğim bu hafta sıfır kçamak ve her gün en az yarım saat spor

Çok güzel yazmışsın
Bende canım ne zaman sıkkınsa tatlı şeyler çekiyor canım dün iyi irade gösterdim darısı bugüne artık bu sabah dayanamadım tartıldım 68.5 çıktım şekere bağlı ödemim gitmiş biraz çok mutlu oldum
Bugün üzerime zor olan bir pantolonumu giydim göbeğim çok fena çıktı aşırı rahatsızım ama bu rahatsızlık yememi ciddi engelliyor :))
Bu sabah 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin salatalık bir dilim tam tahıllı ekmek yedim
11 gibi bir çay bardağı nescafeli süt ve yarım muz tüketeceğim

Aynen can sıkkın olunca insan kendini yemeğe veriyor canı sıkılınca iştahı kesilen insanlardan olmak isterdim :D

Güne gayet güzel başlamışsınn

Back
X