• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah limonlu 2 bardak su

1 kasik lor
Bol maydonoz
3zeytin
Ck az h.yumurta
Sekersiz cay

Ogleb
1Kepce domates corbasi
4kofte
Salata
3Kasik yogurt

1.5litre su

Çok güzel yazmışsın
Bende canım ne zaman sıkkınsa tatlı şeyler çekiyor canım dün iyi irade gösterdim darısı bugüne artık bu sabah dayanamadım tartıldım 68.5 çıktım şekere bağlı ödemim gitmiş biraz çok mutlu oldum
Bugün üzerime zor olan bir pantolonumu giydim göbeğim çok fena çıktı aşırı rahatsızım ama bu rahatsızlık yememi ciddi engelliyor :))
Bu sabah 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin salatalık bir dilim tam tahıllı ekmek yedim
11 gibi bir çay bardağı nescafeli süt ve yarım muz tüketeceğim
Canim kilon aslnda ck yok.ama spor yapsan bence ck rht giyersin.ben gecende 38 beden elbiseye girdim.belki kalibi genisti.ama olsn girdim mi girdim:) spor yap haftada en az 3 defa yap.gor bak nasil degisiyorsun

Canim kilon aslnda ck yok.ama spor yapsan bence ck rht giyersin.ben gecende 38 beden elbiseye girdim.belki kalibi genisti.ama olsn girdim mi girdim:) spor yap haftada en az 3 defa yap.gor bak nasil degisiyorsun
Kesinlikle çok haklısın spor yapmayı inanılmaz istiyorum yalnız ufaklığım öğle uykusundayken yemek vs ev işlerini halletmeye çalışıyorum uyanıkkende spora başladığımda genelde yarım kalıyor çocuklardan inanılmaz geriliyorum o zaman :( gerilince yemek geliyor aklıma :( kısır döngü yani
Eşim gelsin inşallah akşamları 1 saat yürüyüş yapıcam bantta aksatmadan kafaya koydum
Hoş eşimde çok sabote ediyor beni

Kuzu oncelikle su siralar psikojin nasil.yani kotu bir donemden geciyor musun.birde surekli ben diyetteyim benim yememem lazim diye kendini baskiliyor musun.bence oncelikle kafandak diyet psikolojisini at. Istersen kendine biraz tatil yap.cnku madem kafa olarak rahat degilsin.kendini zorlamaninda anlami yokki.once sen mutlu olcaksnki biseyler ise yarasin.istersen biraz kafa dinle.snra ztn bikacaksn.cnku şoyle dusun;manti dedigin sey dunyadan dun itibariyle bitmedi.simit dedigin sey dun itibariyle bir daha uretimi durmayacak. Sen 1 ay sonrada bunlari yiyebilceksin.onlar bir yere kacmiyor.aslinda biz boyle yaptikca hedeflerimizden uzaklasiyoruz.
Peki şoyle yapalim kendine tatil gunu sec.haftasonu ailecek evdesiniz normaldir
Bende zorlaniyorm cnku.kendine bir gun tatil ver.hic bisry yemicem yemicem dedikce aslinda ona dogru kafa daha cok gidiyor bence.
Bir de aglama olur mu. Hayatin sonu degil bu. Insanlarin kotu donemleri olabiliyor ve buzdolabinin kapagi insana cikis noktasi olabiliyor. Sakin ol kafani dinle ve seni mutlu edecek seyler yap.ondan snra yoluna devam edersin.acele etme.senin mutlulugun daha onemli.

Seni seviyoruzzz:KK200:
Aynen oyleee cok kotu bi donemden geciyorum kendimi ha bire baskiliyorum ben diyetteyim yememem lazim diye ve yedikce de agliyorum cok mutsuzum o yuzden yazdigin her sey dogru. Malesef boz dolabi da kacisim oluyor hep :KK57: ne olacak benim bu halim mutsuzummmm hafta sonu cok zor geciyor:KK57: bide asiri stresliyim ben ya kayin validemler gelecek 2 hafta sonra ha bire kiloma takiyorlar saka yapiyorlar falan ama ben rahatsiz oluyorum tabi yuzlerine soyleyemiyorum bide 2 hafta sonra esimle bi davete gidecez cok onemlii benim icin biraz zayif olmaliyim :KK43: esim cok fit uzun boylu kasli falan herkes senin gibi biri nasil bi kadinla evli cok merak ediyoruz demisler o yuzden asiriiiii stresliyimmm :( benim gibi sisko bi kadin nasil gidecem o davete :(

Bu arada Iyiki varsinizzz bende sizi cok seviyorum sizler olmasaniz patlarim herhalde

Aynen oyleee cok kotu bi donemden geciyorum kendimi ha bire baskiliyorum ben diyetteyim yememem lazim diye ve yedikce de agliyorum cok mutsuzum o yuzden yazdigin her sey dogru. Malesef boz dolabi da kacisim oluyor hep :KK57: ne olacak benim bu halim mutsuzummmm hafta sonu cok zor geciyor:KK57: bide asiri stresliyim ben ya kayin validemler gelecek 2 hafta sonra ha bire kiloma takiyorlar saka yapiyorlar falan ama ben rahatsiz oluyorum tabi yuzlerine soyleyemiyorum bide 2 hafta sonra esimle bi davete gidecez cok onemlii benim icin biraz zayif olmaliyim :KK43: esim cok fit uzun boylu kasli falan herkes senin gibi biri nasil bi kadinla evli cok merak ediyoruz demisler o yuzden asiriiiii stresliyimmm :KK43: benim gibi sisko bi kadin nasil gidecem o davete :KK43:

Bu arada Iyiki varsinizzz bende sizi cok seviyorum sizler olmasaniz patlarim herhalde
Canim oncelikle cevrendekiler nasil boyle konusuyor seninle anlamiyorum. Ya hepsi sanki jennifer lopez bi biz uretim hatasiyiz:)))) kimse demiyorki bu kadin ne kadar ahlakli ne kadar iyi yurekli. Esine cocuklarina nasilda ilgileniyor. Kimse bunlari gormez. Gideeeer kilondan vurur.cunku laf soyleyecek baska birseyi yok.kuzu ozaman senden birsey isticem ama sende yapacaksin olur mu. Madem boyle kafaya takiyorsun. Gerekirse her gun her aksam knscaz snnle.ama istedgm seyi yapcaksin.aglmaya devam etmek istemiyorsun degil mi.
Aslinda hic sevmedgm seydir baskalari icin zayiflamak baskalari laf etmesin die davranmak ama senin boyle uzuldgnu be bunlardan etkilendgni gorunce kiyamam sana.

Eveeet cumartesi neler yaptımm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk beyaz peynir 1 dilim ekmek öğlen 5yk kadar barbunya yoğurt ve salata akşam yemek yok :))
Şimdi neden pazarı yazmıyorsun mely diyenler için avm deydim ve çok cısss bişi yedimo_Oondan hiiiç pazara girmiyorum ama miktar oldukça azdı vee 15.000 adım kadar attım yorgunluktan bayılmadan eve vardım şükür.

Canim oncelikle cevrendekiler nasil boyle konusuyor seninle anlamiyorum. Ya hepsi sanki jennifer lopez bi biz uretim hatasiyiz:)))) kimse demiyorki bu kadin ne kadar ahlakli ne kadar iyi yurekli. Esine cocuklarina nasilda ilgileniyor. Kimse bunlari gormez. Gideeeer kilondan vurur.cunku laf soyleyecek baska birseyi yok.kuzu ozaman senden birsey isticem ama sende yapacaksin olur mu. Madem boyle kafaya takiyorsun. Gerekirse her gun her aksam knscaz snnle.ama istedgm seyi yapcaksin.aglmaya devam etmek istemiyorsun degil mi.
Aslinda hic sevmedgm seydir baskalari icin zayiflamak baskalari laf etmesin die davranmak ama senin boyle uzuldgnu be bunlardan etkilendgni gorunce kiyamam sana.
Tamam canim konusalim valla acayip ihtiyacim var cunku ayrica ewet kimse baska bisey bulamiyor kilodan vuruyorlar hep

Arkadaşım çünkü bazı insanlar bayılıyor insanların eksik gördüğü yanlarını dile dolamaya:KK20: ne tatlı ne sabırlı bi kadın maaşallah yavrularına ne güzel bakıyo dese keyif alamayacak:/

Tamam canim konusalim valla acayip ihtiyacim var cunku ayrica ewet kimse baska bisey bulamiyor kilodan vuruyorlar hep
Boşverrr canım hakkaten değmez herkes kendine yakışanı yapıyor işte. Aynı durumdayız ama ben ağlamayı da sinir olmayı da bıraktım çok laf eden olursa ben de onların ince yarasını kaşıyorum maalesef:KK62: hak edene hakkını vereceksin:işsiz:

betnaz betnaz bu 2hafta boyunca eger kabul edersen seni iyi takip edelim hepberaber.
Kural 1:haftanin 5yada 6 gunu mutlaka leslie 3 mil yap.gor bak o davete giderken o vucut nasil toparlanmis olacaksin.
Kural 2: corba yersen ekmek yeme.ekmek yersen corba yeme.
Sebze yada et ye. Aksam cok yuklenme kendine yemek olarak. Sabahi guzel ye. Oglende yersin biraz.ama aksam yeme. Adriana lima da aksam yemezmis salata fln yermis cicim:)))
Kural 3:kizartma 1 catal bile olsa yeme.2 hafta sonrasini dusun yeme.hirslan yeme. Icindeki yagi dusun yeme.
Kural 4: 3litreye yakin suyu sabah oglen aksam saatleri araligina bolup ic.

Istikrarli ol. 2 haftan var.ve bu senin icin bir donem olabilir.

Kizim 6 yasinda ben biraz genc anne oldum dun dedi ki bana anne uzulme ben seni boyle de seviyorum daha cok agladim o yuzden

T
betnaz betnaz bu 2hafta boyunca eger kabul edersen seni iyi takip edelim hepberaber.
Kural 1:haftanin 5yada 6 gunu mutlaka leslie 3 mil yap.gor bak o davete giderken o vucut nasil toparlanmis olacaksin.
Sebze yada et ye. Aksam cok yuklenme kendine yemek olarak. Sabahi guzel ye. Oglende yersin biraz.ama aksam yeme. Adriana lima da aksam yemezmis salata fln yermis cicim:)))
Kural 3:kizartma 1 catal bile olsa yeme.2 hafta sonrasini dusun yeme.hirslan yeme. Icindeki yagi dusun yeme.

Tamam canm kimse icin degil kizim icin yapacam soz veriyorum :KK200:

Kizim 6 yasinda ben biraz genc anne oldum dun dedi ki bana anne uzulme ben seni boyle de seviyorum daha cok agladim o yuzden
Yaaaa ben ona kiyamam. Nasilda buyuk insan gibi konusmus. Deseydin senin anlayisin koca koca insanlarda yok. Ne kadar duyarli bir kiz evlat yetistirmissin tebrik ederim seni. Allah bagislasin.
Kuzu ama sen bu olayi cok buyutmussun kafanda. Kiyamam ben sana. Herseyden once ozguvenli ol canim. Kiz bi korseye bakar elbise giymek. Cidden bak. Biz 2 hafta boyunca sporumuzu yapalim. Ondan snra bi korse giyersin. Elbiseni guzelcene giyersin.ama 2haftada degiseceksin gor bak.bu arkadasini hatirlarsin:)

Aynen oyleee cok kotu bi donemden geciyorum kendimi ha bire baskiliyorum ben diyetteyim yememem lazim diye ve yedikce de agliyorum cok mutsuzum o yuzden yazdigin her sey dogru. Malesef boz dolabi da kacisim oluyor hep :KK57: ne olacak benim bu halim mutsuzummmm hafta sonu cok zor geciyor:KK57: bide asiri stresliyim ben ya kayin validemler gelecek 2 hafta sonra ha bire kiloma takiyorlar saka yapiyorlar falan ama ben rahatsiz oluyorum tabi yuzlerine soyleyemiyorum bide 2 hafta sonra esimle bi davete gidecez cok onemlii benim icin biraz zayif olmaliyim :KK43: esim cok fit uzun boylu kasli falan herkes senin gibi biri nasil bi kadinla evli cok merak ediyoruz demisler o yuzden asiriiiii stresliyimmm :KK43: benim gibi sisko bi kadin nasil gidecem o davete :KK43:

İnanamıyorum gerçekten böyle düşündüğünü pat diye söyleyen patavatsız kendini dobra sanan insanlar var mı bu kendileri adına utanç verici bir durum çok ayıp bu yaptıkları kendi eksikliklerini başkalarının zayıf noktalarına laf söyleyerek kapatmak istryen tipler bunlar
Hiç üzülme ağlama arkadaşım herşeyden önce şükret sağlıklı bir bedenin var senin kilo nedir ki verirsin elbet
Şöyle düşün amacın kilo vermek olmasın amacın kendini iyi hissetmek daha sağlıklı olmak giydiğini yakıştırmak olsun böyle düşününce daha sağlıklı besinlere yöneleceksin acıktınmı çok normal al bir salatalık yeşil elma yoğurt ye süt ayran iç eziyet etme kendine aç kalma sakın
2 haftada rahat 3 kilo verirsin hergün mekik çekebilir squat vs yapabilirsin ciddi farkeder ve gelelim küçük ama hayat kurtarıcı hilelere korse giyebilirsin bacakları göbeği saran tipte
Bence bu 2 haftayı çok iyi değerlendir ve ödül olarak o davette istediğin şeylerden ye

Buraya foto atinca kaldiramiom dimi.sporla nsl degismism bn sna msj atiyim bi :)@betnaz

Her kelimesi doğru yalnız akşam 7-8 gibi son öğün olarak yoğurt veya kefir iyi olmazmı göbek yağlarını eritmeye de yardımcı hemde uzun süreli aç kalıp metabolizmayı alarm durumuna da geçirmemiş olur light tercih edilebilir
Benim düşüncem tabi

Back
X