• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Her kelimesi doğru yalnız akşam 7-8 gibi son öğün olarak yoğurt veya kefir iyi olmazmı göbek yağlarını eritmeye de yardımcı hemde uzun süreli aç kalıp metabolizmayı alarm durumuna da geçirmemiş olur light tercih edilebilir
Benim düşüncem tabi
Evet canim haklisin.aksami hafif gecirmek lazim. Yani agir yemek yemesin demek istedim ama yanls anlasildm sanirim:)))

Kizlar her aksam betnaz betnaz bize leslie 3mil yaptigini en az 2.5litre su ictigini. Aciktgnda salatalik yogurt yesil elma yedigini bildirecek. Soz verdi. Ve biz ona guveniyoruz. W whitequeenn . Ben isten basimi kaldiramazsam sen denetle arkadasim betnazi:) 2haftalik tempon baslamistir. Bugun ilk gunun. Herkes arkadasimizi alkislasin. 14ten geri saycam her gun :)

Süper ben güveniyorum hemcinsime
Bir kadının isteyipde başaramadığı görülmüş şey mi ben 3 kilo garanti verirsin diye düşünüyorum betnaz betnaz hadi kolay gelsin senin kilondan başka konuşacak şey bulamayan dilipabuçgiller sus pus olsun oh sefamız olsun

Kesinlikle çok haklısın spor yapmayı inanılmaz istiyorum yalnız ufaklığım öğle uykusundayken yemek vs ev işlerini halletmeye çalışıyorum uyanıkkende spora başladığımda genelde yarım kalıyor çocuklardan inanılmaz geriliyorum o zaman :KK43: gerilince yemek geliyor aklıma :KK43: kısır döngü yani
Eşim gelsin inşallah akşamları 1 saat yürüyüş yapıcam bantta aksatmadan kafaya koydum
Hoş eşimde çok sabote ediyor beni

Aynen spor çok etki ediyor cnm mesela ben 52-53 kg iken beni 48-49 sanıyorlardı sonra bıraktım sporu bir düzene bindirmek istiyorum bendee

Aynen oyleee cok kotu bi donemden geciyorum kendimi ha bire baskiliyorum ben diyetteyim yememem lazim diye ve yedikce de agliyorum cok mutsuzum o yuzden yazdigin her sey dogru. Malesef boz dolabi da kacisim oluyor hep :KK57: ne olacak benim bu halim mutsuzummmm hafta sonu cok zor geciyor:KK57: bide asiri stresliyim ben ya kayin validemler gelecek 2 hafta sonra ha bire kiloma takiyorlar saka yapiyorlar falan ama ben rahatsiz oluyorum tabi yuzlerine soyleyemiyorum bide 2 hafta sonra esimle bi davete gidecez cok onemlii benim icin biraz zayif olmaliyim :KK43: esim cok fit uzun boylu kasli falan herkes senin gibi biri nasil bi kadinla evli cok merak ediyoruz demisler o yuzden asiriiiii stresliyimmm :KK43: benim gibi sisko bi kadin nasil gidecem o davete :KK43:

Bu arada Iyiki varsinizzz bende sizi cok seviyorum sizler olmasaniz patlarim herhalde
Aynen oyleee cok kotu bi donemden geciyorum kendimi ha bire baskiliyorum ben diyetteyim yememem lazim diye ve yedikce de agliyorum cok mutsuzum o yuzden yazdigin her sey dogru. Malesef boz dolabi da kacisim oluyor hep :KK57: ne olacak benim bu halim mutsuzummmm hafta sonu cok zor geciyor:KK57: bide asiri stresliyim ben ya kayin validemler gelecek 2 hafta sonra ha bire kiloma takiyorlar saka yapiyorlar falan ama ben rahatsiz oluyorum tabi yuzlerine soyleyemiyorum bide 2 hafta sonra esimle bi davete gidecez cok onemlii benim icin biraz zayif olmaliyim :KK43: esim cok fit uzun boylu kasli falan herkes senin gibi biri nasil bi kadinla evli cok merak ediyoruz demisler o yuzden asiriiiii stresliyimmm :KK43: benim gibi sisko bi kadin nasil gidecem o davete :KK43:

Bu arada Iyiki varsinizzz bende sizi cok seviyorum sizler olmasaniz patlarim herhalde

Canım sen bir defa o laflara takılırsan asla bir yol kat edemezsin öncelikle hedefini belirleyeceksin ve ne yapıyorsan kendin için yapacaksın milletin ağzına tıkamazsan bazı şeyleri hep üzülen sen olursun maleseff

Eveeet cumartesi neler yaptımm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk beyaz peynir 1 dilim ekmek öğlen 5yk kadar barbunya yoğurt ve salata akşam yemek yok :))
Şimdi neden pazarı yazmıyorsun mely diyenler için avm deydim ve çok cısss bişi yedimo_Oondan hiiiç pazara girmiyorum ama miktar oldukça azdı vee 15.000 adım kadar attım yorgunluktan bayılmadan eve vardım şükür.

Bence sen o cıssları da söyle bundan sonra ceza gelecek cısslar için :) :sinirli::sinirli:

Boşverrr canım hakkaten değmez herkes kendine yakışanı yapıyor işte. Aynı durumdayız ama ben ağlamayı da sinir olmayı da bıraktım çok laf eden olursa ben de onların ince yarasını kaşıyorum maalesef:KK62: hak edene hakkını vereceksin:işsiz:

Kesinlikle katılıyorumm

betnaz betnaz bu 2hafta boyunca eger kabul edersen seni iyi takip edelim hepberaber.
Kural 1:haftanin 5yada 6 gunu mutlaka leslie 3 mil yap.gor bak o davete giderken o vucut nasil toparlanmis olacaksin.
Kural 2: corba yersen ekmek yeme.ekmek yersen corba yeme.
Sebze yada et ye. Aksam cok yuklenme kendine yemek olarak. Sabahi guzel ye. Oglende yersin biraz.ama aksam yeme. Adriana lima da aksam yemezmis salata fln yermis cicim:)))
Kural 3:kizartma 1 catal bile olsa yeme.2 hafta sonrasini dusun yeme.hirslan yeme. Icindeki yagi dusun yeme.
Kural 4: 3litreye yakin suyu sabah oglen aksam saatleri araligina bolup ic.

Istikrarli ol. 2 haftan var.ve bu senin icin bir donem olabilir.

Çok güzel özetlemişsin cnmm

Kizim 6 yasinda ben biraz genc anne oldum dun dedi ki bana anne uzulme ben seni boyle de seviyorum daha cok agladim o yuzden

KIzına yansıtma sakın bu tür şeyleri sonra büyüyünce ergenliğinde ya da şimdi kilo takıntısı olabilir benim kardeşime ben bilmeden bunu vermişim ve şimdi hiç birşey yemiyor kilo alırım diye daha 10 yaşında ben diyete başladığım dönemler kzınla aynı yaştalardı psikolojilerini bozmayalım ve ne yapacaksak kendimiz için yapalım ağlamak yasak bundan sonra cnm :KK20::KK20:

İnanamıyorum gerçekten böyle düşündüğünü pat diye söyleyen patavatsız kendini dobra sanan insanlar var mı bu kendileri adına utanç verici bir durum çok ayıp bu yaptıkları kendi eksikliklerini başkalarının zayıf noktalarına laf söyleyerek kapatmak istryen tipler bunlar
Hiç üzülme ağlama arkadaşım herşeyden önce şükret sağlıklı bir bedenin var senin kilo nedir ki verirsin elbet
Şöyle düşün amacın kilo vermek olmasın amacın kendini iyi hissetmek daha sağlıklı olmak giydiğini yakıştırmak olsun böyle düşününce daha sağlıklı besinlere yöneleceksin acıktınmı çok normal al bir salatalık yeşil elma yoğurt ye süt ayran iç eziyet etme kendine aç kalma sakın
2 haftada rahat 3 kilo verirsin hergün mekik çekebilir squat vs yapabilirsin ciddi farkeder ve gelelim küçük ama hayat kurtarıcı hilelere korse giyebilirsin bacakları göbeği saran tipte
Bence bu 2 haftayı çok iyi değerlendir ve ödül olarak o davette istediğin şeylerden ye

Aynen çok güzel anlatmışsın cnm

chemistry_eng chemistry_eng W whitequeenn canlarim malesef etrafimda kilomdan dolyi vuran o kadar cok kisi varki anlatsam soylediklerini sasardiniz. Baska bisey bulamiyorlar bunun farkindayim ama psikolojimi bozdular ya

Hepsine ya kulağını kapatacaksın ya da ağızlarında lafı koyacaksın başka türlü baş edemezsin cnm öyle insanlar her yerde varlar malesef hepsine çokta tın deyip geçiyoruzz

Kizlar her aksam betnaz betnaz bize leslie 3mil yaptigini en az 2.5litre su ictigini. Aciktgnda salatalik yogurt yesil elma yedigini bildirecek. Soz verdi. Ve biz ona guveniyoruz. W whitequeenn . Ben isten basimi kaldiramazsam sen denetle arkadasim betnazi:) 2haftalik tempon baslamistir. Bugun ilk gunun. Herkes arkadasimizi alkislasin. 14ten geri saycam her gun :)

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Süpersin tam destak hep destek yanındayım yanındayız canım kimsenin bizi seni onu bunu üzmesine asla izin vermeyeceğiz herkese haddinni bildirme zamanıı:KK19: :KK5::KK5:

Süper ben güveniyorum hemcinsime
Bir kadının isteyipde başaramadığı görülmüş şey mi ben 3 kilo garanti verirsin diye düşünüyorum betnaz betnaz hadi kolay gelsin senin kilondan başka konuşacak şey bulamayan dilipabuçgiller sus pus olsun oh sefamız olsun

Aynen cnm bir kadının isteyipte yapamayacağı hiç bişey yokk

KIzlar çok yumuşak yüzlüsün hiç kızmıyorsunn dedinizz bende bir karar aldımm bugünden itibaren menüler tam paylaşılacak ve yok cıs yazmım etmim yok o menü yazılacak cıss yapanlar ise ceza alacak bu uygulamayı kabul edenler ??

Edilmiştir teşekkürler :))

:) bugün cıs yapmadım valla yalnız en tehlikeli saatlerdeyim bir elma aldım elime küçük oğlum geldi hemen yanıma beraber yiyoruz bugünü de atlatırım inşallah

Unutmayın kızlar alışkanlıklar 21 günde elde edilir sabredelim ve muradımıza erelim
Şu koca ömürde 21 gün ne ki
Bu arada yazdım mı hatırlamıyorum
Öğlen 1 dolu kase sebzeli mercimek çorbası içtim 1 dilim tam tahıllı ekmek ile akşamada fırında köfte yapcam 4-5 tane yerim küçük köftrlerimden 1 saat sonrada klasik yarım kase yoğurtla kapanış

Back
X