• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar her aksam betnaz betnaz bize leslie 3mil yaptigini en az 2.5litre su ictigini. Aciktgnda salatalik yogurt yesil elma yedigini bildirecek. Soz verdi. Ve biz ona guveniyoruz. @Flygkts. Ben isten basimi kaldiramazsam sen denetle arkadasim betnazi:) 2haftalik tempon baslamistir. Bugun ilk gunun. Herkes arkadasimizi alkislasin. 14ten geri saycam her gun :)
Olacaaaaaakkkkkkkk :rolleyes:

KIzlar çok yumuşak yüzlüsün hiç kızmıyorsunn dedinizz bende bir karar aldımm bugünden itibaren menüler tam paylaşılacak ve yok cıs yazmım etmim yok o menü yazılacak cıss yapanlar ise ceza alacak bu uygulamayı kabul edenler ??

Edilmiştir teşekkürler :))
:D ay kaptanimmm :D

:) bugün cıs yapmadım valla yalnız en tehlikeli saatlerdeyim bir elma aldım elime küçük oğlum geldi hemen yanıma beraber yiyoruz bugünü de atlatırım inşallah

Unutmayın kızlar alışkanlıklar 21 günde elde edilir sabredelim ve muradımıza erelim
Şu koca ömürde 21 gün ne ki
Bu arada yazdım mı hatırlamıyorum
Öğlen 1 dolu kase sebzeli mercimek çorbası içtim 1 dilim tam tahıllı ekmek ile akşamada fırında köfte yapcam 4-5 tane yerim küçük köftrlerimden 1 saat sonrada klasik yarım kase yoğurtla kapanış

Gayet güzel cnm

Gencler ara olarak 1 yesil elma yedim.

2Litre su ictim.

Aksam 4 kasik tavuk sote yanina yogurt yerim. Benden bukdr :)

Jillian level 1/9.gun onu yaparsam tamamdir
Kar cok yagiyor.eve erken varir miyim bilmiyorm.ama yapicam insallah sporumu.

Bende bi kase corba ictim
2 bardak yesil cay
2 litre suu
Kaldi leslie 3 mil onuda saat yedi gibi acak baslarim :)

Gencler ara olarak 1 yesil elma yedim.

2Litre su ictim.

Aksam 4 kasik tavuk sote yanina yogurt yerim. Benden bukdr :)

Jillian level 1/9.gun onu yaparsam tamamdir
Kar cok yagiyor.eve erken varir miyim bilmiyorm.ama yapicam insallah sporumu.

İnşallah cnm günü de güzel kapattınn

Kaptanim canım benim sen öyle ceza falan deme nolur.Bak agzınada yakışmadı.
Sabah menü
1 dilim ekmek, 1 dilim peynir çay
Öğle
Yarım poğaça, yarım muffin, Nescafe, 1 hurma (catkapi misafir geldi buzlukta ne varsa hemen ısırık ama çok az yedim
Aç kaldım resmen onlar yüzünden. Onlar gelmese tonlu salata yapıp yiyecektim günah onların

Aksam 5.bucukta anca gittiler hemen yemek hazırladım ama açım diye azıcık fazla yedim

1 kase Tavuk suyu Şehriye corbasi
2 dilim ekmek
Brokoli haşlanmış sarımsaklı Yoğurtlu

En kötü günün sporu ip atlamak tavsiye ederim. Çabuk oluyor eğlenceli uzun sürmüyor.Yaktığı kalori degerleride baya iyi.

KIzlar çok yumuşak yüzlüsün hiç kızmıyorsunn dedinizz bende bir karar aldımm bugünden itibaren menüler tam paylaşılacak ve yok cıs yazmım etmim yok o menü yazılacak cıss yapanlar ise ceza alacak bu uygulamayı kabul edenler ??

Edilmiştir teşekkürler :))
son cumleye kadar gayet iyiydi. Son cumlede kahkahayi bastim...

Iste bu en sonunda sakin olan kaptanida cildirttik tebriksss bize M Mely30 chentiq chentiq betnaz betnaz @Flygkts. mavi1000 mavi1000 :KK70::KK17:
:D :D

chentiq chentiq cnm sen daha önce hangi takımdan mezun oldunn
kaptanim 5 ten mezun oldum. Sonra da mezun olur olmaz meslek askiyla kaptanliga soyundum ve yillardir kapali olan 10. Takimi actim. Hatta orada bir kaptanlik mesaji yayinladiydim.. hadi nasil dedektifmissin onu da bul :D :D sukrediyorum valla senin gibi bir kaptana denk geldigim icin :60:

Tamam buldum 5.takımdan mezun olmuşsun 2011 yılında girmişsin 307.etapta mezun olmuşsun doğru mu ??
kendi kendini alintilayan insan drami... ben unutmuatum kaptan. Gene o etaplara bakayim nasil kilo vermisim. Ayni adimlari izleyim.

Bugunki menum.

Oruc.
Aksam biraz su
Bir ck bamya
4 ck kurufasulye 2 ck bulgur pilavi
1 dilim kek
Bolca cay

Kizlar dedgm gibi yedm.sporumuda yaptim.
2.5litre su

betnaz betnaz . Sporu yaptin dimi kuzum.

Okdr karda kista geldm.hava buz gibi.bide kaydim yururken.dusuyodum.

mavi1000 mavi1000 canim ilk ceza sana mi gelcek yoksa he :))))

Back
X