• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kahvaltı yapmaya çok vaktim olmadığı için çok küçük bir parça katmer yedim, öğlen ezme sebze çorbası içtim. Akşam da 2 orta boy etli biber dolması ile yoğurt yedim. :) Bu saate kadar okulda olduğum için yazamıyorum.

Kizlar merhaba:) bu sabah hazirldgm kahvaltiyi sznlede paylasmak istedim.
Yarim cay bardagi yulaf ezmesi.bana bukdri yetti.ustune sut dokup 1 yada 2 dk hasliyoruz.zaten hemen yumusuyor.isterseniz sutle suyu birliktede koyablrsnz.ben sut sevdgm icin sdce sutle hasladim.sonra tabakta yarim muzu ezdim.icine 2 adet kuru kayisi dilimledim.biraz cig badem attm.ustune haslanmis yulaf ezmesini doktm.birazda tarcin koydm.oglene kdr ki oglen bile cok acikmis deildm.ve tadi ck guzel.isterseniz kakao koyup puding niyetinede yiyebilirsiniz.:)

selam gençler ne ettiniz bakalım ben komşudan geldim okula kızı almaya gittim yeni girdim eve yemeğe girişiyim şimdi her akşam yemek derdi insan ne yapacağını da şaşırıyor:)

Kahvaltı yapmaya çok vaktim olmadığı için çok küçük bir parça katmer yedim, öğlen ezme sebze çorbası içtim. Akşam da 2 orta boy etli biber dolması ile yoğurt yedim. :) Bu saate kadar okulda olduğum için yazamıyorum.
Bir de kahvaltıdan sonra ara öğün olarak 1 avuç antep fıstığı yedim.
:KK15:

Kizlar merhaba:) bu sabah hazirldgm kahvaltiyi sznlede paylasmak istedim.
Yarim cay bardagi yulaf ezmesi.bana bukdri yetti.ustune sut dokup 1 yada 2 dk hasliyoruz.zaten hemen yumusuyor.isterseniz sutle suyu birliktede koyablrsnz.ben sut sevdgm icin sdce sutle hasladim.sonra tabakta yarim muzu ezdim.icine 2 adet kuru kayisi dilimledim.biraz cig badem attm.ustune haslanmis yulaf ezmesini doktm.birazda tarcin koydm.oglene kdr ki oglen bile cok acikmis deildm.ve tadi ck guzel.isterseniz kakao koyup puding niyetinede yiyebilirsiniz.:)
Afiyet olsun canım çok güzel ben pişirmeden yapıyorum içine kuru üzümle tatlandırıyırum öğlenleri yiyorum genelde tok tutuyor gerçekten

kahvaltı yı es geçme bacım peynirli haşlanmış yumurta birazda yeşillik harika olur zayıflama döneminde uzak duralım hamurişinden;)

Akşamları yapıyorum kız ihmal etmemeye çalışıyorum önemli olan sabahta yapmak benim için tek akşam yapınca az gibi görünüyor :)
bende sabahları uykuya yenik düşüyorum ama akşamında çok katkısı oluyor akşam tırtıklamayı engelliyor spor yapınca

kahvaltı yı es geçme bacım peynirli haşlanmış yumurta birazda yeşillik harika olur zayıflama döneminde uzak duralım hamurişinden:KK66:
İnşallah duracağım :silah:, çok yoğun bir programım var, yurtta da yemek çıkmadığı için haliyle okulda yemek zorunda kalıyorum ne yazık ki...

Arkadaşlar 3.takima dahil olabilirmiyim araniza dün katildim açiksasi sayfayi bildirimleri nsl takip edeceğimide tam olarakda kestiremedim yardmci olursaniz sevinirim Sun 63 kiloyum hedefim 56
Beyzam hoşgeldin yavaş yavaş herşeyi öğrenirsin :KK66: kızların hepside çıtır burda 63 kilo çok bi kilo değil boyun kaç canım
dikkat edersen paylaşımda bulunur hem kendini hem arkadaşlarının motivesine katkı sağlarsan burda 2 aya kalmaz hedefe ulaşırsın balımm

Son düzenleme:
İnşallah duracağım :silah:, çok yoğun bir programım var, yurtta da yemek çıkmadığı için haliyle okulda yemek zorunda kalıyorum ne yazık ki...
profildeki senmisin
nasılda güzelsin öyleyse fıstık ;) bitanem bu yol emek isteyen bi yol hayallere kavuşmak için biraz çabalıycaz. ben iki çocuk annesiyim evde ıvır zıvır hamurişi eksik olmaz ama zayıflama sürecinde ben kendime gerektiği zaman özel yemek yaptım evdekilere pizza yaptıysam kendime tavuk haşladım sebze yaptım çünkü gözümü hedefe dikmiştim istemiyordum hiç bir şey yolumdan döndürmesin geri adım attırmasın zaten çok zaman kaybetmiştim yıllarca ;) sabahları kahvaltı uygun olmadığı zaman yulaf ezmesi yada chia tohumu süt ile yiyebilirsin hem tok tutar hem diyetini delmemiş olursun

Canlar ben bugun hastane isi yuzunden biraz sacma sapan saatlerle beslendim.

Saat 11gibi iki wasa iki dilim salam ve bir dilim kasar peyniri yedim.
Oglen 12:30 yarim kase domates corbasi yarim dilim kepekli ekmek elma havuc suyu

Ara biraz sari leblebi ve kuru uzum

Aksam; bir kasik yogurt havuc kavurma

profildeki senmisin
nasılda güzelsin öyleyse fıstık :KK66: bitanem bu yol emek isteyen bi yol hayallere kavuşmak için biraz çabalıycaz. ben iki çocuk annesiyim evde ıvır zıvır hamurişi eksik olmaz ama zayıflama sürecinde ben kendime gerektiği zaman özel yemek yaptım evdekilere pizza yaptıysam kendime tavuk haşladım sebze yaptım çünkü gözümü hedefe dikmiştim istemiyordum hiç bir şey yolumdan döndürmesin geri adım attırmasın zaten çok zaman kaybetmiştim yıllarca :KK66: sabahları kahvaltı uygun olmadığı zaman yulaf ezmesi yada chia tohumu süt ile yiyebilirsin hem tok tutar hem diyetini delmemiş olursun
Çok teşekkür ederim :KK52: Ne güzel azmetmişsiniz, tebrik ederim. Tavsiyeleriniz için sağolun, yarın daha dikkatli olacağım İnşallah.

Kızlar bi yardım edin; diyetisyene başlasam mıııı yoksa kendim çabalasam mıııı yoksa dukan mı yapsaaaaam ben napsaaam kafamı nerelere vursam

Back
X