• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sahgull sahgull
Merhaba. Bugün migrenim iiçin doktora gittim. Yeni bir tedaviye başladık. 3 ay kullanmam gereken bir ilaç verdi. Migrenime iyi gelecek fakat kilo aldırabilirmiş. Ben dikkat edeceğim tabiki yine daha fazla, fakat burası yarışma olduğu için takımı olumsuz yönde etkilemek istemem.Muhtemelen başlangıçta hiç eksi göremeyeceğim sonra düzene göre değişecek. Bikaç gün beraber olduk ama çok hoş bir havası varmış buranın. Herkese bol eksiler diliyorum. Ben çekiliyorum. Teşekkür ederim bana yardımcı olan arkadaşlara.. Allaha emanet olun.
Çok geçmiş olsun cnm sağlık herseyden önemli
Listeye girmen gerekmiyor cnm istersen liste dışı devam edebilirsin hem kontrol altında tutmuş olursun

Çok geçmiş olsun cnm sağlık herseyden önemli
Listeye girmen gerekmiyor cnm istersen liste dışı devam edebilirsin hem kontrol altında tutmuş olursun
teşekkür ederim:) uzaktan takip ederim hep zatende bakalım bir düzen tutturursam yazarım yine.

Gıslaaar :))
Sabah bir bardak süt bir adet yumurta
Öğlen bir kase mısırlı çorba 3 kaşık kuru fasulye 1 kaşık bulgur pilavı
Akşam üstü bir dilim ekmek üzerine süzme peynir
Akşam bir kase çorba yarım tabak bezelye

Bugün işlerim aşırı yoğun olduğu için acıktım akşam üstü kepek ekmeğine peynir sürdüm.
Adet oldum bugün tatlı krizindeyim açlık krizlerim olacak bir hafta kadar hasarsız atlatırım inşallah :KK43:
bende bugun oldum aynı durum bendede var favorim benim 3 hurma kahve eşliğinde arasınada ceviz koydumu mis
bezelye şekerli bi sebzw olduğu için tavsiye edilmiyor zayıflama sürecinde canım;)

arkadaşım göster iradeni daha yeni başlamışken yenilme hormonlarına patron kim olduğunu göster ona:)

Aynen:)hergün salona gittim diğer günlerde hep dıkkat ettim ama hala tık yok anlamadım.takılı kaldım sanırım
demetim bende spora gidiyorum iki gün plates bir gün aerobik harika bişey mutluluk hormonları tavan bende spor sonrq

:KK15: migren benim hayatımın en büyük derdi.Beni herşeyden geri koyan :KK43: inşallah bir düzen tutturayım gelirim.
benim arkadaşımda var ne fena bişey ondan biliyor günlerce per perişan oluyor kus kus ölüyor kız

Gıslaaar :))
Sabah bir bardak süt bir adet yumurta
Öğlen bir kase mısırlı çorba 3 kaşık kuru fasulye 1 kaşık bulgur pilavı
Akşam üstü bir dilim ekmek üzerine süzme peynir
Akşam bir kase çorba yarım tabak bezelye

Bugün işlerim aşırı yoğun olduğu için acıktım akşam üstü kepek ekmeğine peynir sürdüm.
Adet oldum bugün tatlı krizindeyim açlık krizlerim olacak bir hafta kadar hasarsız atlatırım inşallah :KK43:
İlk menü
Başlangıç için fena değil cnm
Zamanla daha iyi olacak
Mesela bezelye tercih etmiyceksin ilerde:KK48:
Tatlı krizine gelince aslında psikolojik cnm Elma üzerine tarcın serpip yiyebilirsin yada tarçınlı süt olabilir
Tatlı krizini tarçın baya dengeliyor
Şimdi nefsine yenilmezsen iraden güçlenecek cnm güveniyorum sana

Hoşbuldum :KK70: Bilmem 56 belki az gelebilir ama 58 iken daha rahattım önceden.. Şuan az yağlandım gibi rahatsız hissediyorum.
bende 78den 64 düşüp mezun oldum çıtır mezunum diye hava atıyorum :) resmen şişko yum hala ben, acilen diyete başlamam lszım:)

Tatlım migren bende de var hem de auralı migren.
Cinayete 1 kala zamanlarımı bilirim allah yardımcın olsun allah düşmanıma vermesin çok kötü :(
Genetik olarak geçebilen bişeymiş üstelik sırf bu yüzden çocuk bile düşünmediğim zamanlar oluyor :(

Tatlım migren bende de var hem de auralı migren.
Cinayete 1 kala zamanlarımı bilirim allah yardımcın olsun allah düşmanıma vermesin çok kötü :KK43:
Genetik olarak geçebilen bişeymiş üstelik sırf bu yüzden çocuk bile düşünmediğim zamanlar oluyor :KK43:
Rabbim şifa versin, Nekadar lıkır evlisin isminide öğrensem ;)

bende 78den 64 düşüp mezun oldum çıtır mezunum diye hava atıyorum :) resmen şişko yum hala ben, acilen diyete başlamam lszım:)
Tebrikler :) Bence çok çok zorlamadan yaşam tarzı değiştirmek iyi diyet şeklinde olunca ben sürekli yemek düşünüyorum gün içerisinde..

Ay anneeeem kurban olurum sana kız ağzın bal yesin :KK70:
Evli değilim ben ama inşallah sevdicek bi tektaş alırsa olcak :KK70: :KK70:
Allah seni bebe yapmıyorum diyince :)
sen şu sevgilisi mükemmel kv adayı cadı olan fındık kurdusun ozaman:)

Back
X