• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bi yardım edin; diyetisyene başlasam mıııı yoksa kendim çabalasam mıııı yoksa dukan mı yapsaaaaam ben napsaaam kafamı nerelere vursam

Karar verdikten sonra azminde olursa yapamacağın bişey yok sen kendinin diyetisyeni ol sen kendini daha iyi tanırsınn

Tabi çok şükür 16 kg verip sadece 6 sını aldım hepsini de alabilirdim :)
yo yo iyi korudun sen. benim iki ay oldu daha hala tartıyls yatıp kalkıyorum bi iki kilo alıp veriyorum surekli sabitleme edim rakamı bir türlü:)

Kızlar menümü yazıyorum sizde format olarak bu şekilde yazarsınız artık olurmu

Kahvaltı 8:45
1 haş yumurta
3 kaşık lor
1 dlm tb

Ara 10:30
Elma aromalı yeşilçay

Öğle 12:00
4 köfte, 1 kepçe sebze çorbası
1 dlm ekmek

Ara 16:00
1 tane activia

Akşam 18:30
10 tane kadar hamsi
Salata

Su 1,5 lit
Spor yok

:) Oo güzel giriş yarında benden gelecek güzel bir menü hazır olun :)

Kızlar bugunku menüm

Sabah 10.30
Iki ıspanaklı börek,şekersiz çay
(Menüde börek vardı davetteydik,üzgünüm)

Akşam 18.00
Balık ızgara,salata,üç dört kaşık karides güveç

2 lt su,bir kupa yeşil çay
1 saat yürüyüş,5 dk eliptik,75 iç bacak çalıştırma hareketi,50 mekik,50 kol ağırlık kaldırma

Sporlar böreği götürmüş gibi görünüyor cnm :)

Tebrikler :) Bence çok çok zorlamadan yaşam tarzı değiştirmek iyi diyet şeklinde olunca ben sürekli yemek düşünüyorum gün içerisinde..

Bu herkeste var sanırım diyetteyim deyince daha çok yeme isteği geliyor o yüzden değilim ben sağlıklı besleniyorum demek gerek :)

bebişim sana bi taktik ben öyle kafesledim benimkini :)
Aşkilotam beni istemeye gelecekler haberin olsun verirlerse darılmaca kırılmaca olmasın ben diyver iyim şimdiden diyince adam hatun elden gidiyor diye tutuştu anasıyla ablası gibi yollayverdi hemen ve mutlu son:))

O taktiği gıcıklığına bende denerdim :D ay demek ki herkeste varmış bu

56kg ya inemem muhtemelen zaten çünkü sporla yağdan kaybettiğim kadar kas ta yapınca aynı anda tartıya pek yansımayabiliyor. Ama inceliyorum.. Aslında hedefim kilo vermekten çok incelmek gibi sanırım. HİİT şu:

Oo süper dksı da az denemek lazım

S ssirun şirine kafanı karıştırma bir ay geçirelim burda menuler ını yaz eksini doğrunu söyleyelim baktın kilo veremiyorsun diyetisyene başkarsın

Çeşit çeşit diyetisyenler var bacım kimi motive ediyor kimi diyetten soğutuyor :) şu aşamada dursun bi diyetisyn bence
kız para çoksa bana ver diyetisyenlik ücretini :))

Back
X