• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben cumaya kadar şok diyet peşindeyim kuzum iş saatlerim uzun eve 7.30 gidiyorum o saatten sonrada ne yemek yapabilirsem artık ama Karatay mantıklı canım :KK66: daha önce yapmıştım 13 kilo vermiştim ama üniversitede tekrar aldim
Zaten ben diyet olarak degilde yaşam tarzı haline getirmek istiyorum. Yoksa hangi diyeti birakırsak fazlasıyla alıyoruz kiloları.

Aa uyumamış civciviyle beraber napıyor acep :)) yaa geçen hafta senin aldığın o çiçeğin teklisini aradım özellikle onun için gitmiştim koçtaş ta gelmemişti ikilisi üçlüsü vardı eve taşıyamam diye ben de tekli bi yucca aldım aldığım seninkiyle aynı yaprakları daha koyu ve tek renk sadece,kızını öp benim yerime tabi evdekiler buraya girdiğini biliyorsa :)))

:)) Optum kızımı tatlım, ev ahalisi biliyor Buraya girdiğimi,
Civcivle sürekli oyun alt kat boş deliriyoruz :))
Evet biliyorum onu da, benim ki üçlü Bayrampaşa ikea dan almıştım . Eşim tasidi cidden ağır :)
Kolaylar gelsin marifetlim

IMG_6111.webp

Yemeğimi yiyip geliyorumm

Süper gidiyor diyetdaşım. Tam diyete adapte olmuş durumdayım. Senin diyet nasıl gidiyor. Insallah birlikte fitt olacağiz.:KK50:
Maşallah kuzucann hep böyle devam ederiz inşallah benim diyet de şimdilik çok güzel gidiyor çok hafifledim midem rahat ben rahatım.. sen ne zaman basladin dikkat etmeye kilo vermişsin sanki

Hayirli aksamlar
Sabah 11.30; 2 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
2 domates küçük
Iki büyük dilim peynir
Azcik dereotu

Ara; türk kahvesi. Yanında 4 çakil tasi seklinde çikolata komsudaydim

Ara, bir küçük kase sutlu mısır gevreği
Aksam bir küçük tabak etli taze fasulye
5 kaşık yoğurt
Bir büyük kase mercimek çorbası
Yarım dilim ekmek

Spor 30 dk. Yürüyüş. aksama 300 ip atlama
Yapicam insallah

Gayet güzel cnm

Maşallah kuzucann hep böyle devam ederiz inşallah benim diyet de şimdilik çok güzel gidiyor çok hafifledim midem rahat ben rahatım.. sen ne zaman basladin dikkat etmeye kilo vermişsin sanki
Geçen hafta pazartesi başlamıştım 8 gün oldu ama asıl karataya cuma başlamıştım ve 3 kilo verdim. Ödem gitmiştir büyük ihtimalle ama ben cok sevındim.

Merhaba canumm birbirimize hep destek tam destek. Bugun tam gazla basladim super gidiyo masallah hep boyle olayim gitsin kilolar.. Ben bugün sabah; 1 dilim çavdar li ekmek 1 kibrit kutusu peynir 5 zeytin 3 yaprak marul yedim. Ara öğün yok öğle; biftekli salata yedim. Bol su.. ara öğün activia. Akşam; zeytinygli ıspanaklı yumurta domates salatalık roka 1 dilim ekmek vee bol suuuu 1 saat sonra kadar tarçınlı süt içtim mi bugün tamamdır ohhh çok rahatım

Menünü beğendim güzel spor var mıydı

Ne cabuk ilerliyor sayfalar. Takip etmek oldukca guclesti. Atlamak ta istemiyorum mesajlari. Oku oku anca bitirdim. Ben bugunku menumu yazayim;

Sabah bir haslanmis yumurta bir iki lokma esmer ekmek domates iki catal peynir ( yine vaktim yoktu da :) )

Oglen; tavuk sis ve yogurt

Ara sade turk kahvesi

Aksam; bir kase sebze corbasi ( corbama geri döndüm bu hafta aksamlari sadece corba icecegim)

Hirs yaptim iste daha cok dedim size :KK43:

Gayet güzel cnm hadi bakalım bu hafta güzel bir rakam çıkaralım listede tek ikimiz varız :)

Evet canım artık bebeklikten çıktılar. Büyük oğlum 6 yaşında, küçük 3.5 yaşında.
Allah bağışlasın kızını. Sen kaç yasindasin
28 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın maşallah maşallah daha kardeş lazım bize

Menümm m

Kahvaltı 8:45
2 wasa
1 dlm peynir
4 çeri domates, küçük turp
Roka, maydanoz

Ara 11:00
1 kupa filtre kahve

Öğle 12:30
6 yk taze fasulye