Ben olaydan habersizim bile etiketlenmişim:) şu an iş yerinde herkes döner yiyor ama ben yemiyorumHahahah yok oyle sirin yemis :) yapilacakk :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olaydan habersizim bile etiketlenmişim:) şu an iş yerinde herkes döner yiyor ama ben yemiyorumHahahah yok oyle sirin yemis :) yapilacakk :)
Ne guzel. Yemeyeceksin tabi .. benim de onumde gene baklava yendi, pogaca yendi ben yemedim:)Ben olaydan habersizim bile etiketlenmişim:) şu an iş yerinde herkes döner yiyor ama ben yemiyorum
Çok teşekkür ederim ondan da geri kalmayayım :)) tazesi faydalıymış kurusu nispeten ama nerden bulalım olanı alacağız 3 gündür kendisi aklımda adı gelmiyordu sinir oluyordum senin mesajınla ohh dedimm :))Ersağ ın metabolizma çayıymış gojiberyyli
- 1.öğün :sade Türk kahvesi,5/6badem ,5/6ceviz ,7/8 zeytin , 1bardak kefir 2.öğün : tilya kürü(bitki çayı),yoğurt kürü 4kaşık,şekersiz nescafe. 3.öğün :Ispanak,yoğurt,makarna,patlıcan hepsinden toplasanız 1 tabak eder. Şekersiz çay. Kinoa ,toplamda 2lt su,tibet hareketleri, Yapacaklarım:leslie ,bi set daha tibet,2lt ye yakın su ,(erken yatmadığımdan mümkün)bir de yeşilçaya başlayamadım ondan yaparım
Çok iyi menun ya.7kiloyu böyle yiyerek mi verdin nekadar zamanda birdeBukunku menum;
Sabah bir haslanmis yumurta iki lokma ekmek peynir domates sekersiz cay
Oglen; tavuklu slaata yogurt yarim dilim ekmek (karbonhidrat lazim deyince yarim dilim yiyeyim dedim normalde oglen ekmek yemiyordum)
Aksam; tum sebzelerden olusan sebze corbam bir kase
İki kasik firin mantarli tavuk
1,5 lt su sade turk kahvesi gun icinde
Sizin menü çok iyiymiş kendi damak zevkime göre tabi :))Eveet bn de günü kapattım kızlar neler yedim onu yazayım
10.00 10.30 gbi
1 dolu kase mercimek çorbası içine peynir doğradım.
Akşam
18.00 18.30 gibi
Az çorba (kızımın yemediği)
Zeytinyağlı limonlu salata
Balık
Afiyet olsun da bal ısınınca zehirleyici etki yapıyor sıcak bişeyle karıştırıp tüketmemek ısıtmamak pişirmemek gerekiyor ben de bilim adamlarının yalancısıyım günahı onların boynuna arzu edersen arama motorundan bi araştır arkadaşım ,sevgilerSaat 9 gibi 1tane elma sonra uyumusum
Saat iki gibi kahvaltı
Omlet 5tane zeytin peynir domates
Arada 3 tane cay şekersiz ama 1cay kaşığı balla
Akşam
1parca et bır kase lahana yemeyi
Önümüzdeki ay herbalife ın çayını alıcam inşallah bunun pek faydası olduğunu söylüyemiycem tamam kilo veriyorum tuvalete çıkıyorum ama bol su içtiğimden diye düşünüyorum. Çünkü diyete başlamadan iki hafta önce bu çayı içmeye başladım ama bayağı karbonhidrat ağırlıklı besleniyodum bu çay ne susattı ne tuvalete çıkardı bişeyini görmedim. Çok susattığını söyledi satan metabolizmayı çalıştırıyor dedi sırf verdiğim paranın hatrına bitiricem yoksa matah bişey değilmişÇok teşekkür ederim ondan da geri kalmayayım :)) tazesi faydalıymış kurusu nispeten ama nerden bulalım olanı alacağız 3 gündür kendisi aklımda adı gelmiyordu sinir oluyordum senin mesajınla ohh dedimm :))
Bugünkü menün çok güzel canım yoldaşım. İstersen bi iki ara daha koy emzirirken içilen bitki çayları da var onlara bak hatta şu tilya kürü sana uygun bakabilirsin. Emzirdiğin için çok aç bırakma kendini. Başarıncaz biz bu işiSabah
Dereotlu kaşarlı yumurta
Domates salatalık biber
İki dilim peynir
Bir dilim tam buğday ekmeği
Ara
Bir ceviz 5findik biraz kuru üzüm
Öğle
Buğdaylı yoğurt çorbası bir kase
Aks
Bir kase yoğurt çorbası
Bir dolu tabak kıymalı ıspanak
Bir kase cacık
2litre su.spor olarak emzirme sadece dolapta 11 kase sütlaç bana bakıyor yemiyorummmm![]()
Benim Menüm sabah(7:50) 1 dilim ekmek. 1 ince dilim light kasar. 5 adet yeşil zeytin. 1 adet salatalik. 1 bardak su ara (10:00) 5 adet fındık öğle(12:00) 2 dilim ekmek 5-6 parça ciğer. 2 dilim domates 1 bardak su ara (16;30) activia akşam(18:00) 6 yemek kaşığı z yağlı pırasa yemeği 5 adet fırın mantar roka salatalık 1 adet çubuk peynir+1 ince galeta tarçınlı süt iccem birazdan 3 litre suyumu da tamamlayıp günü tamamlicam spor olarak da dansssssEvet benim menü
Sabah
2 yumurta haşlama
3 tane çeri domates
6 tane zeytin
Biraz köy pyniri
Öğlen
1 bardak tarçınlı süt
Akşam
1 tabak kurufasülye
Morlahana havuç ve yogurtla yaptigim salata
Su 2 litreye yaklaştı
Spor stepper aletim geldi ilk gün 150 adım attim akşamda 200 adım atacagim
N Nurumcan94 . Sen neyaptin cnm
Kilo verdirme konusunda iddialı olmayabilir ama besin vitamin değeri açısından çok yüksek diye bilgi almıştım vücut sağlıklı olsun da varsın verdirmesin napalım :))) herbalife yaramayan bi benim galiba :)) bu arada köpek gibi susatıp tok tutup zayıflatan tek şey bugüne kadar deneyip sonuç aldığım ,maalesef bir gıda takviyesiydi tabi bu etkileri gizlice içine konulan sibutramin yaratıyodu bu maddenin olduğu yakalandığı her türlü şey çıktıkça yasaklandı daha sonra (kalbe yüklendiği ve sağlam olmayanda ciddi sorunlara yol açtığı için ) o yüzden ben kk da sürekli forumda çıkan reklamlardaki şeyler dahil hiçbirine inanmıyorumÖnümüzdeki ay herbalife ın çayını alıcam inşallah bunun pek faydası olduğunu söylüyemiycem tamam kilo veriyorum tuvalete çıkıyorum ama bol su içtiğimden diye düşünüyorum. Çünkü diyete başlamadan iki hafta önce bu çayı içmeye başladım ama bayağı karbonhidrat ağırlıklı besleniyodum bu çay ne susattı ne tuvalete çıkardı bişeyini görmedim. Çok susattığını söyledi satan metabolizmayı çalıştırıyor dedi sırf verdiğim paranın hatrına bitiricem yoksa matah bişey değilmiş
Canimm menun çok güzel maşallah sana R Rossss68Benim Menüm sabah(7:50) 1 dilim ekmek. 1 ince dilim light kasar. 5 adet yeşil zeytin. 1 adet salatalik. 1 bardak su ara (10:00) 5 adet fındık öğle(12:00) 2 dilim ekmek 5-6 parça ciğer. 2 dilim domates 1 bardak su ara (16;30) activia akşam(18:00) 6 yemek kaşığı z yağlı pırasa yemeği 5 adet fırın mantar roka salatalık 1 adet çubuk peynir+1 ince galeta tarçınlı süt iccem birazdan 3 litre suyumu da tamamlayıp günü tamamlicam spor olarak da dansssss
Rezene falan iciyorum ama fırsat olmuyor genelde iyiyiz baklm smdilikBugünkü menün çok güzel canım yoldaşım. İstersen bi iki ara daha koy emzirirken içilen bitki çayları da var onlara bak hatta şu tilya kürü sana uygun bakabilirsin. Emzirdiğin için çok aç bırakma kendini. Başarıncaz biz bu işi![]()
7kiloyu 1 ay gibi bir surede verdim. Ancak malumunuz takildi artik veremiyorum :))Çok iyi menun ya.7kiloyu böyle yiyerek mi verdin nekadar zamanda birde
Evet çok haklısın bende sırf meraktan son olarak onu da deniyeyim eşim alcakmış kendine yoksa artık hiçbirine inanmıyorum ben deKilo verdirme konusunda iddialı olmayabilir ama besin vitamin değeri açısından çok yüksek diye bilgi almıştım vücut sağlıklı olsun da varsın verdirmesin napalım :))) herbalife yaramayan bi benim galiba :)) bu arada köpek gibi susatıp tok tutup zayıflatan tek şey bugüne kadar deneyip sonuç aldığım ,maalesef bir gıda takviyesiydi tabi bu etkileri gizlice içine konulan sibutramin yaratıyodu bu maddenin olduğu yakalandığı her türlü şey çıktıkça yasaklandı daha sonra (kalbe yüklendiği ve sağlam olmayanda ciddi sorunlara yol açtığı için ) o yüzden ben kk da sürekli forumda çıkan reklamlardaki şeyler dahil hiçbirine inanmıyorum
Bence güzel menü diyetdaşım. Sporunada bayıldım. Bende sabah stepperla 150 adım az öncede 300 adım daha bugün başladım. Sonraki günlerde arttıracam insallah.Benim Menüm sabah(7:50) 1 dilim ekmek. 1 ince dilim light kasar. 5 adet yeşil zeytin. 1 adet salatalik. 1 bardak su ara (10:00) 5 adet fındık öğle(12:00) 2 dilim ekmek 5-6 parça ciğer. 2 dilim domates 1 bardak su ara (16;30) activia akşam(18:00) 6 yemek kaşığı z yağlı pırasa yemeği 5 adet fırın mantar roka salatalık 1 adet çubuk peynir+1 ince galeta tarçınlı süt iccem birazdan 3 litre suyumu da tamamlayıp günü tamamlicam spor olarak da dansssss
Teşekkür ederim kuzum senin menun daha güzel gerçekten. Stepper+twister bende sipariş ettim bakalım nasıl olaçak kardan buzdan hiç yürüyüş yapamıyorum bu iyi olur inşallah sen memnun kaldın miBence güzel menü diyetdaşım. Sporunada bayıldım. Bende sabah stepperla 150 adım az öncede 300 adım daha bugün başladım. Sonraki günlerde arttıracam insallah.