• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın güzel hatunlar:KK15::KK15:

Bugün çok dikkat etmeye çalışıcam. Öğle yemeğimi bile hazırladım şimdiden(dün gece ekmek makinesinde yulaf kepekli ve unlu ekmek yaptım. 12'ye6 toplam 18 kaşıktan yaptım yani az un var:63:
Arasına bi dilim kaşar koyup tost yaptım. Çocukların beslenme için tost yaparken çok canım çekti bi parça kırıldı elimde kaldı minicik alışkanlık ağzıma giderken durdurdum duuur dedim çocuğun ağzına tıkıştırdım gittim elimi yıkadım:KK45:
İkindiye de mantarı yapıcam evde lesli yapmaya çalışcam bugün belim iyi çok şükür bakalım noolcak:KK55:

Bugün çok dikkat etmeye çalışıcam. Öğle yemeğimi bile hazırladım şimdiden(dün gece ekmek makinesinde yulaf kepekli ve unlu ekmek yaptım. 12'ye6 toplam 18 kaşıktan yaptım yani az un var:63:
Arasına bi dilim kaşar koyup tost yaptım. Çocukların beslenme için tost yaparken çok canım çekti bi parça kırıldı elimde kaldı minicik alışkanlık ağzıma giderken durdurdum duuur dedim çocuğun ağzına tıkıştırdım gittim elimi yıkadım:KK45:
İkindiye de mantarı yapıcam evde lesli yapmaya çalışcam bugün belim iyi çok şükür bakalım noolcak:KK55:
ohhh maşallah sana

cnm çok zorlama olurmu unutma sağlığın herseyden önemli

ohhh maşallah sana

cnm çok zorlama olurmu unutma sağlığın herseyden önemli
Yok doktor ne egzersiz ne iş olursa olsun hafif ağrı bile yapsa bırakıcaksın dedi ondan temkinliyim 10 dakkadan fazla ütü yapamıyom ayakta çok kalamıyom ya durmadan yürüycem yada yatıcam bugün eşim emar sonucunu göstermeye gitçek sporları sordurcam bidaha geçen sene yasak demişti şimdi ne diycek bakalım

sahgull sahgull bebisim bizim öğle arası yok terasta yemek yiyoruz sonra inip ise devam ediyoruz dışarı çıkıp ta yürüme imkanım yok sadece akşam çıkışta eve yürüyerek gidiyorum oda 6 durak mesafe

sahgull sahgull bebisim bizim öğle arası yok terasta yemek yiyoruz sonra inip ise devam ediyoruz dışarı çıkıp ta yürüme imkanım yok sadece akşam çıkışta eve yürüyerek gidiyorum oda 6 durak mesafe
anladım cnm benimde aynı çıkma imkanım yok
olsun havalar iyi oluyor yuruyerek gider gelirsin
evde leslie falan yapmaya çalış akşamları

GÜNAYDINNNNNLARR GENÇLERR:KK76::KK76:

BİR TARTI GUNUNE DAHA YAKLAŞTIK ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMA GÜNÜ BUGUN :halay:

O KARBONHİDRAT BOL SU BUL PRTOTEİN ,SPOR YAPMAYABILIRIZ YADA ERKEN SAATTE YAPABİLİRİZKİ SABAHA ÖDEM OLUŞMASIN TARTIYA YANSIYIP CAN SIKMASIN:KK53:

DİYETDAŞLARIM HEM BU HAFTADİ HEDEFLEDİĞİM RAKAMI YAKALMAK HEMDE SİZE FKİR OLSUN DİYE SAF PROTEİN DETOKSU YAPIYORUM YEDIKLERIMI FOTOLARLA PAYLAŞIRIM BUGUN:rapci:

SABAH TARTILDIM 65 HEDEF YARIN İÇİN 64.5:cool::cool:

:KK9::KK9:bugun ektıgımıız yarın biçicez inşalllah:KK71:

İki sene önce 97 kiloydum bende çok üzülüyodum hiç umudum yoktu. Şok diyetler yaptım bi ay İsveç diyeti su diyeti hurma diyeti aklına ne gelirse ama 9 kg bi ayda vermiştim. Sonra dedim ki bana düzgün bi program lazım böyle olmuycak dukan ı keşfettim onda da 4 ayda 24 kg verdim 62 kiloya indim sonra korumayı yapmadım iki senede 79'a çıktım ve burdayım inanıyorum başarıcam
dukanla iyi vermişsin valla ;)kız ovakit perşembeleri protein günü yapsana iyi gelilirse;)

Endişeler.... hasta ediyor insanı... geleceğini değiştirebileceğine inan :)) ne istersen olacğına da inan :)) herşeyin en güzeline layık olduğuna da inan :)) çok sevildiğine değere layık olduğuna da inan :))
nazooya ben hep öyle düşünürüm pozitif adamımdır ,kendimede bayılırım nasıl tatlıyım nasıl bir gürsen :)) o yüzden herşeyin en iyisi layıkımdır:))

Benim diyet arkadaşım, beni affet yapamıyorum yediklerimj yazsam ,,yazmiyayim.

Tatlım beni affet olur mu ben yapamıyorum, şuan psikolojik olarak hazır değilim sanırım

Herşeyi yemek istiyorum tam aksine normalde yedigimden de fazla yiyorum bu da neyin nesi

Dilerim sen istediğin kiloya ulaşırsın ve tum arkadaşlarım, aslında o kadar da kilom yok diye bir savunma bile geliştirdim :KK43:

Sizi öpüyorum kızlar kendimi toparlayıp dönüşüm muhteşem olacak diye inanmak istiyorum

Neyse ama
canım sen hazır değilsen sayfalarca dıl döksem ne fayda ;)gerçekten istediğin zaman zayıflamayı ve kararlı oldugun zaman bekleriz arkadaşım

sen yap sprunu madalyayı ben takarım sana söz:sampiyon:
Hahaha:))) tamam aksam eve gidince yaparm yine.spor kactgm bsy degil ztn.yapiyormda. ama bence basari yani:))
Yarin tarti var ama ben yinede 7.30da baslasam spora. 30Dk yuruyus 15 dk eliptik yapsam nsl olur.odem durumu olr mu

Back
X