• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Programın adı ne bide senin kür işe yaradı mı ben pulbiberliyi yapcam bu akşam zencefilli tadından emin olamadım denemedim ama pek iç açıcı gözükmüyor
Cnm ben onu yaklaşık iki ay önce yapmistim 15 ,günde 3 kilo verdim kesinlikle ise yario şimdi tekrar basladim programın adida beslenme üstünde elma amplemi var

Hoşgeldinnn
Ayy nasıl sevindimm
İyiyiz cnm sen nasılsın
Cuma heycanı sardı bizi
hoşbulduk tatlım:KK68: ben nasılım???? çok şükür iyiyim diyeyim yine de. alerjim coştu fena şekilde. bir de işyerinde acayip yoğunum bu aralar. çok bunaldım.
geçen hafta izne çıktım. bir süre menü falan yazmayayım kafam azcık rahat olsun dedim. ama bir-iki gündür stresten karboya dayandım. çok dikkat etmem gerek. hemen toplamalıyım. ucu kaçtı mı gider valla:-)
inşallah yarın sonuçlarınız çok güzel olur canım:dua::KK73:

ya öylede deme inan kilo verme sürecinde pozitif düşünmenin büyük katkısı var stres yapmak bütün vucudu şişiriyor

+ çıksan ne olur cuma değil de pazartesi eksi çıkarsın stress yok :))

Öyle düşünme cnm neden artı çıkasın gayet iyiydin
Hissediyorumm hepimiz eksilerdeyizz
Pozitif düşünüyorum o zaman sabah üç kilo eksiyle uyanayım hahahaaa

60kiloyum 60kiloyum fulyacımm sen nasılsınn
Hiç bakamadım bu hafta takıma yarın sizin tartılarıda sabırsızlıkla bekliyorumm
çok şükür iyiyim diyeyim yine de. alerjim coştu fena şekilde. bir de işyerinde acayip yoğunum bu aralar. çok bunaldım.
geçen hafta izne çıktım. bir süre menü falan yazmayayım kafam azcık rahat olsun dedim. ama bir-iki gündür stresten karboya dayandım. çok dikkat etmem gerek. hemen toplamalıyım. ucu kaçtı mı gider valla:-)
inşallah yarın sonuçlarınız çok güzel olur canım:dua::KK73: bizizkiler de tartı için çalışıyor. hadi bakalım inşallah güzel olur sonuçlar.

Ya geçmişi okumaya çalışıyorum ama çok fazla olduğundan çoğunu okuyamadim bi haftada üç kilo falan veren varmı cidden eğer varsa napiosa aynisini eksiksiz yapicam :)

Menü
8.30
Şekersiz çay 1 dilim ekmek peynir 3 zeytin

12.30
2 içli köfte 2 minik mantarlı börek :KK11: şekersiz çay misafirlikteydim bu gün yemicem dedikçe yeye diye koydular :(

18. 2 kaşık pilav 2 dilim fırın patates ve bir but. 1 bardak ayran. 3 acı biber turşusu 1 dilim ekemek.

19 şekersiz çay 1 şekerpare :kızgın:
Dışarda olunca gitti bu gün

Yarım saat 40 dk kadar yürüdüm bebek arabası iterek

Birazdanda çocuklar uyursa inşallah leslie zumba ip allah ne verdiyse yapıcam.

4.Gün

Sabah: 8:00'da 2 bardak Elmalı kür
10:50 300 ml herbalife mama
Ara: 14:20 175ml ayran
Ara: 14:50 kibrit kutusu kadar birazcık daha kalın köy peyniri yağsız az tuzlu

Öğle: 15:00 dukanımsı ekmek :) ile minik tost
Ara: 16:20. 1 dilim yeşil elma

Akşam: 17:30 fırında mantar yarım tabak iki kaşık yoğurt
Kalan iki üç kaşığı da parktan dönüşte silerim:kk77:
Bugün çok yürüdüm muhtarlığa filan gittim ama hiç tempolu değildi çocuklaydım çünkü:KK12: 3 lt su içtim.

Bana çok gelmedi aslında

Merhaba;

Bugunku menum;

Sabah bir haslanmis yumurta bir wasa domates iki catal peynir sekersiz cay

Oglen; 400gr yogurdun icine marul salatasi karistirip yedim

Ara; iki dilim tarcinli yesil elma

Aksam; 5bruksel lahanasi bir kase sebze corbasi

2,5 lt su , bir fincan form cayi' sade turk kahvesi

Güzel canım

Sabah
4Bardak su
2Kasik yulaf ezmesi uzerine 100ml süt ve 2 kuru kayisi