• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet dusunuyoruz canim. Yani doktora gittik.hic bir engel yok dedi. Sdce 6ay onceden folik asit kullanmaya baslayin dedi. Bende 65li rakamlari gornek istiyorm.kafa olarak tam o moda giremedim. 3yil olacak ama biz hala o kafalarda degiliZ:)
Smdi kullanmaya baslasam eylulu bulur bitmesi.bnde heralde anca hazir olrm:)
Kipir kipir mi oluyorlar hmmm.ayy yerim ya. Minnos onlar minnos:)))
Rabbim hayırlı zamanda gönlünün muradını nasip etsin inşallah ;)
çocuk başka varmı senin, Nekadar oldu evleneli

Gecen hafta 71.1
Cuma 70.3
Yuzde 1.12

Kaptanim ilk tartida 70.2ydim.sonra 10dk icinde degisti:)

hastayım böyle düşünceli kadınlara:KK66: canım eşinin haklılık payı var özlüyor demek ki sevdiceğini ayrıca çok şanslısın belliki türünün son örneklerinden bir eşin var maşallah
Canim evet uyarisini dikkate alip spor gunlerimi duzenlicem:)
Sagolsun cok iyi bir insandir herseyden once.
Allah herkese merhametli sevgi dolu eş nasip etsin.

ne yazıkki biz kadınların genel alışkanlığı moral bozuncs buzdolabı önünde alıyoruz soluğu ams zaten bizi üzen çevrenin yanında birde nefsimize hakim olmıyacak iyce kendimizi yıpratıp demoralize ediyoruz.. şöyle düşünsek ben değerliyim şu kısacık ömürde insanların beni yıpratmasına izin vermiycem beni benden başka düşünen yoksa ben kendimin kıymeti bilecem ve ben bütün enerjimi zayıflamak için harcıycam hayallerime istediğim bedene kavuşmak için, inan böyle düşünürsen hıncını yemeklerden değil spordan çıkarırsın.. ben

Ahh cnm ya keşke yemekle geçse
Kendimize yapıyoruZz
Böyle durumlarda gelip yazın takıma
Birbirimize destek olalım
Yemeden yazın ki bi faydamız dokunsun
Amaç o zaten

Birdaha olmaz inşallah kızlar. Sağolun

Gunaydin. Gecen hafta 69.8

Bu hafta 70.3

Bu da vucudumun bana hediyesi. Kusura bakmayin. Elimden geleni yaptim. Zayiflamam lazimken inadina kilo aliyorum. Eskiden okuz gibi yerdim kilom sabit dururdu bir iki gun. Simdi ne oluyorsa. Reglim yaklasti gerci belki ondan.

Neyse kusura bakmayin. Moral bozuklugundan pek ugramam buralara herhal bugun.

Kiyafetsiz 69.6 kiloyum ama bu zmana kadar hep kıyafetle tartildim :(
Canım kıyafetle olmaz ki bazı kıyafetler ağır bazıları hafiftir. Bence sen kıyafetsiz halini baz al bndan snra öyle tartıl. Ben kafamdaki tokaya kadar çıkarıyorum

***3. Takım 506.Etap***

Kahverengi211: (69,8/69,4/0,4/%0,57)
Zerosima: (55,3///%)
tudeel : (63,5/63,4/0,1/%0,01) 472.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 35'e bölündü

3.Takım ortalaması : %

Back
X